2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşbulduk kızlar
heyecan stres mutluluk , azıcık hüzün hepsi bi arada şuan boshayallersmile

balayına gidince bi oh dicez sanırım :)

dersinz cnim dersnz merak etme bu işn en güzel ynı bu sanırm o kadar uğraş didin snunda mutlu son alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

stresi at kenara ..herşey sizin için..yorgunluklar..telaşlar hep sizin ve aşkınız için bundan güsel ne var söylermisin...ay su gibi geldi gecti..bunu iyi degerlendir canım..şıp diye kına dügün bitiyor.boshayallersmile

accuk panik var ama inş atcam onuda yerimseniben

şimdi düğünde napcam diyorum
sonra bende ne yemek yapcam diye yazıcam size inş

düğündemi şıkır şıkır oynıcan başka ne yapcan :teytey:hihoyyyt:sm_cool:

kıslar ben daha dügün cd mi izlemdim yaaa..merakla bekliyorum.eyvahedigeldismile.dügün öncesi röportaj yaptılar bize..sizede yaptılarmı...,,
bekarlar sizde hazırlıklı olun güsel kelimeler söylemek için..ben dilimde ne varsa söyledim o an..bilseydim önceden hazırlanırdım ya:hulya:

biz daha ne cd aldık ne fotoğraf aldık, hiçbirşey yok elimizde, fırsat olmuyoki bir türlü. zaten bizim düğün hikayemiz kına gecesinden itibaren başladığı için biraz fazlaca resim olacak elimizde nereye koyucaz acaba kaydirigubbakcemile3

orası kaçınılmaz cnm zemuszemus

keyfini çıkarmak lasım o gün bizim günümüz olucak inş Şeniz :roflol:

vereliniortakaynen cnm

benim abüm yapılmış dediler adımı yanlış yazmışlar..tekrar baştan yapılıyor kıslar..

fotolar harikaydı yabayanssulusmile

hepsi brbirnden gsl gözüküyo cnim bnce sen hangisini daha güsel yapabiliyosn onu yap a.s.

ben hepsini yapıyorum farketmiyo, zaten ben daha fazla süslüyorum, bunları size göstermek için netten buldum.belki adını söylesem hatırlanmaz diye.
ilk resim hasanpaşa köfte. normal köfte hazırlayıp onu biraz ir,çok yassı şekle getirmeden yapıyosun,çok az salçalı suda köfteler pişenece fırına veriyosun,sonra üzerine püre koyuyosun pürezaten pişmiş olduğu için hafif kızarana kadarda onu tutuyosun hemde lezzetleri birbirine geçsin diye,sonra onunda üstüne kaşar rendesi yapıp yine fırına veriyosun kızarana kadar. ve bitiyo.
diğeride kürdan kebabı.
patlıcanları şerit halinde kesip limonlu suda bekletiyosun acısı gitsin ve kararmasın diye,sonra kızartıyosun,sonra artı şeklinde şeritleri koyup yine normal ızgara yaptığın köfteyi ortaya koyup bohça şeklinde sarıp üstüne çeri domates,küçük biber koyup kürdan batırıyosun tutsun diye, yine hafif salçalı suda fırına veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…