- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.861
OHOOO SLM MİLLET İİ GECELER BAYA KAYNATMIŞSINIZ GENE BAKIYORUM NABERSİNİZ...a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bnm çıkmam lazm ksra bkmayn hdi görüşürs İyi akşamlar iyi muhabbetler size hepnzi öptmmm a.s.
Yokk aşkı sönmemiş ama bi anda bi boşluğun faaliyetsizliğin içine düşmüş,bide çalışmıyor ve eşi vardiyalı çalıştığı için 2 haftada 1 evde tek başına oluyomuş. Evlerinde pc de yok.Bütün gün temizlik ve yemek yapıyorum diyo.. Eşim yoğun çalıştığından eve yorgun geliyo fazla bişi paylaşamadan uyuyo diyo..Bide uzak bir şehire gelin gitti hiç tanıdığı arkadaşı yok kayınvalidesinden başka..
OHOOO SLM MİLLET İİ GECELER BAYA KAYNATMIŞSINIZ GENE BAKIYORUM NABERSİNİZ...a.s.
Kızlar bizim düğün 26 haziran...Nikah için ne zaman gün alsak yaa..Ya bi de salona çağıralım diyorduk memuru ama o da pahalıymış sanırım
şeydacımm ii geceelr...valla cnm dier sitelerde 500 tlden fln bahsedolar kimi belediyelerde..ama genelde daire ile dışmekan yarı yarıya farkediomuş
Böyle şeylerde karakter mizac vs de önemli tabi..Mesela ben evde vakit geçirmeyi çok severim, yemek temizlik yapmaya, sakin sakin battaniye altında kitap okumaya, internette sörf yapmaya, değişik yemek tarifleri denemeye bayılırım ya da çıkarım tek başıma yrüyüş yaparım avm lerde turlarım kitapçıları dolaşırım vs ama bu arkadaşım benim gibi değil sosyal bir kızdır evlenince de biraz zorlanmış işte..
Mesela dışarıda bir yerlerde kahvemi içerken kitap okumak çok hoşuma gider :) Sadece alışverişte yalnız olmayı sevmiyorum çünkü o zaman satış yapan kişiler beni çok çabuk gaza getiriyorlar ve bana gerçekten yakışmayan şeyleri bile alabiliyorum :))) Benimde acayip bir huyum var, bir mağazaya girip bişeyler denediysem ayy yazıkk benimle o kadar ilgilendi tezgahtar deyip alıyorum denediğim şeyleri bunu almıycam demek bana çok zor geliyo ezilip büzlüyorum filan, amma tuhaf hatunum ya :)))
Hatunlar ben kaçtım ii gecelerrr :)