2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben sibel tüzüne üzülüyorum yazık kadın ne hale geldi Ben yemek yapmaya koyuluyorum üşüdüm birazda hava soğudu gibi bakim bakim ne yapim

sibel tüzün çok yaşlanmış o ne öyle ya..hiç yarışmaya yakışmamış

Son düzenleme:

ne ağladı kazın yaa bi ahtopot içinn.

ne yapcan bakalım? bende bugün yemek derdi yok çünküm kociş de yok akşama

ben acıkınca kıyameti koparıyorum, sinirleniyorum, bağırıp çağırıyorum hep. eşim de benimle dalga geçiyor, seni göndercem oraya, iki günde adamları kemirmeye başlarsın sen diyor ama ben orda 1 gece geçiremem. sürüngen bir hayvana karşı fobim var, hiç bir güç beni orda uyutamaz o yüzden. ben bu fobim yüzünden pikniklerden bile çok hoşlanmıyorum maalesef.

sibel tüzünü izlerken ağladım ben o yine açlıkla öldürebilmiş ahtapotu, ben olsam hayatta yapamazdım, bırakırdım gitsin diye. sonra diğerleri beni kovarlardı kesin sinek ve hamam böceği dışında hiç bir hayvanı öldüremem. Allah zorunda bırakmasın inşallah.

Alp İzmir'liiii ben de seviyorum onu, hem mütevazi hem de sürekli gülümseyen, pozitif bir insan. Nihat da sağlammış yani, yoksa Hasan'la baş edebilecek kimse yoktu ünlülerden.

ben de öldüremem sinek böcek vs.dışında ama öldürmek için de kalkıp önde gitmem yani yapmasaydı o da, gerçi o şartlarda insan sadece yemeğe odaklanmış durumda...

nihata şok oldum bi de topaloğlu na nası durdular öyle walla

ayy sıkıntı bastı yine beni, abur cubur yemek istiom kendimi frenleyemiyoruuuuum

mustafa topla hiç kımıldamadı

doğuş ne güçlüymüş birde havalı

survıor güzelde yarışmakda çok güzel ama..ben o yengeç flan yiyemem. malesef

(( enkimm çok üzüldüm, şaşırdım yaa... geçmiş olsun

canım benimm (( üzüldüm yaa inş.testlerle falan problem neyse bulunur bir an önce ((

sağol zuzum bende çok üzüldüm neden böyle oldu diye kendi kendimi yiyorum ama işallah bulucaz çaresini

sağol canım işallah neden devam etmediğini bulucaz çaresini bakıcaz hayırlısıyla

(( enkimm çok üzüldüm, şaşırdım yaa... geçmiş olsun

canım benimm (( üzüldüm yaa inş.testlerle falan problem neyse bulunur bir an önce

sağol zuzum bende çok üzüldüm ama işallah sorunu bulup halledicez

sağol canım işallah testlerle bulunur tedavisini hallederiz

sağol yarenim benimde moralim çok bozuldu ama hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum.evet hamile kalmada problem olmaması beni rahatlatıyor.işallah testlerle buluruz sorunu biran önce tadavi edilir .amin canım

işallah güzel haberlerle gelirsinsin canım

kızlar gittim doktora .bu doktoru seviyorum .kadın girer girmez gel zeynepciğim işallah güzel haberlerle geldin dedi hayır pekte güzel haber değil dedim.sonuçları gösterdim bugünkü sonucumda 49.52 çıktı değer düşmüş yani.geç bakalım dedi çatala yattım vijinal baktı kanama olmasına rağmen rahim tertemiz gösterdi bişe kalmamış dedi.testleri yazdı 2 test biri kandaki pıhtılaşma varmi yokmu diye .bizim hastanemizde yapılıyor ama 500-600tl tutar boşuna para verme dedi sigorta hastanelerinde ücretsiz yaptırırsın dedi.bende tıp fakültesine gittim genetik analiz için nisan 3e gün verdiler ikimizede yapılacak.sonucuda 1ay veya fazla sürer dedi ama kan pıhtılaşması testini yapan biyer bulamadım henüz .gitiğim hastanede yapıyolar yani dışarı gönderiyolar.bakalım nasıl yapıcaz.eşimde özel yaptıralım diyor çok daha kısa sürede sonucu veren yerler var diyor.para önemli değil dedi sonuca göre tedavide sürer dedi .hayırlısı

canım benim çok iyi böyle ilgili anlayışlı bi doktorunun olması. ne güzel para derdinde diil, seni dışarı yolluyor, seni düşünüyor. tıpta bulamadın mı kan testi yapacak?:26:

günaydınn,gene uykum var ( gözlerim kapancak (

zati yanlış topiğe girmişim, diyom aa başka başka insanlar gelmiş :44: bakıyom ama içim uyuyo

günaydın kızlar..
zeynepcim inşallah en kısa zamanda sonuçları alır ve nedenini bulursunuz artık ona göre bir tedavi uygularsınız herşey yolunda gider inşallah benim ablamda hamile 5 haftalık ama beli çok ağrıyomuş düşecek gibi hissediyorum deyip duruyor hayırlısı artık..

zuzuşum güldürdün valla sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…