2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nek , buavatar duruyo eklentilerimde ...ordaki eklenen resimler silinmiyo galiba

hırkayı nek dışında beğenen olmamış sanırım
ama dün giydiğimde bunun kazağıydı hepiniz ii yorum yapmıştınız :44:
bunlar moda bu sene ayrıca

cnm bende beğendim para harcama diye ben bişe demedm böle şeyleri severim ben tarz duruyor.

bende mecburi uzaklaştırma vercem sanırım
hasta olunca halada gelmedi
yarına kalabilir sanırım

üşüyodun birde sen dimmi ----> Eki Görüntüle 382739
gerçi bu biraz sirken'i de anımsatır..

kıyamam yaa erken çıksan azcık..

evet battaniye sarılışı bana ,hastalığı sirkene

yok canım yaa uff saate baktım daha 3 buçuğa geliyo anca izin istemicem , vermez ..yada çok dırdır yapar ,bu ağrıyı bile çekerim ama onu çekemem

akşama ne yemek var kızlar
benim canım ne çekiyo biliyomusunuz..
böyle köfte yapim
yarım ekmeğin için doldurayım
içine soğan, domates çayy

Son düzenleme:
Bende nohut pilav cacık var. pazı haşladım onu sarıcam yarına. akşamdan pişiririm yada. küçük yapraklı pazılarıda pazı kavurma yaptım ondanda yenir yeter

benim yeşil mercimekli erişte çorbam var; birazcık da tavuk sotem dün pazardan aldığım mantarları yapmak isstiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum fırında mantarı nasıl yapıyordunuz?

ben annemlerdeyim yine koca yok dünden beri annemde kurufasulye yapacak.. o dediğinden yaparsan bana gönder nekimm

nekim ekmek arası köfte iyi gider

benimde canım, battaniye arası sıcak su torbası çekti

benm de dün akşamdan mercimek çorbam ve sulu köftem var, (pazartesiden sosisli makarnam var), bir de dün gelen arkadaş yaş pasta yapmış o var börek almış kızartmış o da var.
cacık da eklerim

Son düzenleme:
benim yeşil mercimekli erişte çorbam var; birazcık da tavuk sotem dün pazardan aldığım mantarları yapmak isstiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum fırında mantarı nasıl yapıyordunuz?
sirkencim, ben mantarları minik bi tepsiye diziyorum
her mantarın içine tuz, pul biber (az) kekik serpiyorum sonra da hepsinin içine birer parça kaşar kapatıyorum.
tepsinin içine de minik parçalar tereyağ serpiyorum kesip.
en son da yarım paket krema döküyorum üzerlerine fırınlıyorum. kaşarı kızarınca çıkartıyorum..

kremam yoktu geçen ilk kez kremasız yaptım bu mantarı, hiç sevmedik biz.. belki damak tadımız alışmadığı için ama güzel olmadı, kremalısı süper :) ekmeimi bile batırıyorum ben o sosuna

bugün evdeki yemekler yensin, yarına kiremitte mantarlı, kızarmış patatesli, kaşarlı köfte yapıcam köfteleri hazırlayıp dondurucuya atmıştım pazar günü.

cnm bende beğendim para harcama diye ben bişe demedm böle şeyleri severim ben tarz duruyor.

ya kuzum 20-30 tl kazağa harcamasamda borcu kapatamam zaten
canımın sıkkınlığı bari geçsin 3-5 bişi alıyım da

nek , buavatar duruyo eklentilerimde ...ordaki eklenen resimler silinmiyo galiba

ben uygun bişi bulamadım
ama yarında olmazsak
ikimizde şöyle olcaz

eşimi eve gelince krema almaya göndermem lazım dediğin gibi deneyebilirm ben de bu akşama :) Ama kremalı soslu olunca çok mu ekmek yedirir ki? bir de sadece şapkalarını mı kullanıyorsun yoksa sapları da dahil mi? bir de borcamda yapsam olur dimi?

:26: nekin tarifi derken bitek kekiğini ekliyomuşum

ben krema yapmıyom..bikere kremalı pattis yaptım sevmediler, bidaa kullanmadım krema ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…