Sağol zuzum beğendin mi sen?
Şimdi aynı kuaföre gidip bi kat daha mı boyatım bu onun mu hatası, tekrar paramı vericem:44:
Sağol zuzum beğendin mi sen?
Şimdi aynı kuaföre gidip bi kat daha mı boyatım bu onun mu hatası, tekrar paramı vericem:44:
bence para verme sen net olarak ne istediğini sölediysen git söle istediğini yapmak zorundalar boşa paramı vercen bide..
%90 beğendim :)) kızların dediği gibi bidaa boyat ozamn %100 olur heralde
İstediğim renk o fotodakiydi canım önce sarı oldu bunun 3kat daha açığı ben beğenmedim koyulttular. Kötünün iyisi old. için bişe demedim.
..
Süperde 1 ay sonra boyat demişAy kendim boyasam daha güzel boyardım ilk saçımı açtılar civciv sarısı oldu çıldırdım. Birde beğeniyordum orayı fönünü kaşını müşterisi çok biyerdi boyaya gelenler falan. Hiç istediğim gibi olmadı kadını arıcam tlfda söylicem akşam bi kat daha boyasın. Eşiminde ark. kuaför dükkanı açmış gelsin yenge yapaım ben istediği rengi demiş. Oraya mı gitsem acaba.
Beklicem kızlar ay siz öyle diyince rahatladım biraz boyatıp k.validemlere gittiğimde kimse yorum yapmadı görümcemde üstler açık kalmış dedi. Ondan bende etkilendim galiba ama 1 kat daha boyatıcam biraz zaman geçtikten sonra.
kuaförünüm ara istersen. gelicem düzelteceksiniz bu saçı deBeklicem kızlar ay siz öyle diyince rahatladım biraz boyatıp k.validemlere gittiğimde kimse yorum yapmadı görümcemde üstler açık kalmış dedi. Ondan bende etkilendim galiba ama 1 kat daha boyatıcam biraz zaman geçtikten sonra.
kuaförünüm ara istersen. gelicem düzelteceksiniz bu saçı deşuan 2 hafta dinlensin diye bekliyorum de.
survivor izlio musunuz kızlarrr? ay nası özeniom var yaaa, eşim de benm kafandan olsa çadırımı alıp deniz kenarı orman içi böööyle güzel bi yerde kamp kurasım var, temiz hava kimse yok kafana göre takılcaksın bikaç gün, fazla diileltim de benim kafadan ama onda çocuk var şimdi zor olur...
ben izliyorum ..ünlülerden yana gönlüm..kaç kilo taşıdılar öyle kıyamam..taşıyamıyorum kayıyor diyolar
nedense ben de ünlülere bi sempati duyuorum. alp i çok seviom ne efendi çocukanıl da çok hoş kardeşim olsun
Ben sibel tüzüne üzülüyorum yazık kadın ne hale geldiBen yemek yapmaya koyuluyorum üşüdüm birazda hava soğudu gibi bakim bakim ne yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?