ammanya senin tarih belli oldumuki ?? belirsizdi diye hatırlıyorum :uhm:
hım evlenmişsin arsecim hayırlı ugurlu olsun dememiştim sana.sen foto ekledinmi canım albümlere.
arse sen şimdi ev alışcan hee...
kıs arse anneni özlemye başladınmı çok merak ediyorum
yok bee annemi özlemedim,babamı çok özledim. ben babacıyım.
annemi işler zorlaştığında özliycem galiba:roflol:
yemek olayı bende sorun değil, yemek kursuna gitmiştim 2 yıl önce hobi olarak.ağırlık osmanlı mutfağı ama italyan falanda herşeyi yapabiliyorum
super kayınvalidenlere ne menü yaptın ???
slm kıslar bende evleneli 23 gün oldu
neyse bir hafta daha gecsinde hasret çekme muhabbetini açıcam sana
hoşgeldin cnm a.s.slm kıslar bende evleneli 23 gün oldu
bilmem ben çok aileden uzak kaldım okul falan yani.o yüzden bana fazla koymaz hasretlik falan, diyorumya sadece temizlik ütü falan olunca anneeeeee demeye başlarım
benim daha 1 hafta olduğu için pek birşey anladığım söylenemez kaydirigubbakcemile3
hb nasıl gidiyo evlilikler ben evdeyim çalışmıyorum nikah çıkışı yaptım sizler neler yapıyosunuz
hoşgeldin cnm a.s.
vay hain vay oy ne güsel.ya..ee peki evinide mi özlemicen kıs...CADIARZU
iyi şimdlk cnm ya senin nasıl gdyr...
ben çalışıyorum tatlım
hb cnm annemler yazın 6 ay yazlıkta kalırlardı ben evde tek kalırdım ayrı kalmaya alışkın olmama rağmen çok özledim cuma günü annem ablam yiğenim bana oturmaya gelmişlerdi cumartesi günüde biz yazlığa gittik özlem gidermiş oldum bu sayede yiğenim 1.5 yaşında en çok onu özlemiştim
iyi cnm ben bütün gün evde sıkıntıdan patlıyorum tabiki netide yeni bağlattık eve ramazandan sonra iş bakmayı düşünüyorum bende
valla ben bakıcam görücem şimdiden birşey söylemek yanlış olur.belki bende çok özlerim,ama özlersem giderim görürüm 1 sokak ilerde zaten kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?