- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.881
kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın canım.
O senin tatlılığın canım :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın canım.
geçtiğimiz yıllar benim için hiç iyi geçmedi. o zamanlar yollara vurmuştum kendimiiş yok bişii yok. sinir stres boyumu aşmıştı.. ve kendi kendime yetmeye çalışıyordum. film delisi oldum. romantik komedi filmi ve elimde ufak çikolatamla vakit geçirirdim.
Oyy kıyamam sana yaa neyseki geçmiş gitmiş canımcım, gerçi şimdide işinden pek memnun değilsin sanırım mirmirmirmir Ayy bakk film izlemek dedinde aklıma geldi o kadar özledimki sinemaya gitmeyi, nişanlıma söliyimde bi sinema keyfi yapalım opuyorumnanaktan Bende romantik komedi izlemeye bayılırım eğer sıkılıyorsam, kafamı dağıtmak istiyorsam kaydirigubbakcemile3
Bende çıkıyorum kızlar herkese iyigeceler.. Kocaman öpüldünüz..
Dün benim sevgili 1957 'den kalma bilgisayarım,canı istediği zaman kapanma özelliğini devreye girdi.
Ve kapandı
Geri dönüp hoşçakalın diyemedim,sohbet devam etmiş ne güzel..
öpüyorum hepinizi bir ara toplaşıp devam ederiz inşallah.. kaydirigubbakcemile5
amaaannn gece kaça kadar devam etmişsiniz öyle.Offf biz çalışanlar vallahi yetişemiyeceğiz hızınıza bu gece de aynısı olur :)
deniz güzelim söz-nişan için koyduğun elbise çok şık,tanışma içinde kesinlikle 1. resim
ayyyy aklımda kalmadı çoğu yaöpüyorum sizi
Bende akrebim yükselenim başak, sözlüm oğlak hihoyyyt, yoksa biz kardeş miyiz laelaelaelaelae ? kaydirigubbakcemile5
Benn geldimmm..
Herkez gitmiş..
Denizz yine baş başayız kuşumm kaydirigubbakcemile3
bnde geldm seydacım :hulya:
evet cnm kimseler kalmamış gece bizim yine
gelni gdeni agrlarz yinee cnm ya ne yapalım olmdı kendimiz kaynatrz :lepi:
cnm ya bnm klavyede sorun var bazen yanlış yazıo ay sinir oluoyrm yukardaki msjdada yanlış baksana mafoldumben
Benn geldimmm..
Herkez gitmiş..
Denizz yine baş başayız kuşumm kaydirigubbakcemile3
:lepi:
Aynen öyle kuşum yaa
Eee sabah kaçta kalkabildin bakm zemuszemus
Nasılsın?
Klavyede ne gbi bi sorun var cnm TR den çıkmştr belki
10.30 'ta ayaktaydım cnm yaa bnde şaştm o kadr muhabbete yine kalkabldm :hulya:
iyiyim cnm ders çalıştm bugn zaten yağmurlu bi hava vardı böle karanlk içim sıkıldı kafamçokkarıştı sen nasılsn cnm zemuszemus yaa bide bnm istnbul işi oldu babm arabyla gt daha raht olr dedi bide yuhhhhhh dedim kaydirigubbakcemile3
Klavyede ne gbi bi sorun var cnm TR den çıkmştr belki
Sen çıktıkdan snrada ben buralardaydm cnm sabah 7.30 yattm ancak akşam 5 gbi kalktm kaydirigubbakcemile3
Aralarda uyanp durdum ama sersem gbi olmamak için uyudum bide uykuya düşkn olan sendn güyaa zemuszemus
Valla ben nasılım bilmiorum bugn böle içmde bi sıkıntı var geçmek bilmio aksiliğim üzermde glba.:umursamaz:
Nası yani anlamadım babanın ne dediğini CADIARZU
cnm nedn sıklıo için bi sorun mu var CADIARZU miden nasıl oldu pek seydcm ağrıdı mı gece :sinifsinif: evet cnm bn uyku tulumuym kaydirigubbakcemile3 cnm babm git dedi arabayıda al öle gt dedi şimdi oralarda otobs terminali falan uğraşma dedi bnde içimden yok artk yuh dedim :roflol: ama arabyla gdcm cnm aşkım bni karşlıck hatta annemlerle görüş dio yani yüz yüze tanşmamştk :kedi:
Bilmiyorum cnm ya acayip ağlyasım var arada geliolar bna böyle..
Şurubumu içtim tatlım ondan snra midem geçti çok şükr..
Aman aman iyi baban öyle dediyse en azından otbstü fln uğraşmamış olursun..
Eee tanışcakmısın peki ailesyle yüzyüze tanşmamıştk dedine göre telefnla konuşmuşlğnz war..
Selam kizlar ben geldin.nasilsiniz bakempuyorumnanaktan
Selam kizlar ben geldin.nasilsiniz bakempuyorumnanaktan
aman cnm ya aglma bnde de var o havadn mı ne akannehir
evet cnm iyi olck arbyla gtmem..
msn ve tlfnda görştk cnm zaten bana kızım diolar ve çok sevdiler bni bnde onları tabi gerçktn iyi insanlar ama bn çok çekinrm ya telfnda bile konuştgmzda domates gbi oluorm düşn zaten hep annesi ardı bni bn cesaret edemem :kedi: çok tatlı profildeki resmn maşallh çok güzelsn seydacm Allah sevdgne bağşlasın :Saruboceq: