dilomm biz birazdan çıkarız heralde ...
müşteride işyerini taşıdı, 15.30 da açılış gibi bişey yapıcakmış, mesaj çekti ... gitmek de istemiyom ya, ayıp olmaz herall
internetim çok kötü yaaaaa, alıntı bile yapamıommmm
sirkencim eşime söyledim o bilio da ailelere ultrasonda bi görelim öle sölicez
dilşad yani 250 tl karda mısın şimdi
yakaladımmmm duydum öğrendimmm hhehhehehheheheheh
Hayırlısı cnm nenemin lafı (güzel günler göresin alişşa)
iiiinşallah güzel güzel ciciler alırsın canım, çok eğlenmişsindir ama kendini yormamışsındır inşallahZeynep Nigar bakırköy pazarına gidiyorum :))
kardeşlerimle gidiyoruz :))
Zeynep Nigar bakırköy pazarına gidiyorum :))
kardeşlerimle gidiyoruz :))
iiiinşallah güzel güzel ciciler alırsın canım, çok eğlenmişsindir ama kendini yormamışsındır inşallah
..
kızlar yaa bizim işyeri maaşları vermiyor ya hani, ben hep istedim aldım bir şekilde içeride şuan 2 haftalık param var ama çoğu kişilerin 7 haftalığı var içeride. 2 aylık maaşa tekabül ediyo neredeyse.
bugün sevkiyat bölümündeki personel gelmedi işe paralarını vermiyorlar diye. bakalım pazartesi neler olacak. biraz işin ciddiyetini anladılar galiba.
tutup herkese 100'er tl dağıttılar dalga geçer gibibende gittim onunla kendime little bigg'den 2 kot aldım ay sinir oldum resmen yaa
Gülşah da işten çıktı zaten. Yani çıkıyorum dedi, finans müd. "ben seni izinde varsayıyorum git aileni gör (memlekette ailesi) gel sonra" dedi.. bakalım hayırlısı gelecek mi napacak
tuhaf bir gündü yani.. eve geldim temizlik yapıcaktım göya annem geldi, oturduk kahve yaptık bişiler atıştırdık. dertleştik.
dolabımı ayıkladım, memlekete giden varmış yeğenime gönderdim ufak yada giymediğim kıyafetlerimi, ayakkabılarımı (8 yaşında ama ayağı 36 numero, boyu da bana yaklaştı)
sonra da oturdum internetten indirdiğim dizim vardı "Game of Thrones" onun ilk iki bölümünü izledim.. tüm sezonu izlerim bu hafta
temizlik işi yattı yanii..
şimdi de kalkıp bi yemek yapıcam eşim gelir 1 saate kalmaz.
yarın bi süpürge, bi vileda yapıp belki dışarı çıkarım hiç bişi yapasım yok bu hafta..
içim sıkılıyo hayır olsun inşallah
iiiinşallah güzel güzel ciciler alırsın canım, çok eğlenmişsindir ama kendini yormamışsındır inşallah
..
kızlar yaa bizim işyeri maaşları vermiyor ya hani, ben hep istedim aldım bir şekilde içeride şuan 2 haftalık param var ama çoğu kişilerin 7 haftalığı var içeride. 2 aylık maaşa tekabül ediyo neredeyse.
bugün sevkiyat bölümündeki personel gelmedi işe paralarını vermiyorlar diye. bakalım pazartesi neler olacak. biraz işin ciddiyetini anladılar galiba.
tutup herkese 100'er tl dağıttılar dalga geçer gibibende gittim onunla kendime little bigg'den 2 kot aldım ay sinir oldum resmen yaa
Gülşah da işten çıktı zaten. Yani çıkıyorum dedi, finans müd. "ben seni izinde varsayıyorum git aileni gör (memlekette ailesi) gel sonra" dedi.. bakalım hayırlısı gelecek mi napacak
tuhaf bir gündü yani.. eve geldim temizlik yapıcaktım göya annem geldi, oturduk kahve yaptık bişiler atıştırdık. dertleştik.
dolabımı ayıkladım, memlekete giden varmış yeğenime gönderdim ufak yada giymediğim kıyafetlerimi, ayakkabılarımı (8 yaşında ama ayağı 36 numero, boyu da bana yaklaştı)
sonra da oturdum internetten indirdiğim dizim vardı "Game of Thrones" onun ilk iki bölümünü izledim.. tüm sezonu izlerim bu hafta
yarın bi süpürge, bi vileda yapıp belki dışarı çıkarım hiç bişi yapasım yok bu hafta..
Bende özledimÖzgemm, babana geçmiş olsun gelebilirsen bize de haber ver olur mu.. inş sorunsuz ve çok kolay geçer anjiyosu.
eviniz de hayırlı olsun, iyi günlerde oturun inşallah
özledim senii :26:
Sağol dilşadcımm.. Evet iyi geçti çok şükür.özgecimm inşallah babanın anjiyosu çoook ii geçer canım
Sağol canım aradın zaten muttlu oldum :) Ama böyle bi durgun gibiydin, ilk konuşmadaki hava yoktu gibim:26:hayırlı olsun canım...
