• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Dün benim sevgili 1957 'den kalma bilgisayarım,canı istediği zaman kapanma özelliğini devreye girdi.
Ve kapandı ;)
Geri dönüp hoşçakalın diyemedim,sohbet devam etmiş ne güzel..
öpüyorum hepinizi bir ara toplaşıp devam ederiz inşallah.. kaydirigubbakcemile5

kızlar biz gece çok kaynatnca siz eski konuşulnlara bakmadıgınızı tahmin ederk tekrardan cevaplıyorum msjlarınızı kaydirigubbakcemile3

cnm bnde net gtti die düşündüm olsun sorun deil yine kaynatrz denk gelince :hulya:

amaaannn gece kaça kadar devam etmişsiniz öyle.Offf biz çalışanlar vallahi yetişemiyeceğiz hızınıza bu gece de aynısı olur :)
deniz güzelim söz-nişan için koyduğun elbise çok şık,tanışma içinde kesinlikle 1. resim

ayyyy aklımda kalmadı çoğu ya :( öpüyorum sizi

kaynattk cnm yaa :hulya: çok saol cnm begnmene sevndm kaydirigubbakcemile2 söz yada nişan için olanı kırmızı yada fuşya renk istyrm cnm zemuszemus

Bende akrebim yükselenim başak, sözlüm oğlak hihoyyyt, yoksa biz kardeş miyiz laelaelaelaelae ? kaydirigubbakcemile5

yoookkksaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 çok güldm cnm ya denk gelmş yani opuyorumnanaktan[/QUOTE] cnm hadi bzmkiler tuttuda sevdiklerimizinki nasıl denk gelmş öle şaşatım valla kaydirigubbakcemile3

bende aranıza yeni katıldım bende varım nisan 2010 opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm Allah tamamnı erdirsin alkisalkisalkis

sağol canım hepimiz için inş.
ceyiz hazırlıkları beyaz eşyamı aldım gerçi adı beyaz ama benim ankastrem siyah uzdolabım çamaşır bulaşık hepsi siyah inci. sandık eşyalarımda tmm bi kaç küçük şeyler kaldı işde

hayırlı olsun çeyizlerinde agız tadıyla kullan inşallah opuyorumnanaktan

Canım kusura bakma gözümden kaçmış. Evet o paspas ve havluyu HOME SWEET HOME dan almıştım..

ben de home sweet home merkez ofisinde çalışıyorum kalite yönetim sorumlusuyum oranın :) ayrıca canım nasılsın geçmişi okudum gece kötü olduğunu yazmışsın.

bende aranıza yeni katıldım bende varım nisan 2010 opuyorumnanaktan

ne güzel hoşgeldin nisan da evlenecek 4. kişisin o halde :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederm cnm bnmki hep ediodu öle normal günlerde hersefernde böle deil hyr buna evet dicemi düşünmüosun dmi diye diye bunu yaptı askmda ama bnm gözm doymadğı için evlenme teklfi ettkden snra bile bidha et bidha et diodum oda böyle yapmştı
Bıktı bnden çocuk napsn artk kaydirigubbakcemile3
kzkulesi.jpg
Pek Güzelmiş Romantikmiş eniştemizopuyorumnanaktan

OmrumunSahibi Büyükada daki otelin adını unuttum, Hilton yada Princess grubuna ait olsa gerek..Benim eski şefim kız arkadaşlarını oraya götürürdü kaçamak için, oradan biliyorum yani :)) Otel harika füsun hizmetler çok kaliteli mutlaka gidip bi hafta sonu geçirmelisin orada derdi.. :)

OmrumunSahibi canım eşyaları beğenmene sevindim ama henüz benim değiller, kayınpeder onaylarsa olacaklar (ama kayınpeder de onaylayacak gibi görünüyor) Bakalım ilerleyen günlerde kesinleşir. Bu arada kaçırdın kaynım evli :))))

kızlar merhaba

benim düğünüm temmuzda yaklaşık 1haftadır başladık mobilya bakmaya cok beğendiğimiz bir oturma gurubu var onu alalım yavaş yavaş öderiz dedik sizler naptınız mobilya bakmaya almaya başladınız mı?
valla kara kara düşünüyorum bukadar şeye nasıl yetişicez biz herşey para ve cok pahalı

kızlar merhaba

benim düğünüm temmuzda yaklaşık 1haftadır başladık mobilya bakmaya cok beğendiğimiz bir oturma gurubu var onu alalım yavaş yavaş öderiz dedik sizler naptınız mobilya bakmaya almaya başladınız mı?
valla kara kara düşünüyorum bukadar şeye nasıl yetişicez biz herşey para ve cok pahalı

o benim gibi bir temmuz gelini daha. hoşgeldin canım. maşallah başlamışsınız ne güzel. valla bizde daha tık yok. tarih yaklaştıkça 2 ayağım bi pabuca gircek ama napalımm. hayırlı olsun bu arada cnm

o benim gibi bir temmuz gelini daha. hoşgeldin canım. maşallah başlamışsınız ne güzel. valla bizde daha tık yok. tarih yaklaştıkça 2 ayağım bi pabuca gircek ama napalımm. hayırlı olsun bu arada cnm

demek sende temmuz gelinisin ne güzellll yaz gelinleriyiz biz hayırlı olsun tarih belli mi?

