2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende cumartesi günü akşam 6 ya kadar çalışıyorum,üstelik bizim ofisimizde satışda yok,gelen giden yok,cumartesi günleri telefon bile çalmaz ama ne hikmetse durmak zorundayım mafoldumben üstelik 700 tl maaş alıyorum+ yemek sigortaaa,evim işyerine 15 dk yürüyorum ya ada eşim alıyor

aynen benimde şimdilik asgari..stajerdim kaldım burda...
maaşıda hiç konuşmadımm servis var rahatım

cumartesileri pek takmıyodum bekarken eve de yürüyerek gidiyodum
ama evlenince otobüsle gitmek zorundayım kendi evime öyle bile25-30 dk sürüyoo
e yol yemek doğru düzgün para kalmıcak elde:(
yinede allah bereket versin işsiz olmaktan iyidir:)

ajikal ikimizde cumartesi çalışıyoruz ama sen benden yüksek alıyosun canım
yol ve yemekte artı puan:)) sana..

evet tabiki en azından sigorta primleri ödeniyor...ileriye dönük iş..

yüksekte gözümüz yok zaten karnımız doysun..3 beş hayalimiz gercek olsun yeter..

önemlisi saglık cnm

benimki haftalık iyikide öle kocişin aylık
onun daha maaşını yemek nasip olmadı bize
1 ay olmadı ya evleneli maaşını düğünden önce almıştı zaten:1:

iyi maaşım canım 2,5 senedir aynı ofisteyim diye kademe kademe arttı işte,
ama cumartesileri en azından yarım gün olmasını istiyorum,bunun için fırsatını bulsam patronumla konuşmayı bile düşünüyorum,bakalım kısmet

tabii bencede konuş sonuçta ozaman bekardın şimdi evlisin temizliktir yemektir yoruluyosun
cumartesi yarım gün bile olsa öğleden sonra evine gider yaparsın temizliğini rahat rahat
paar gününü kendinize ayırırsın...

bende konuşcam ama şuan işler çok sıkı onun stresiyle konuşursam ters teper zamanını bekliyoruma.s

Evimi düzdüm. Artık ölsemde gözüm açık gitmez.. Ah bide sinir etmiyorlar mı insanı... Ah şu kayınvalideler....:kızgın:

Evimi düzdüm. Artık ölsemde gözüm açık gitmez.. Ah bide sinir etmiyorlar mı insanı... Ah şu kayınvalideler....:kızgın:

Allah yardimcin olsun tatlim.. ben benimkinin bi kotulugunu gormedim simdiye kadar hehehe uzakta oldugumuz icin birbirimizden haftada 1 telefonda gorusunce aramiz iyi oluyor.. ozlesiyoruz pek bi sırnaşık şey

Back