2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilek senmi dedin saç için z.yağı badem yağı...sadece bu ikiliyimi karıştırıyon bide miktar
kuzum benim 200 mllik bi şişem var fısfıslı ona kaynatılmış sinemaki otunu dolduruyorum 5-6 damla badem yağı ve bi o kadarda z.yağı koyuoum bolca döküoum

dileek ne güzel zaman geçirmişiniz kardeşinle süslüler sizi
özendim walla, ben de kardeşimi çok özlüyorum yaa :105:
canım inş sende gidince sizde böyle kaynatırsınız

havadan mı sudan mı bilmem valla aramızda iyi olunca böyle oluo

epey oldu sen onu yaptıralı hem başka bişi yapmıosun ki nolmış yani 100tl kendine harcadıysan
ev iş çocuk nası yetişilio farkında mı kendine bakmasanda bakımsızsın vırt zırt dicek zaman içinde
hiç canını sıkma o da bi anlık bişi ile sölemiştir ama anlıcak yani

valla canım hakkında hayırlısı olsun inş.

Maşallah canım ne çok yürüyorsunuz öyle

kızlar ben bekarken annem evde kardeşimle benim saçıma bir maske yapardı okulda hocalar dahil herkes sorardı saçına napıyorsun çok güzel parlıyor canlanmış diye
içeriğini söylüyorum

badem yağı
yılan yağı
üzüm çekirdeği ekstraktı
kuru maya
e vitamini tableti (evicap)
bepanthene ampül
biraz da sirke vardı sanırım
bunları kardeşimle kafamıza sürerdi biz bir saatten fazla bekletirdi yıkadıktan sonra sonuç süper olurdu

ben de hindistan cevizi yağı portakal ve badem yağı aldım evimde de bir sürü zeytinyağı (balayından dönüşte getirmiştim) bir bone alıp benim de o karışımları yapıp saçıma uygulamam gerekiyor.

canım sen hala regl olmadın mı?

nigarım çalışma saati iyi aslında ama evet işini seviosun bişilerde katıo sana ama bazen sinirlerin bozuluo
ve eşinde tek başına yoruluo birbirinize görmemeniz büyük eksi.

bu arada beni bugün işyerime eşim getirdi o yüzden sabah geç uyandım onun kütüphane izin günü; yanımda çalışıyor bugünlük :)))

umarım anlar hatasını ona kolay geliyo benim yaptıklarım kendi çok yoruluyo sürekli yollarda ben masabaşında nevar bi çocuğu alıp bırakıyorum ne var bunda diye düşünüyor kafasına nezamn dank eder bilmiyorum evt nekim ona hep fuzuli geliyor böyle harcamalr zaten gıcık şey çok sinirliyim ona karşı
üff zaten hafif hafif diyetede başladım yani azaltmaya başladım yediklerimi kepekli ekmek sabah yağsız peynirde yedim ama acıktım bakalım nasıl geçecek günümama acıktım şimdiden.

yani gebelik olup olmadığı belli olucak bugün öylemi :44:

kuzum benim 200 mllik bi şişem var fısfıslı ona kaynatılmış sinemaki otunu dolduruyorum 5-6 damla badem yağı ve bi o kadarda z.yağı koyuoum bolca döküoum

anladım canım sağol

buarada ben trendyol a falan pek girmiyom, netten alışveriş yapmadığım için ..takipleyemem yüzüğü yani

ayy eşim okusa bunu bu kadar şeyi ben sürsem zaten benimde harika olur derdi tabi azcık kaba derdi saç için diil
ama epey faydalı olur ben bepanthe ve yağları kullandım ama kuru baya sirke falan hiç yapmadım.

geçer o sinir geçer

hadi bakalım, bırakma diyetini ,alışırsın
ben hiçbişey yemedim sabahtan beri ...

ben şu an uygulamıyorum gerçi ama madem diyete başladın spirulina yı denemeni tavsiye ederim; deniz alglerinden elde ediliyor; sabah aç karna alırsan az yediğin halde seni tok tutma özelliği var; zararlı bir şey değil araştır istersen biraz. Mide rahatsızlıkları için de birebir. Aslında ben de başlasam spirulinaya hiç fena olmaz. Bu arada dün tartıldım 60.5 geldim biraz dikkat etsem hafiften gidecek kilolar.

