• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Hg cnm..

Bilmiyorum havalardandır heralde cnm..
Bişe olmaz cnm görüşmeniz lazm artk erkek arkdşn tanışrsn dediğinde sen ne dedin tmm demedinmi?
Teşekkür ederim cnm amiinn Allah hepimizi sevdiğimize kavuştursun..

amin cnm.. ya bnm utandgmı bilio zaten cnm yani bn olmaz faln dedm oda bugn olmzsa yarın olck nereye kadr kaçıcksn delü dedi kaydirigubbakcemile3

Bişey olmaz cnm onlalada tanşmış olursun hem baştan uyarırsın fazla kalmıyalım bak ben çekiniyorum diye..
Tabi en dğrusunu sen bilrsn cnm..

cnm zaten çok duramam erkn çıkcm yola sabah ezanyla nikah zaten 1 de mi neydi ozmna kadr yani onlarda olrsak daha doğrusu şimdi bni aldgı zmn direk onlara gdrz herlde kahvaltı faln muhabbet uzar die sıkılıorum sadece :utangac:
umarım anlar bnide aşkımda kahvltya faln kalmayz dışarda başbaşa yaparz cokacimcoook

cnm zaten çok duramam erkn çıkcm yola sabah ezanyla nikah zaten 1 de mi neydi ozmna kadr yani onlarda olrsak daha doğrusu şimdi bni aldgı zmn direk onlara gdrz herlde kahvaltı faln muhabbet uzar die sıkılıorum sadece :utangac:
umarım anlar bnide aşkımda kahvltya faln kalmayz dışarda başbaşa yaparz cokacimcoook

Valla cnm zannetmiorumki tanışmaya gittkden snra kahvaltı etmeden bıraksınlar sizi doğal olark kahvaltı yapn derler bişe olmaz kahvaltı yaparsnz sizde cnm ztn nikah 1 deymiş bütün gn birlkte olcksnz ztn erkenden kaçabilcen sıkılırsan..

Valla cnm zannetmiorumki tanışmaya gittkden snra kahvaltı etmeden bıraksınlar sizi doğal olark kahvaltı yapn derler bişe olmaz kahvaltı yaparsnz sizde cnm ztn nikah 1 deymiş bütün gn birlkte olcksnz ztn erkenden kaçabilcen sıkılırsan..

btn gün deil cnm ya topu topu 5 saat faln ama olsun yetr şimdilk :gitme:

cnm sende heycn nasıl dorukta mı galiba senin düğün yakındı geçmş sayfalrda okumştm :hulya:[/QUOT

heyacan cook isl 7 ci ayda dugun ama ailemden ayrilmak cooooook zor geliyor aklima geldikce canim SIKIliyor valla.baska memleket istedigim zaman goremiyecem gurbet istee ama askima kavusacam o da var benim is zor ya

heyacan cook isl 7 ci ayda dugun ama ailemden ayrilmak cooooook zor geliyor aklima geldikce canim SIKIliyor valla.baska memleket istedigim zaman goremiyecem gurbet istee ama askima kavusacam o da var benim is zor ya[/QUOTE]

hmm evet ama her güzelliğn bi zorluğu var ne yapalım başa geln çekilio işte.. sen baküdeydn di mi yanlış mı htrlıorm yoksa?

Gulayck hiç birimiz ailelerimizden ayrılmak istemiyoruz ama ne serden ne yardan başka çaremiz yok..
Denizcim banamı sordun evlendikden snra değişiyoarmı die?

heyacan cook isl 7 ci ayda dugun ama ailemden ayrilmak cooooook zor geliyor aklima geldikce canim SIKIliyor valla.baska memleket istedigim zaman goremiyecem gurbet istee ama askima kavusacam o da var benim is zor ya

hmm evet ama her güzelliğn bi zorluğu var ne yapalım başa geln çekilio işte.. sen baküdeydn di mi yanlış mı htrlıorm yoksa?[/QUOTE]

evet canim bakudeyim istedigin zaman buyur gel misafirim olursun baku cok guzel buarada

cnm geçmş sayfalarda okudum evlendkten sonra insanlar değişio mu cidden senin fikrn ne bu konu da?

Valla cnm değişmeler tbki oluodur ama ben cicim aylarında olumsuz değişmeler olucağnı zannetmiyorum mutluluktan uçarız heralde Allah öyle günler göstersin bize..
Ama füsuncuğumda açıklamş neden arkdşnın öyle söylediğini..
Hepimizin hayalleri farklı ne kdr çok hayal kurarsak o kdr çok hüsrana uğrarız o yzden evlendikden snra böyle olck şöyle olcak diye düşünmemek lazm bnce..
Bu arada birazdan aşkm arycak arkdşlar azcık yanınızdan ayrı kalabilrm bi süre cwp yazmassam anlaynki gittim gelcem az snra kaydirigubbakcemile3
Sence Denizcim? Ne gbi değişiklikler olur?

Konuştm geldm bu arada ne kdr hızlym dimi kaydirigubbakcemile3
Kesintisiz sizinleym kızlarr :lepi:
Füsuncumm hg cnm..

Back
X