2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

az önce onu düşündüm 16 tane hesap açmıştım ya
trendyoldan onu ona onu ona davet ediyim ettikçe 10 10 kazanırım dimi :44:
peki o çeklerin kullanım süresi ne kadar oluo

az önce onu düşündüm 16 tane hesap açmıştım ya
trendyoldan onu ona onu ona davet ediyim ettikçe 10 10 kazanırım dimi :44:
peki o çeklerin kullanım süresi ne kadar oluo

:)) Ama davet ettiğin adreslerden alışveriş yapman lazım yaptığın alışveriş üzerinden 1 ay geçince(alışverişin teslim edilip iade süren dolunca) çekin geliyor. Çeklerin 1ay süresi var canım.

pöff :106: ana bi adres olcak diğerlerinden yapcam ona yüklencek anladım kuzu
neyse kovalıcam bişiler artık
amaca giden yolda herşey mübahtır (hele ki söz konusu olan alışveriş ise)

sen bişiler beğenmedin mi dybydy'den

canım ana mail olmasada olur. mesela ana mailden 1mailini üye yaptın. alışverş yaptın o mailindende başka bi mailini üye yaparsın öyle öyle zincirleme de olabilir Uff dilleeekk :) Sistemimi çöktürdün resmen bi format lazım:))

beyin jimnastiği yapıouz kuzu bişi olmaz

Migrenim var çok şiddetli başım uyuştu resmen
regl oldum karnım çok beter ağrıyo
tavuk döner vardı yemeğe çıkmadım, açım
işim yok, iş yapmayınca tuhaf tuhaf bakıyolar, geriliyorum
bu hafta haftalık yokmuş, sinir oldum

ooo sert çookk sert

Nekim işinde yokmuş izin istesen gidemez misin? yada eve servis gelicek falan de git.

bugünün tamamına ovvvvv yooooooo diyorum

bizimde neredeyse diğer maaş geldi hala bi öncekini alcaz
omzum tutuldu yine pervaneden Eki Görüntüle 374060
ve akşama misafir var eşim gece 1de söledi ama belli diil dedi
şimdi de arkadaş aradı akşam müsait olursanız die gelin dedim artık napim:26:

dün akşam gittim ıslak kek yaptım açma yaptım makarna salatam var hazırda
çiğköfte alcam meyve alcam kuruyemiş var mısır patlatıp çay demlicem

akşamda mutfak dolapları silmiştim evi süpürdüm sildim kardeşimde toz aldı tuvalet ve banyoyu ovdum
sabahta hiç bulaşık ve dağınıklık bırakmamıştım çünkü az çok tahmin edioum çocuk pazar günü tekrar gidio eskişehire
ama kız dünde arayabilirdi yani :102: hftada 2-3 kez arar normalde :44:

ayy kızlar kotona uğradım gelirken sezon süper ama kazık hiç alınacak gibi değil battığım için bu ay hiçbişeye el süremiyorum ama gözüm kaldı valla

Selam kızlarrr. çok geçmişe döemedim akşam üzeri okurum artık. otobüs kartımı değiştirdim ben de bugün, hava on numarayd deniz kenarında parkta oturduk biraz eşimle ilk dondurmalarımızı yedik
üfffffff hepsi de üstüste gelmişş

ii bari ahzırlıklısın fazla iş çıkmayacak sana. bu arada gecelik falan çok cciymiş güle güle kullan. ben de aldım geçen gün 2 gecelik bi sabahlık toplamda 10 tele, ama benimki pazar malı, seninki kadar şık diil

dilekkk sende benim gibisin hiç elin durmuyo kızhayırlı olsun güle güle giy cnm..
misafir içinde sondakka öğrenmek ii olmuyo gerçekten neyseki bitmiş senin işler hafta içi misafir zor oluyo benim için imkansız zaten misafir gelecek olsa ondan sonra giderim eve bu hafta 8.30 dan önce evde olamadım hiç sinir oldum

5 te çıkıcam kuzum, eşimin yanına gitcem
Az kalmış canım bu aralar eşinin yanına çok gider oldun Hayırdır bi durummu var orda kontrol felan
Akıllı hatun tahmin ediyor geleceklerini hazırlığını yapıyor tabi.
dilek sende benim gibi yap:)) işten çık toptan al paranı banada verecekleri yoktu.
Hayırlı olsun canım çok ucuz almışsın yaa. Bende bi cmt. sosyete pazarına gidicem artık gidebilirim oh bee:)) Afiyet olsun dondurmalarınız da :):131:
..
Ben bugün pek iş yapamadım ya oturdum kaldım bilgisayarın karşısında tv de açık 2. çamaşırları serdim kuruyanları kaldırdım sadece. Mutfağım kaldı orayı halledicem yemek yapıcam evide süpürdümm mü yarınada banyo tuvaleti hallederim artık. Esra başlıcak onu izlicem

ne kadar insafsızlar ya, kendi çocukları falan yok mu bu insanların nie böle düşüncesizler, nolur yani seni biraz önceden bıraksalarr...

kuzum senin güzelliğin yeter onun şık olmasına gerek yok

neler de gelmiş aklına mantıklı walla

aa dondurma smileysi varmışşşşş :131:

evde ilk günler öle oluo cnm vücut istşo heralde, oturduğun yerden kalkmak istemio insan. dinlen bikaç gün kendine bak, sonra yaparsın işlerini, eksiklerini

dün de annemle defacto nun outletine gittik yine. bi plaj çantası iki yazlık body bi hırka aldım. eşim topa tuttu yine bıdır bıdır bi daha annenle yollamıcam seniiiii, hep para harcıosunnnn, bilmemne ii bee dedim tamam artık alışveriş bitti, hakikaten de ihtiyacım olan bi şey yok şimdilik

kuzum senin güzelliğin yeter onun şık olmasına gerek yok

ayyy mutlu oldummm

ya o diil de pierre cardin den bi sutyen iki gecelik sipariş etmiştim ya hani bi ay olcak nerdeyse gelen giden yok hala eltim işyerinden birine sipariş vermiştii bekliozz, yarın bi gün de regl olcam tam ii günlerimdeyken bi giyseydim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…