2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyi hadi canım gözün aydın..
önemli bişy değilse unut gitsin olur öyle şeyler telaşlı günler bunlar takma kafana...

iyi hadi canım gözün aydın..
önemli bişy değilse unut gitsin olur öyle şeyler telaşlı günler bunlar takma kafana...

kadın uyku seti alacak uyku setide 190dı 150 milyona indi neymiş 100 milyon verecekmiş 50 milyonu da nişanlım verecekmiş uyku setine içim gitti ama aldırmadım. daha sonra al dedim.. ya zaten set üstünle fırını nişanlıma yükledi verilcek etcek bir çok şey var bizim hala nişanlımdan tırtıklamaya çalışıyor öldüresim gelior kadını yha.. yaptıkları yetmemiş gibi.

kadın uyku seti alacak uyku setide 190dı 150 milyona indi neymiş 100 milyon verecekmiş 50 milyonu da nişanlım verecekmiş uyku setine içim gitti ama aldırmadım. daha sonra al dedim.. ya zaten set üstünle fırını nişanlıma yükledi verilcek etcek bir çok şey var bizim hala nişanlımdan tırtıklamaya çalışıyor öldüresim gelior kadını yha.. yaptıkları yetmemiş gibi.

canım belki parası okadar çıkışıyor bunda kötü bişey yok sonuçta senin nişanlın onun da oğlu ne varki oğlu annesine yardım etmiş olabilir yanii yoksa parası..

haa ama masuz yapıyosa ona bişey diyemem .uyanıklığa kaçıyosa tabiki kızmakta haklısın .100 ü veren 50 yi veremiyomu (parası varsa tabi tekrar ediyorum)

canım belki parası okadar çıkışıyor bunda kötü bişey yok sonuçta senin nişanlın onun da oğlu ne varki oğlu annesine yardım etmiş olabilir yanii yoksa parası..

haa ama masuz yapıyosa ona bişey diyemem .uyanıklığa kaçıyosa tabiki kızmakta haklısın .100 ü veren 50 yi veremiyomu (parası varsa tabi tekrar ediyorum)

faize yatırdığı parası var tabiki ama o kısıtlı çekiyor yeetmiyor gecen mobilyada alırken parası yetmedi 100 milyon nişanlım verdi 400 milyonda annemler verdi bu kadar düşüncesizlik olmaz ki gecen geldiğinde hemde nişanlımdan 50 milyon daha aldı.. kayınvalidem annesine 3 milyar kefen parası ayırmış ondan hariçte parası var hep kısıtlı hep kısıtlı. tamam herşeyi bize yıkmaya çalışmasa versin. daha doğalgaza yatırılcak para 360 milyon mu ne set üstüyle fırın tutdak 600 e yakın bunları nişanlım verecek birde gelinlik var bide düğün salonu bunları verebilecekmi. bunlar olmasa diyecem ki versin 50 milyon bişey değil. ama fırın set üstü nü nişanlıma yıktı ben bu 50 verdirttirmem.

anladımm canım sürekli olan bişeymiş tabiki hoş değil.bu gidişle düğünden sonra tüm taksitleri size yıkabilir canım..

annesine kefen parası ayırmış ne güzel ama keşke evladı içinde ayırsaymış çünkü düğün bu para harcamadan olmuyo maleseff

sizde düğünden yeni çıkacaksınız ve eşinle ödeyecek takstleriniz olucak herşeyi gelin ve damada yıkmamak gerekiyoo.

anladımm canım sürekli olan bişeymiş tabiki hoş değil.bu gidişle düğünden sonra tüm taksitleri size yıkabilir canım..

annesine kefen parası ayırmış ne güzel ama keşke evladı içinde ayırsaymış çünkü düğün bu para harcamadan olmuyo maleseff

sizde düğünden yeni çıkacaksınız ve eşinle ödeyecek takstleriniz olucak herşeyi gelin ve damada yıkmamak gerekiyoo.

allahtan mobilyaları herşeyi peşin ödedi.. alacaklarını peşin ödüyo ama hep eksik getiriyo. nasıl olsa bizim gibi enayiler varya.

sen bile versen parasını yine sana döncek aldıkların yabancıya gitmiyo yani kendine yapıyosun en azından böyle düşün daha fazla sıkma canını..
en heyecanlı dönemlerini böyle olumsuzluklarla kapatmayerimseniben

sen bile versen parasını yine sana döncek aldıkların yabancıya gitmiyo yani kendine yapıyosun en azından böyle düşün daha fazla sıkma canını..
en heyecanlı dönemlerini böyle olumsuzluklarla kapatmayerimseniben

kabullenemem ki benim ailem bi sürü masraf yaptı ağzını açmıyo kayınvalidem bize yıkmaya çalışıyor.. bide kayınvalie 50 sen ver diyince nişanlım veremem diyemiyor... encokta buna sinir oluom..

ya çamaşır makinesi bulaşık makinesi midi fırın set üstü alıcam ama profilo mi alsam arçelik mi alsam karar veremedim buzdolabım var profilo markası aynı alsam diye düşünüyorum birde profiloda ocak ayından sonra ödenecekmiş yeni kampanya çıkmış karar veremedim :))

Back