sağol canım.öylede ama onlar kaba oluyo alıyosun koyuyosun kenarada asıl ayrıntı ince olanlar liste yaptım ama çok kafa karıştırıcı

canım haklısın ince olanlar da ayrıntı oluyor.Ben daha önce buraya eklemiştim senin için bir kere daha ekleyeyim.Netten bulduğum bir listeyi kendime göre tablo yaptım.Aldıklarımın karşısına ok. koydum,fikir olur belki sana

[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]

hoşbulduk canım 17 nisan kaydirigubbakcemile4

ve bizden 1 hafta önce evleneceksin yani 1 hafta deneyimli olacaksın.Hayırlısı olsun

kızlar merhaba

hayırlısı olsun canım olur yavaş yavaş sıkıntı yapma temmuz muş daha

hoşbulduk canım 17 nisan kaydirigubbakcemile4

Bizden 1 hafta önce gelin olacaksın ne güzel kaydirigubbakcemile2

OmrumunSahibi Büyükada daki otelin adını unuttum, Hilton yada Princess grubuna ait olsa gerek..Benim eski şefim kız arkadaşlarını oraya götürürdü kaçamak için, oradan biliyorum yani :)) Otel harika füsun hizmetler çok kaliteli mutlaka gidip bi hafta sonu geçirmelisin orada derdi.. :)

Bakıyı cnm google yazınca çıkar herhalde bir kaç gün kaçarız belki kaydirigubbakcemile3

OmrumunSahibi canım eşyaları beğenmene sevindim ama henüz benim değiller, kayınpeder onaylarsa olacaklar (ama kayınpeder de onaylayacak gibi görünüyor) Bakalım ilerleyen günlerde kesinleşir. Bu arada kaçırdın kaynım evli :))))

Tüh kaçırdım görüyomusun şaka şaka ben aşkımı kimselere değişmem 8 yıldır bekliyorum :nazar: opuyorumnanaktan

Kızlarrr bugün yeni evlenen bir arkadaşımla konuştum, daha evleneli 1 ay oldu.
Ayy füsun evlilik iyi güzel ama nişanlılık ya da flört dönemine değişmem diyo..O zamanlar heyecan vardı özlem vardı hazırlık telaşları vardı, şimdi hiçbirşey yok diyo..Nişanlıyken ayy yeter geçsin şu zaman evlenelim artık derdim ama o zamanlar çok güzelmiş kıymetini bil diyo..Evlenince bir anda herşey sönüyo napcağını şaşırıyosun diyo..Diyoda diyo yanii kızlarrrrr...

Poff korktum valla,hayalkırıklığı yaşamak çok kötü olur :olmaz:
Hep mutluluğa programladım kendimi..
Seviyorum,seviliyorum ama bir monotonluk olacak ona da hazırım..

bu arada çook geçmiş olsun canım..

Kızlar bizim düğün 26 haziran...Nikah için ne zaman gün alsak yaa..Ya bi de salona çağıralım diyorduk memuru ama o da pahalıymış sanırım

Biz salona çağıracağız ve nikah işlemlerinde 235 tl verdik.
her belediyede değişiyormuş..

Sakardeniz; kendime benzettim seni,birçok ortak yönümüz var.
Bende kendikendimin arkadaşıyımdır,herkes de şaşırır,ama tek çocuğum ondan alıştım galiba..

Ettirt o zmn cnm söz olmadan etmesi lazm söz oldkdan snra etse ne fayda veren vermiş artk dmi kaydirigubbakcemile3
Benmki etti kk da böyle bi konuda vardı evlilik teklflerini paylaşmşlar bayanlar orayada yazmştm kız kulesinde etti bnm askm çok güzeldi bayılıorum kız kulesine ztn yemeğimzi yedkden snra bidnya merdiven çıkıp ayağmdaki topklarla kızkulesinin yukarısında istanbulun o güzel manzarasına karşı teklfni yaptı askm..
İnşallah senin ki dha dahaa güzel şekilde eder bitanem..
Çookkk teşekkür ederm Denizcim o senin güzelliğinn :kedi:

Böhüüü,evlilik teklifi almadan evleniyorum ben ya .
Ayy kafasını kıracağım evlediğimiz gece burnundan getireceğim bunu :delphin:
Maşallah bu arada Ferhat'a,bayıldım teklifine..

cnm bnde net gtti die düşündüm olsun sorun deil yine kaynatrz denk gelince :hulya:

Gece olsa da kaynaksak kaydirigubbakcemile3
Ufukta tanışma var galiba,heyecanlısındır eminim..
Dilerim harika geçer canım

Yağmurseli,ÖmrümünSahibi burdayım ben.....

Back
X