2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

servis kaçınca çok kötü oluyor. Cumartesi gecesi kokoreç yemeye gitmiştik ayrandan oldu sanırım ofiste ıhlamurum yok evde var burda ancak kahve çay içebilrim.
poşet çay bulundursana canım ofiste, benim çekmecem dolu papatya ıhlamur, böyle zamanlarda iyi oluyo :26:

felaket tellalı gibiyim bugün. Bnm belediyede oda arkadaşım abi, dün sabah 9da toplantı haberine giderken sınava girecek bi çocuk çarpmış, abi şimdi yoğun bakımda samsunda

canım sıkılıyor
çok geçmiş olsun.. Allah ailesine bağışlasın..

nektar hala mı maaşını vermediler? Çok ayıp yaptıkları herkesin bir ödemesi vardır faturalar kiralar krediler filan siz de o zaman maaş nasılsa verilmiyor diye işinizi savsakladınız diyelim ki o zaman nolacak?

dilşad haberi şimdi okudum geçmiş olsun

dilekk ayy çok kötü yaa haftasonu olayı ne yapacaksın peki?.

off bilmioum kuzum yaa adamı boğazlasam mı
cuma günü maaşları yatırdılar şubat maaşı ama bankaya ait borçlarına gitmiş bizim hesaplara geçmemiş şimdi bi yerden para gelcek o zaman alcaz bakalım inş
martınkini de 5inde alcaz umarım yani bu prş allak bullak oldu bide sınırsız çalış diolar konuşcaz bakalım ama
benim dilimin kemiği yoktur ve sakin kalamam bilmioum hayırlısı valla

*zuzu yine yok elfi de gelmedi dimi
özgem zaten terketmek zorunda kaldı bizi

maalesef canım, ara ara 1 haftalık veriyolar işte
..
Uff eşime de sinir oldum şimdi.
Bugün izinli, annesi aramış buraya gel özledim demiş.
E geçen hafta ordaydık, sinir oluyorum.
Belki saçma ben işteyim evde napıcak da diyorum ama ne gerek var evde dinlensin işte.
Aman sakınnn durmasın 1 tüm gün evde

nekim sende benim gibisin hiç istemem gitmesini bende ama şimdi çocuk orda olunca mecburen çıkışlarında direk oraya gidiyor:) analarının hasretine dayanamıyorlar cnm naparsın:)

dilekcim,nekim valla ikinizde allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda yoluna girer işleriniz.

benm eşimde evde olunca annesi çağırıyor sinir oluyorum

ben de hiç istemiyorum, bizimkinin hiç bir sebebi yok şimdi annesi özlemiş aramış mış.. Kesin kendisi aradı.
Ay neyse sorun çıkartmiycam

Iş konusunda da aminnn diyorum canım...

benm eşimde evde olunca annesi çağırıyor sinir oluyorum
ama birde geçen hafta sonu gördü daha bi 7 gün oldu yaa, özlemiş miş
Soruyorum sabah çıkarken sen annenlere gitcen mi bugün diye, bilmem gitmem yaa yatarım evde diyo birde.
Gideceğinden adım gibi emindim oysa.

sen yokken evde yapılacak şeyler varsa onları yapsın anneciğini de öyle görmeye gitsin. Akşam sen eve geçesiye tekrar gelir mi yoksa çıkışta sen de mi oraya geçersin?

Bu arada bana okuyabileceğim güzel bir kitap önerisinde bulunabilir misin sirken mutlaka oku ben çok beğendim dediğin.

Sağol canım aradın zaten muttlu oldum :) Ama böyle bi durgun gibiydin, ilk konuşmadaki hava yoktu gibim:26:

canım demiştim ya, bilgisayarcılar var, kk ya da giremiyom merak ettim diye ... duymasınlar diye öle konuşmak zorunda kaldım :101:

zaten bitmedile işleri, bugünede kaldı..şimdi gittiler gene gelcekler,bugünde pek giremicem heralde...

özgem faceyi kapatcaklar, daha kapamamışlar ama

çok geç olmadan gelirim dedi. Ben oraya hayatta geçmem, uzak ki :26:
Ben eve gelince gelir herhalde 1 saate umuyorum.. Bakalım inş gerilmem çok beklerken.

