2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz 23 temmuzda serdar ortaç konserine gidiyoruz, sineme, yemek ve balayındaki gece gezmeleri hariç ilk gece çıkışımız olacak zemuszemus

Slm kızlar
Ben de eksik kalmayayım demim bu da benim elektrikli süpürgem henüz kullanmadım ama su filtreli bazıları çok iyi olduğunu söylüyor bazıları da çok uğraştırıcı olduğunu bilmiyorum artık.
Arsecim bu arada 23 Temmuzda benim de kınam var o tarihi görünce tuhaf oluyorum

ben felaket serdarcıyım, sevgilim düğün öncesi sormuştu adettendir yüzgörümlüğü ne istersin diye, bende adettense bana serdar ortaç konser bileti takarsın demiştim kaydirigubbakcemile3
şimdi onu gerçekleştiriyoruz kaydirigubbakcemile3

aynen bayılıyorum tüm şarkılarına....

bir müzik duyuyorum bu şarkıyı serdar yazmıştır diyorum..
ajdanın..ebru gündeşin bengünün şarkıları neden dinleniyor sanki serdar yazıyor ondan..

düşün benim çıkış şarkım bulamam dedim bulamadım serdardı
pasta müziğim aşkımız için sibelcan söylüyor ya oo ama yazan serdar...

çok anlamlı yazıyor muhteşem

[
super kız noldu birileriyle atışmışsın, yorumları kapattırmışsın ??

ay sorma ben şimdi onu konuşuyorum editörlekaydirigubbakcemile3

kıs sanki ben onlara soru sormak için topik açmışım ya..sanane benim sac rengimdenklava:
benim ihtiyacım yok..çok şükür..kimsenin zevklerine akıl fikir vermesine...
ben sadece siz görün..bekarlara fikir olsun diye ekledim...Çok üzgünüm çoook ama gördümki yaranılmıyormuş...:hulya:kaydirigubbakcemile2

amann boşver yaaa :umursamaz:

boşverdim zatennaniknanikalsanaalsanasmile

kıskananlar yazar öyle..
kimisi pişman olur..ay şu söyle olsaydı ee bende sorunsuz gecti falan yazınca kıskanan olmuş belliki:roflol::roflol::roflol:delikafadulden

saç rengyle ilgili yni knu açtın sandım bktım dğlmiş ne var ki topiğe gitp bakmamda sempatiksalakcinni ohaoldumsmile

saç rengyle ilgili yni knu açtın sandım bktım dğlmiş ne var ki topiğe gitp bakmamda sempatiksalakcinni ohaoldumsmile

bak canım bak tabeyerimseniben

kıs yok sacla ilgili öyle birşey açmadımda sormadımda..
kıs sacımı degiştirmemiş.söylemiş benimde kafam attı kızdım sanane dedimklava: kıza

Son düzenleme:
evet canım ya bende okumuştum o yorumu bence çok gereksiz ve yersizdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…