2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın Kızlarr

Son sonuç ne canım? tahlilleri yaptıracak yer buldunmu sanırım dün bi tanesini yaptırdın. canım eşim topluyor yavaş yavaş o zaman kadar kardeşlerimde gelirler yaptırırım onlara. annem falanda yardım eder bi şekilde biter.. sağol :)

biz hep ets tur ile gidiyoruz sitesinden bak bence baya bi araştırmak lazım.

@ Ayşam, haklısın iyi düşünmek lazım kedi alırken çünkü hep minik kalmiycak.. araştırmalarım devam ediyor
sizin bebiş nasıll? tekrar kan testi yaptırdın mı?

@ Elfim herşey yolunda mı bebekle ilgili? İsim konusunda düşünmeye başladınız mı?

Günaydın herkese

artık yava yavaş sabrınızı taşırmaya başlıolar hadi hayırlısı bakalım nereye kadar gidecek. acab diğer çağırdıkları iş nasıldı ki dilek yaa, gidilebilir mi :26:
evt bizi sınıo sanırım
ama haddini aşamaz ayağını denk alması lazım benim dünkü bakışlarımdan beni anlamıştır zaten :95:
Benim yokluğumda pek anlaşılmamış bugün..
hayır ben dedim ben elfide yok dedim zuzu yazmıo falan dedim
bizede eklesene fotoyu
dilek işin kötü oldu ya bide ne öyle.
terbiyesiz işte bakalım bugün neler beklio bizi

ne güzel birlikte gidemiodunuz demi bak eşin ayarlamış boşuna üzüldün
fotolar facete sanırım ben göremioum

nekcim herşey yolunda çok şükür. ama işte aşı oldum kolum kötü biraz. isim bulamıyoruz ya. eşimle şöyle bi karar aldık o en çok beğendiği ismi bulacak bende bulucam sonra halk oylamasına sunucaz :) evdekillere iştekilere sizlere falan sorucaz hangisi daha güzel diye. çoğunluğn seçtiği isim olacak :) ama tabi isim bulamadık ki sunalım :)

günaydın hatunlar:))
zeynepcim tatil olayına çok sevindim ikiniz içinde değişiklik olur.
elficim kızını görmüşsün hadi bakalım kolunda geçer 1-2 güne cnm merak etme.
ayşecim hiç bebişten bahsetmiyosun nasılsın?
yaren nerelerde gerçekten?
nekim yaa çok şirin gözüküyolar ama bende sevmem kedi zor bi iş evde hayvan zaten bebiş zamanın geldi artık boşver kediyi sen

özgem aldıklarımı merak ediodun
şimdilik kahve taytımı ve yeşil kazağımı giydim

güzel fikir canım :) daha zamanınız var hem, bulursunuz..
bizim burda bi abi var, karısı bugün-yarın doğum yapıcak yapmassa çarş. sezaryan olucak hala isim bulamamışlar
kolun da geçer, yormamaya bak ..

günaydın hatunlar:))
nekim yaa çok şirin gözüküyolar ama bende sevmem kedi zor bi iş evde hayvan zaten bebiş zamanın geldi artık boşver kediyi sen
canım, eşim de şey diyo dün akşam
kedi 600 tl bebek bedava (o öyle sansın tabi ) gel biz bebek yapalım
ama bebek olayını yaz sonuna erteledik biz gene

Günaydın kızlar; akşam sıcak bir şeyler içtim ama sesim hala kalın kalın çıkıyor bir tuhaf. Dün Fatih Erkoç konseri varmış bize yakın bir yerdeydi ve eşim bana söylemeyi unutmuş nasıl sinir oldum

kızlar eşim hafta sonu güzel bir haberde verdi .tatile gidiyoruz

bana tatil yeri önerebilirmisiniz tavsiyeleriniz nelerdir .şehir mekan olarak .erken rez.yaptıracağız.

aynı tavsiyelerden ben de istiyorum biz de tatilimizi daha ayarlamadık

nektar burda video paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama y..tbe a zekeriya beyaz ve beyaz show yaz çıkan ilk videoyu izle lütfen sen kedi isteyince aklıma geldi birden

aaa yinemi neden kızz sen yapmıcan bu gidişle bak.

aaa yinemi neden kızz sen yapmıcan bu gidişle bak.
bu yaz bi geçsin diyoruz, borçlar bitsinn :26:
başbaşa 3 gün tatil yapalım, Bulgaristana gitmek istiyorum 10 gün.. kardeşimlerle tatile gitmeyi planlıyoru bir-kaç gün
yaz sonuna kesin ama :101:

dün sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyelim dedi hemşire. uzandım karnımı açtım bi alet vardı onunla ses duyacaktık ses başlar başlamaz bi oynamaya başladı anneannem hemşire hepsi fark etti artık dokunmadanda oynadığı hissediliyor çok güzel bi duygu. İnş. yakın zamanda hepiniz bu duyguyu tadarsınız.

nekim hadi hayırlısı ozman:))

elficim gerçekten muhteşeme bi duygu bide büydükçe içinde hareketleri dahada netleşecek dışardan göreceksin çok güzel yaa..

kızlar internetten kitap aldığınız bi site varmı hiç?

canım bazen bıktırıyor çeke çeke. evde otururken bile sürekli çeker.
evet canım yaren yok

dilşadcım rüyandan çok etkilendim. ama bak bebeğin çok iyi . anneninde doğum günü kutlu olsun..

kolum ağrıdı neyse bayada uzatmışım yarında çok işim var arada bakarım size..

bu gece de gördüm oğlumu çok etkilenip uyanıyorum alarm çaldığında oğlumu görüyordum, hiç uyanmamak istedim o an ama gitti...

canım sabah gazetesinde falan da çıktı kaza haberi. durumu ciddiyetini koruyor.

erteledikkk :101: :101: :101:

yine miii

maşallah canım. evet anlatılmaz yaşanır denilen duygu bu.
günaydınnn ayakkabımın fotosunu istemişti sirken bugün giydim ekliyorum

Son düzenleme:
aa dilşad çok cici ayakkabılar.
bende aldım bi tane ayaklarım şişerse rahat etsin diye. delikli bağcıklı bişey :))

dilşad günaydın ayakkabılarını çok beğendim güzelmiş iyi günlerde kullan

bol ben bu aralar daha çok internetten bulup okuyorum almak yerine

aa dilşad çok cici ayakkabılar.
bende aldım bi tane ayaklarım şişerse rahat etsin diye. delikli bağcıklı bişey :))

tşk ederim canım.
sen de güle güle giy.

nekk bence alma yaaa onlar sadece küçükken sevimli. ama büyüyünce birine verirsin belki. hem de onun tüyünü yutarsan sakıncalı oluyormuş bebiş olması için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…