Kitap konusuna gelince, ben türkçe çok az kitap okumuşumdur. 10 taneyi geçmez (utandım şuan )
ama yabancı yazarların bulgarca çevirilerini çok okudum. Türkçeleri de vardır mutlaka.
Yemekten dönünce bakıp tavsiye edicem canım.
Sen ne tür okursun genelde?
Ben tarihi kitaplara bayılırım en çok..

Benim bir tercihim yoktur her tür okuyabilirim de son zamanlarda daha çok alanımla ilgili kitaplar yayınlar okumak zorundaydım; birden eksikliğini hissettim. Şimdi bir kitap edindim ona başladım bakalım. Akşamları eşim ders çalışırken ben de sporumu yapar sonrasında da kitap okuyarak ona eşlik edebilirim.

gözün aydın canım geçmiş olsun tekrar bak korkulacak bişe yokmuş.maşallah babana .daha yorgun günler seni bekliyor.sende başlarsın evi toplamaya .allah yardımcınız olsun çok zor ev taşımak.

Sağol canım. evet yorgun günler bekliyor bizi. annem burdayken halıları topladık sadece salon kaldı burda oturuyoruz hep, o yüzden en son giderken toplıcam burayıda kolay toplanır zaten.
Ne güzel geçmiş canım günün. Afferin eşine baktım fotolarınıza . Ben haftasonundan pek bişe anlamadım. Cmt. annemler bizdeydi onlarla gittim ben eşimde iş çıkışı geldi annemlere. Yeni evin boyası falan yapılıyor yardım ettiler babamla kardeşim ve eşim. Bayağı bitmiş. Sadece mutfak ve çamaşır mk. dolapları takılacak birde mutfağa full fayans yaptıracakmış ev sahibi. O yüzden bekliyoruz işte Eğer hafta sonuna denk gelirse sınava denk gelecek cmt. pazar sınav. Bi taşınsaydık diyorum eşime.

özgem geçmiş olsun baban atlatmış bak çok şükür.
Tşk. ederm dileğim. Çok şükür bitti gitti.
@ Özgemm, babanın iyi olmasına çok çok sevindim canım :)))
Günaydın herkese, servisi kaçırdım 9:30 da anca şirketteydim
Sağol canımm..
felaket tellalı gibiyim bugün. bnm belediyede oda arkadaşım abi, dün sabah 9da toplantı haberine giderken sınava girecek bi çocuk çarpmış, abi şimdi yoğun bakımda samsunda

canım sıkılıyor
Geçmiş olsun canım inş. atlatır.
Keremi rüyanda görmüşsün ve bu allahın sana bir işareti buna inanıyorum ben rüyanda çok güzel o iyi böyle şeyler düşünüp daraltma kendini.

Nasıl bişe anlatmadan yatıyor ki:26: yani saat kaçta gelmiş bide bişe yokmuş gibi davranıyor iyi yapmışsın kuzum. Güle güle kullan aldıklarını, merak ettim
özgecim baban için çok sevindim..
Tşk. ederim canım çok sağolun.
Bu biryerlerden para gelecek mevzularını çok yaptılar canım bizim işyerindede insan stres oluyor deseler ki bu ay vereemicez diğer aya verilecek daha rahat olur insan kendini ona göre ayarlamaya çalışır ama beklemek çok strese sokuyor insanı.
Ben burdayım kuzum sabahları uyanmak zor geliyor fazla yatıncada başım ağrıyor. Hayırlısıyla bi taşınalım düzen otursun da işe girersem hep burdayım inş.
Benim eşimde öyleydi canım alışmıştım ben artık cmt. çalıştığım zamanlar kendi erken çıktığı için giderdi annesine. Şimdi ben evdeyim gidemiyor ancak beraber gidiyoruz geçen cmt. den beri. Görümcemlede konuşmadık hiç o olaydan sonra. Sadece kendi eşimi aradı konuştular ben duyuyorum sesi geliyor kapatırken de kendine iyi bak diyo. Benle ilgili bişe demedi hiç.

