2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ee haşlamazsak kazık gibi olur..çig kalmazmı..yagdamı kavuriyim sadece

şöyle düşün normalde zeytinyağlı fasulye yaptığın zamanda fasulyeyi haşlamıyosun ama pişiyo alkisalkisalkis
bence fasulyeleri önce çok az suda pişir ama hani suyunu çektirme derizya biliyomusun yani suyunu çektir, sonrada yine aynı şekilde aynı kapta kavurabilirsin.
ben makarnayıda hiç haşlayıp süzmem, az suda haşlayıp çektiririm suyunu,böylelikle makarnanın asıl vitaminli kısmı içinde kalıyo ve emin ol daha lezzetli oluyo. haşladığında ve suyunu süzdüğünde bütün içindeki nişastası gidiyo,o yüzden asıl lezzet gitmiş oluyo.

şunlar atılıyor sadece pul biber..karabiber yeterli...istersen kekikte at..
kıslar kekik çok süper lezzet veriyor her yemege atyorum ben

ben bu yemeği yiyemem çünkü yumurta bana alerji yapıyo,ama boş kavurup tereyağında,sonrada üzerine yoğurt döküp, sonrada üzerine kırmızı biberli sos dökülürse galiba bende yerim

at canım ..negüsel dimi at yıkansın

ay evet tatil dönüşü, beyazları attım, daha yeni renkliler birikti onları atıcam :dance:
sağolsun sevgilimle ben hergün çamaşır değiştirip, bir giydiğimizi birdaha giymediğimiz için :roflol: üç günde bir çamaşır birikiyo :roflol:

iyi bişey şu makinalar ya ..hele bulaşık mak.süper bişey
Slm kızlar bende 1 aylık evliyim.

hoşgeldin cnm bende 1 aylıgım :hulya:

Kızlar valla ne hoş ya bayılıyorum şu muhabbetlerinize,evlendikte yemek tarifleri verilmeye başlandı kaydirigubbakcemile3 biri diyor ben çamaşırları yıkıycam biriniz diyor kabakla yemek yapıcam ama aklıma gelmiyor :))
ha bu arada bende dün akşam bamya yemeğimi yaptım bugün için,çok şükür bamyalarım çürümemiş kararmamış pişirdikten sonra içindeki sıvısı bile çıkmadı yemeğe,haaaarika olmuş,dün akşam ablam bizdeydi,saklama kabına koyup tadına baksın diye yolladım anneme,bayılmışlar kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…