babanın ame. inşallah sorunsuz geçer
Merak ettim akkabılarını resim isterim bende. Taşınacağımız evin yakınında bi mağaza var ayakkabılar 30 tele, portföy çantalar 10tele. Bekleyin gelicem dedimkızlar eşimin yan dükkanı ayakkabıcı, pazar günü bi ayakkabı bakmıştım ordaki abi, beğendiysen al götür falan dedi yok giyemem parasını vermeden dedim ayırıyorum o zaman numara tek yabancı mısınız demişti. dün de işe gelirken babetlerim ayağımı vuruyordu, eşim üzülmüş akşam gelirken aradı sana bi sürprizim var diye hiç de aklıma gelmedi. bi baktım aaa o ayakkabı. ama giyemedim ayaklarımın arkası yara olmuşbana 75 demişti ama bişeyler yaparım demişti, eşime 50 demiş :)
Ben tartıldım 59.2 çıktım boyumda 1.63 :)) Benimde vermem lazım 55-56 olsam iyi şu ayran detoksunu yapıcam aklımda ama bakimdün akşam tartıldım 58,4 çıktım çok sevindimm
bi ara 63 lere dayanmıştım ben
ki yemekten 1 saat sonra tartıldım, sabah tartılsaydım 58 çıkardım sanırım.. geriye kaldı 2 kilo..
Sağol sirkencim.Özge siz de evi tutmuşsunuz garanti olmuş bu sefer hadi bakalım hayırlı olsun güle güle oturun
slm kızlar yine sorun oldu sabahtan beri girilmedi yeni girebildim biraz baktım geçmişe toplu diyet var sanırım benide alın aranıza göbiş gitmniyo valla akşamalrı az yemeye ekmeği azaltmaya başladım hayırlısı bakalım.
bugün inanamayacağınız bişe oldu müdürüm çağırdı şeytan kulağına kurşun bu aralar iyiyz burda normalde kariye belirleme sınavları oluyo bölüm değiştiryosun ama artık olmuyo sadece müdür isterse yapılyolar ne düşünüyosun dedi bend egeleceğim açısından girmek istiyourm hep aynı yerde kalmak istemiyorum dedim ama şube çok zor çok zorlanırsın çokta yoğun olur dedi ben seninle 1 yıl daha çalışmak istiyorum senden çok memnunum dedi ben şoklardayım tabi umarım kısa sürmez bu mutluluk tek sorun geç çıkmak işte hayırlısı artık.
dilekcim senin içinde hayırlısı olsun cnm..
Cmt. çalışmak çok kötü canım neden birden böyle yapmış kii. Kızlarında dediği gibi bari yarım gün olsaydı.günaydın kızlar
dün iş çıkışı çalışanlardan biri diğer bayanı aradı bizde kotonda gezioduk kız tlfnu kapattı şokta
bundan sonra cmt full her hafta çalışılcakmış.
:18: Acaba kk yı öğrendiler mi inş. değildir. Kesin face vardır ama.kaçgündür, patronun pcdeyim..formatlancak diye o pcde yapmam gerekneler vardı... bide yeni bi program kurdular... dünden beri uğraşıyolar,bugünde gelcekler işte... inş p.ertesi aranızda olucam
bide yasaklı siteler olucakmış artıkama hangi siteler yasaklancak sölemedi
..
Bende özledim
Çok yorgun geçti kaç günüm, ama babam çok iyi çok şükür. Kalbi temiz çıktı. Evin boyasını hallettiler eşimle babam bu pazar. Haftaya birgün taşınacaz inş. :18:
günaydınn
gece yattık eşime kerem üşüyor mudur dedim o üşümez melek falan dedi, rüyamda oğlumu gördüm mezarının yanında oturuyorduk,o da bizimleydi, güneşliydi hava yeşillikler içindeydi mezarı. rabbim üzülme diye gösterdi bana onun rahat olduğunu galiba. öyle huzurluyum ki bugün. onu toprakta bırakıp sıcak evde sıcak yatakta yatmak işkence gibi geliyor bana.
canım ya para olayı çok sıkıntılı tabii ki insanlar çok haklı valla nası gelip gitsinler yaniiiiinşallah güzel güzel ciciler alırsın canım, çok eğlenmişsindir ama kendini yormamışsındır inşallah
..
ayyy çok hoşş afferin eşinemerhaba herkese
yarın doktora gideceğim.
cumartesi eşimle gittim.kuaörüme gittim .ordan yürüyerek eve geldim 45 dakikada .yoldayken eşim aradı hadi hazırlan adalara gidiyoruz diye şaşırdım ne adası diye.sürpriz yaptı kocişim.iyi geldi akşam 8.30da adadaydık.otele gittik sonra sahile indik 1e geliyodu otele döndüğümüzde şansımıza hava iyiydi.2 saatte adayı turladık .döndüğüüzde tramvayda yağmura yakalandık,dışarda yemeğimizi yedik eve geldik.
böle yıpratma kendini canımgünaydınn
gece yattık eşime kerem üşüyor mudur dedim o üşümez melek falan dedi, rüyamda oğlumu gördüm mezarının yanında oturuyorduk,o da bizimleydi, güneşliydi hava yeşillikler içindeydi mezarı. rabbim üzülme diye gösterdi bana onun rahat olduğunu galiba. öyle huzurluyum ki bugün. onu toprakta bırakıp sıcak evde sıcak yatakta yatmak işkence gibi geliyor bana.
@ Özgemm, babanın iyi olmasına çok çok sevindim canım :)))
@Enkim, ben de baktım fotolarınıza, afferim eşine..ben daha hiç gitmedim adalara ya :/
@ sirken, geçmiş olsun canım. soğuk bişiler mi yedin, içtin hafta sonu? ıhlamur felan iç bugün bol bol..
@ Dilşad, öyle şeyler getirme canım aklına.. Kerem meleklerin yanında, hiç kötü olması mümkün mü.
Günaydın herkese, servisi kaçırdım 9:30 da anca şirketteydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?