Anladım canım şimdi o an anlamamışım demekki bitseydi şu bilgisayarcıların işi rahat etseydin sende.

benm de cumartesi misafirim vardı, aslında geçen salı gelmek istediler başsağlığına evde değildim, cumartesi beklerim dedim, nolur nolmaz die de cuma akşamı aradım bekliyorum dedim, markete kısır için sebze almaya girdim, eşim arabada bekliyordu bi çıktım 132 lira tuttu, söyleyemedim, sen sebzeye girmemiş miydin dedi, bi iki eksik vardı onları da aldım dedim, hemen verdim kredi kartını azar işitmeyim die. kısır yaptım, garnitürlü tavuklu milföy yaptım bi de pazar günü annemin doğum günüydü, yaş pasta yaptım anneme sürpriz, tatlı yapmadım anne, nasılsa başsağlığına geliyorlar kurabiye falan var dedim, tam masadan kalkacaklardı pastayı getirdik. pazar günü de misafir odamın şeklini değiştirdim eşim dükkana gitmişti, beğenmedim tekrar eski haline getirdim, lahmacun yaptım eşimi aradım fırça attım, nerde kaldın pazar pazar saat 6 buçuk oldu dedim 10 dk sonra zil çaldı fırçayı yedim ya geldim dedi :) çok sıkılıyorum artık evimde, taşınmak istiyoruz bi dahaki kışa doğru. o evde acı hatıralar var duramıyoruz.

Son düzenleme:

Fotoğraftaki annenmi canım?
Neden kışa taşınacaksınız canım yazın tam taşınma zamanı beklediğiniz bişeymi var.

Nasıl bişe anlatmadan yatıyor ki:26: yani saat kaçta gelmiş bide bişe yokmuş gibi davranıyor iyi yapmışsın kuzum. Güle güle kullan aldıklarını, merak ettim

ben nası bağırdım gece gece o sessizlikte nası çırladım bina inledi yani
bağırma falan dedi
ne var uzatmasan falan dedi
kapa çeneni yaa boş boş konuşma sorumsuz dedim
sorumsuz deyince zoruna gitmiştir oraya kıvrıldı yattı yorulmuş muhtemelen
sbhta ben sana küs diilim dio ben küsüm ama dedim
ya uzun sürmüo barışıouz ama anlatsana ben çırlamadan
sormasam hiç aynen devam etcek
kocaya surat asılmaz dio
o normal saatte eve gelen koca için geçerli dedim

aldıklarımı da giydikce ekleyebilirim canım.

Fotoğraftaki annenmi canım?
Neden kışa taşınacaksınız canım yazın tam taşınma zamanı beklediğiniz bişeymi var.

evet canım annem, eşimin işleri yoğunlaşmaya başladı yazın hiç taşınacak durumda olmuyor. bir de aceleye getirmeden içimize sinen bir yer olsun 2 sene oturabilelim. en azından ev alana kadar başka bi yere taşınmak zorunda kalmayalım diyoruz.

Sirken

Kuklalar - Alistair Maclean

Gülün Adı - Umberto Eco

Dean R. Koontz - Watchers (Nöbet) kitabı da süperdir.. böyle okurken bile korku filmi izliyor hissine kapılıyrosun..

Sidney Sheldon'ın kitaplarını da çok okurdum bir ara, roman yazıyor ama sıkıcı değil hiçç.. polisiye, aşk meşk herşey var..
Nora Roberts'ın romantarını da tavsiye edebilirim kolay da okunuyor, ama roman işte..
Sandra Brown daha çok aşk romanı yazıyor gibi ama şu kitabı çok etkilemişti beni - The Switch..
ay tarih konulu okadar kitap okudum ama hiç aklıma gelmiyo şimdi, ben eveki kitap klasörlerimi kurcalayıp yazıyım en iyisi.

ii yapmışsın canım yüzsüzlük yapmasınlar bir de.

:26:
gençmiş seninki de benim annem gibi. Ev için hayırlısı olsun canım.

Özgem gelmişş
inş bir an önce taşınır, düzeninizi oturtursunuz canım.

Dilşad, doğum günü kutlu olsun annenin

Dileğim, evet eşinin o saatte gelmesi ve hiç açıklama yapmaması tuhaf :2: üste çıkmaya çalışmasın hiç, haklısın sen

offff çok uyukluyorum yaaa 3 te uyudum 8 de kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…