diloş sen daha regl olmadın mı? :26:
uff bu çok zahmetli :26: Ama yapılsa süper olur evet bepanthen kapsülleri süper geliyor kullanmıştım ben badem yağına katıp..

nigarım çalışma saati iyi aslında ama evet işini seviosun bişilerde katıo sana ama bazen sinirlerin bozuluo
ve eşinde tek başına yoruluo birbirinize görmemeniz büyük eksi.
düşünüyorum bakalım dileğim.. Evet daha çok zaman geçiricez ama o da boğar bi zaman sonra. şimdi özlüyo eve girer girmez öpüyo, kokluyo, sarılıyo uzun uzun ozaman sıkılırız Uff ben dayak istiyorum

üzerine getme canım, anlar mutlaka hatasını.. Yani kzıdıysa da bukadar laf etmesine gerek yok, güzelce anlatabilir.. Yapıyolar yapıyolar sonra pişaman oluyolar
Eti form kepekli bisküvi, balık kraker, sade çubuk kraker bulundur yanında canım.. Ben de çok acıkıyorum onlardan atıştırıyorum midem kazınınca. Ama kilo verdiğimi hissediyorum, düğmesi zor kapanan kotlarım rahat oluyo artık Sabah farkettim, çok güzel bir duygu

uff bu çok zahmetli :26: Ama yapılsa süper olur evet bepanthen kapsülleri süper geliyor kullanmıştım ben badem yağına katıp..

zahmetli filan değil ki zaten kafana sürünce bekleme süren oluyor; e bir de o karışımı saçlarından arındırma süren; bir eksik yada bir fazla farketmiyor.

nekim gitmen maddi açıdan iyi olacak hem eşin satışla ilgilenecek içide rahat edecek sen orda olacaksın gözkulak olacaksın herşeye .en önemlisi senin yanında olması aklı sende kalmayacak kim üzdü noldu diye .sende eşinle beraber olacaksın artık.sıkılmazsın niye sıkılasınız ki bende eşimle aynı yerde çalıştım.işte resmi bir ortam oluyor.evdeki gibi rahat bir ortam olmuyor.siz birbirinizi sevdikçe böle hiçbişe olmaz.
farklı bir iş yerinde çalışman sana bişeyler öğretiyor oda doğru hayırlısı olsun diyorum.

kalktım kuzum kalktım bulaşık makinamı boşalttım bi taraftanda kahvaltı hazırladım sonra dışarı çıkıcam dil sınavı var onun başvurusunu yapıcam arkadaşa uğrayacağım ama dışarı soğuk yağmur var.sınav bittiya rahatladım

canım sen hala regl olmadın mı?

ben de yaptırcam ya eşim izin vermiyor dükkana lazımmış para
ben de hafiften diyete devam.

yani gebelik olup olmadığı belli olucak bugün öylemi :44:

canım bu ne kadar? ben alli diye bişe kullanmıştım sağlık bakanlığından onaylı 85 liraydı 60 kapsül resmen yağ akıtıyordu vücuttan,lavaboda. wc yi yağ çözle yıkıyordum eşim ve annem de kullanmıştı. şimdi eşimden fırsat bulabilsem yine alırım yani.

kızlar ben regl oldum dün.
hamilelik testi için değil, hamilelik öncesi folik asite başlamak için kan tahlili yaptırdım

nek şimdi gördüm ben canım, bence eşinin yanı da mantıklı hem kimsenin kahrını çekmezsin.

Son düzenleme:

sen regl olmadın mı canım?folik asiti hamilelikten 3 ay önce başlatıyolar sanırım bende bıraktım fılik asiti

eşim aradı:))
grupfonide bakım indirimi var diyor alsana kendine manikür,ağda vs.:))bwende dedim onu alimde yine kız sende ben sana yaptırdığın için değil söylemediğin için kızdım diyor baya konuştuk,barıştık
sirkencim hap kullanma taraftarı değilimhem azda olsa süt sağıyorum hala olmasa bile hap kullanmazdım güvenemem nolur nolmaz..
nekim bencede git eşinin yanına kafan rahat eder ne güzel..

hatılamıyorum ama 60-70 lira civarında bir şeydi alli yi ilk defa duyuyorum bir araştıryım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…