anlatsamda anlamaz canım kafasına koyduğunu yapacak parayı sorun etmiyor.bende dedim tedavi sürecide olur bişe çıkarsa yok .canı ne istiyorsa yapsın .PDG nedir.
günaydın kızlar
nek tozludan aldığım o bluz ve arkadaşın deri ceketi vardı ya dün gelmiş eşim akşam getirdi hiç beğenmedin iade etcez kapıda ödeme yapılmıştı
şimdi biz sürate vercez gitcek yarın sonra IBAN istiolar parayı yatırmak için sen hiç iade ettin mi
kargoyu alınca onlar mı bizi ararlar Iban için hesaba para yatırılcak die :44:
hb kızlar, enki canım yeni okudum hayırlı haberlerini bekliyoruz. biz de bebiş istiyoruz belki aynı zamanda hamiş oluruz :)
iade ettim ama para yatırma olaylarına girmedim, değişim yaptım sadece canım o yüzden bilmiyorum nasıl olur :26:günaydın kızlar
nek tozludan aldığım o bluz ve arkadaşın deri ceketi vardı ya dün gelmiş eşim akşam getirdi hiç beğenmedin iade etcez kapıda ödeme yapılmıştı
şimdi biz sürate vercez gitcek yarın sonra IBAN istiolar parayı yatırmak için sen hiç iade ettin mi
kargoyu alınca onlar mı bizi ararlar Iban için hesaba para yatırılcak die :44:
sen ara tozluyu bana 10 tl iade edeceklerdi 40 kere aradım etmediler,ürünler güzel görünüyor fiyatlar cazip kanıyoruz işte
iade ettim ama para yatırma olaylarına girmedim, değişim yaptım sadece canım o yüzden bilmiyorum nasıl olur :26:
Dilşad erken değil mi bebiş için canım, biraz toparlansaydınız ikiniz de :/
hem aynı şey vücudun için de geçerli, az da olsa bir ara vermeyi düşünmüyor musunuz?
Canım sen sezeryanlısın ya onun bi süresi yokmu? Fatmada bilir gerçi onada sor istersen.
58 tl alacağımız var bizim arkadaşla
arkadaş tlf etti IBAN nosu verin yatırılır demiş.
deme öylecanım 2 ay geçti zaten mayıs haziran gibi olsun istiyoruz doktorumuz da ok verdi, psikolojinizi yeni bir bebeğin düzelteceğine inanıyorsanız sorun yok, karnın çok gerilmesin yeter estetik dikişlerde sorun olmaz dedi. Ben de yediklerime dikkat ediyorum göbüş gitti gidiyor. boşlukta kaldık :26:
kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek
kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?