- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
geçmiş olsun canım bende yoktum hastanelerde dolaştım durdum.akşam 10da geldim eve aklıma geldin ama geç oldu diye aramadım.öğleden sonra dönersin sandım.kürtaj fazla sürmüyor ama uyanması zaman alıyor bide araya bişeler giriyosa uzamıştır canım.siniirn geçtiyse bebiş iyi .maşallah canımhep böle gitsin.
desene sizde sizde taşınıyosunuz artık telaş başlayacak .allah yardımcın olsun canım yardım gerekirse gelirim aklında bulunsun fazla yorma kendini .tecrübeliyimdir.
evet canım eşim iyi düşünmüş güzel geldi bize .çok foto çekindik.eşim orda güzel bir haberde verdi .tatile gidiyoruz araştır bak beğendiğin yerleri söle dedi.siz nereye gitmiştiniz canım hangi acenta veya tur şirketiyle.
evt bizi sınıo sanırımartık yava yavaş sabrınızı taşırmaya başlıolar hadi hayırlısı bakalım nereye kadar gidecek. acab diğer çağırdıkları iş nasıldı ki dilek yaa, gidilebilir mi :26:
hayır ben dedim benBenim yokluğumda pek anlaşılmamış bugün..
terbiyesiz işte bakalım bugün neler beklio bizidilek işin kötü oldu ya bide ne öyle.
evet canım eşim iyi düşünmüş güzel geldi bize .çok foto çekindik.eşim orda güzel bir haberde verdi .tatile gidiyoruz araştır bak beğendiğin yerleri söle dedi.siz nereye gitmiştiniz canım hangi acenta veya tur şirketiyle.
@ Ayşam, haklısın iyi düşünmek lazım kedi alırken çünkü hep minik kalmiycak.. araştırmalarım devam ediyor
sizin bebiş nasıll? tekrar kan testi yaptırdın mı?
@ Elfim herşey yolunda mı bebekle ilgili? İsim konusunda düşünmeye başladınız mı?
Günaydın herkese
güzel fikir canım :) daha zamanınız var hem, bulursunuz..nekcim herşey yolunda çok şükür. ama işte aşı oldum kolum kötü biraz. isim bulamıyoruz ya. eşimle şöyle bi karar aldık o en çok beğendiği ismi bulacak bende bulucam sonra halk oylamasına sunucaz :) evdekillere iştekilere sizlere falan sorucaz hangisi daha güzel diye. çoğunluğn seçtiği isim olacak :) ama tabi isim bulamadık ki sunalım :)
canım, eşim de şey diyo dün akşamgünaydın hatunlar:))
nekim yaa çok şirin gözüküyolar ama bende sevmem kedi zor bi iş evde hayvan zaten bebiş zamanın geldi artık boşver kediyi sen
kızlar eşim hafta sonu güzel bir haberde verdi .tatile gidiyoruz
bana tatil yeri önerebilirmisiniz tavsiyeleriniz nelerdir .şehir mekan olarak .erken rez.yaptıracağız.
erteledikkk :101: :101: :101:nekim bu kedi nerden çıktı siz nisanda çalışmalara başlamıo muydunuz
güzel fikir canım :) daha zamanınız var hem, bulursunuz..
bizim burda bi abi var, karısı bugün-yarın doğum yapıcak yapmassa çarş. sezaryan olucak hala isim bulamamışlar
kolun da geçer, yormamaya bak ..
canım, eşim de şey diyo dün akşam
kedi 600 tl bebek bedava (o öyle sansın tabi) gel biz bebek yapalım
ama bebek olayını yaz sonuna erteledik biz gene
bu yaz bi geçsin diyoruz, borçlar bitsinn :26:aaa yinemi neden kızz sen yapmıcan bu gidişle bak.
ay ne güzelll, eşinin fotoğrafçı olması süper bişi yaa, bişi sorcam mesela normal hayatta da ne bilim tatil gününüzde bi yere gittiğinizde falan çok foto çeker mi? yoksa sıkılır mı? foto çekmeyi ve çektirmeyi çok seven bi kocişim olsun isterdim
yaren nerelerde yaaa ne zamandır göremiomm :44:
dilşadcım rüyandan çok etkilendim. ama bak bebeğin çok iyi . anneninde doğum günü kutlu olsun..
kolum ağrıdı neyse bayada uzatmışım yarında çok işim var arada bakarım size..
canım sabah gazetesinde falan da çıktı kaza haberi. durumu ciddiyetini koruyor.dilekciğim işallah gönlüne göre bir iş bulursunda gidersin ordan iyice zıvanadan çıkmaya başlamış patronlar.sizlerin sabrını sınıyorlar konuşma gülme bu ne böle
dilşadcığım çok geçmiş olsun işallah ciddi bişe yoktur iş yerinde çalışan kişinin.anneninde doğum günü kutlu olsun allahım sağlıklı uzun ömürler versin.
rüyan çok güzelmiş sürekli meleğini düşündüğün için rüyana girmiş iyi olduğunu söylemiş canım.kendini üzme o bir melek .
bugün randevudan konuşulmuş maşallahsirkenciğim üzülme o kardeşlik bizdede var 3 haftadır ama hamileliktendi yeni bitti artık hafta sonuna
erteledikkk :101: :101: :101:
dün sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyelim dedi hemşire. uzandım karnımı açtım bi alet vardı onunla ses duyacaktık ses başlar başlamaz bi oynamaya başladı anneannem hemşire hepsi fark etti artık dokunmadanda oynadığı hissediliyor çok güzel bi duygu. İnş. yakın zamanda hepiniz bu duyguyu tadarsınız.
@ Ayşam, haklısın iyi düşünmek lazım kedi alırken çünkü hep minik kalmiycak.. araştırmalarım devam ediyor
sizin bebiş nasıll? tekrar kan testi yaptırdın mı?
günaydın herkese
nektar iyi düşün valla kedi konusunu.bizim işyerinde kadının evinde vardı suratı tırmık tımık geliyordu koca çizgiler hemde kedi tırmığı
aa dilşad çok cici ayakkabılar.
bende aldım bi tane ayaklarım şişerse rahat etsin diye. delikli bağcıklı bişey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?