Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnmirmirmirmir
canım noldu dün anlat bakalım accuk
iyi hadi canım gözün aydın..
önemli bişy değilse unut gitsin olur öyle şeyler telaşlı günler bunlar takma kafana...
kadın uyku seti alacak uyku setide 190dı 150 milyona indi neymiş 100 milyon verecekmiş 50 milyonu da nişanlım verecekmiş uyku setine içim gitti ama aldırmadım. daha sonra al dedim.. ya zaten set üstünle fırını nişanlıma yükledi verilcek etcek bir çok şey var bizim hala nişanlımdan tırtıklamaya çalışıyor öldüresim gelior kadını yha.. yaptıkları yetmemiş gibi.
canım belki parası okadar çıkışıyor bunda kötü bişey yok sonuçta senin nişanlın onun da oğlu ne varki oğlu annesine yardım etmiş olabilir yanii yoksa parası..
haa ama masuz yapıyosa ona bişey diyemem .uyanıklığa kaçıyosa tabiki kızmakta haklısın .100 ü veren 50 yi veremiyomu (parası varsa tabi tekrar ediyorum)
anladımm canım sürekli olan bişeymiş tabiki hoş değil.bu gidişle düğünden sonra tüm taksitleri size yıkabilir canım..
annesine kefen parası ayırmış ne güzel ama keşke evladı içinde ayırsaymış çünkü düğün bu para harcamadan olmuyo maleseff
sizde düğünden yeni çıkacaksınız ve eşinle ödeyecek takstleriniz olucak herşeyi gelin ve damada yıkmamak gerekiyoo.
sen bile versen parasını yine sana döncek aldıkların yabancıya gitmiyo yani kendine yapıyosun en azından böyle düşün daha fazla sıkma canını..
en heyecanlı dönemlerini böyle olumsuzluklarla kapatmayerimseniben
takma canım düğünden sonra tak sepeti koluna herkes kendi yolunaşakkıdı
takma canım düğünden sonra tak sepeti koluna herkes kendi yolunaşakkıdı