hırkayı nek dışında beğenen olmamış sanırım
ama dün giydiğimde bunun kazağıydı hepiniz ii yorum yapmıştınız :44:
bunlar moda bu sene ayrıca
eet bu ara ikimiz kaynaşıyoruz gibiii,
geldim kuzummm Eki Görüntüle 382723
şuu eklediğin sarılıp havada tur attıran smileye de bayılıyorummm
benim randevular da sıklaştı dimmiama ben cumaya kadar tatil verdim kendime
evet zuzum, benim de eklediğim hepsi duruyo. silinmiyo sanki evetnek , buavatar duruyo eklentilerimde ...ordaki eklenen resimler silinmiyo galiba
üşüyodun birde sen dimmi ----> Eki Görüntüle 382739
gerçi bu biraz sirken'i de anımsatır..
kıyamam yaa erken çıksan azcık..
evet zuzum, benim de eklediğim hepsi duruyo. silinmiyo sanki evet
sirkencim, ben mantarları minik bi tepsiye diziyorumbenim yeşil mercimekli erişte çorbam var; birazcık da tavuk sotem dün pazardan aldığım mantarları yapmak isstiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum fırında mantarı nasıl yapıyordunuz?
keşkem de yakın olsakkkben annemlerdeyim yine koca yok dünden beri annemde kurufasulye yapacak..o dediğinden yaparsan bana gönder nekimm
zuzummnekim ekmek arası köfte iyi gider
benimde canım, battaniye arası sıcak su torbası çekti
cnm bende beğendim para harcama diye ben bişe demedm böle şeyleri severim ben tarz duruyor.
nek , buavatar duruyo eklentilerimde ...ordaki eklenen resimler silinmiyo galiba
sirkencim, ben mantarları minik bi tepsiye diziyorum
her mantarın içine tuz, pul biber (az) kekik serpiyorum sonra da hepsinin içine birer parça kaşar kapatıyorum.
tepsinin içine de minik parçalar tereyağ serpiyorum kesip.
en son da yarım paket krema döküyorum üzerlerine fırınlıyorum. kaşarı kızarınca çıkartıyorum..
kremam yoktu geçen ilk kez kremasız yaptım bu mantarı, hiç sevmedik biz.. belki damak tadımız alışmadığı için ama güzel olmadı, kremalısı süper :) ekmeimi bile batırıyorum ben o sosuna
sirkencim, ben mantarları minik bi tepsiye diziyorum
her mantarın içine tuz, pul biber (az) kekik serpiyorum sonra da hepsinin içine birer parça kaşar kapatıyorum.
tepsinin içine de minik parçalar tereyağ serpiyorum kesip.
en son da yarım paket krema döküyorum üzerlerine fırınlıyorum. kaşarı kızarınca çıkartıyorum..
kremam yoktu geçen ilk kez kremasız yaptım bu mantarı, hiç sevmedik biz.. belki damak tadımız alışmadığı için ama güzel olmadı, kremalısı süper :) ekmeimi bile batırıyorum ben o sosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?