2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

of of yakıyor ortalıgı maşallah:nazar:

sen evi ne kadara tuttun canımCADIARZU

775 tl dedi.
2 kira bedelide depozit istedi
Emlakçıda yıllık kira bedelinin %12sini alırım dedi kafamçokkarıştı
Nişanlım toptan güzel bi fiyat çekti onlara bu akşam sözleşmeyi imzalarken tekrar konuşucak yarın netleşir yani cnm

lındark bu mutfaktan hiç çıkmazsın anam.kaydirigubbakcemile3

bende mutfagımı çok seviyorum...

ev ne kadar güsel olsada mutfagı begenmedinmi o evi hiçe sayıyordum ama şimdi çok mutluyum...
semtim aynı mahallem ..aynı ..muhtarım aynı anacıgıma yakınım..
herkes mutlu bende mutluyum:nazar::1hug:

Aynen çok içime sindi benimde opuyorumnanaktanbayanssulusmile

775 tl dedi.
2 kira bedelide depozit istedi
Emlakçıda yıllık kira bedelinin %12sini alırım dedi kafamçokkarıştı
Nişanlım toptan güzel bi fiyat çekti onlara bu akşam sözleşmeyi imzalarken tekrar konuşucak yarın netleşir yani cnm

iyi canım
bizde 1000 tl verdik toplam

Bizimkide 2.500ü buldu sanırım
Bide şimdi doğalgaz elektrik su devri yapılıcak üzerimize almak için onlarda sanırım baya tutuyomuş CADIARZU

Bizimkide 2.500ü buldu sanırım
Bide şimdi doğalgaz elektrik su devri yapılıcak üzerimize almak için onlarda sanırım baya tutuyomuş CADIARZU

evet bizde alıyoruz üzerimize
su 123 tl..elektrik 60 dogalgaza bugün gitcek aşkmboshayallersmile

Son düzenleme:
günaydın gelincikler....kaydirigubbakcemile2

evleniyoruz...
siz sevdiklerimizi düğünümüze bekliyoruz.

kıslar dün kendim bunu yazdım davetiye ciye verdim...artık bu işlem tamam..basılacak
iki gün sonra vericekler..

nasıl metin iyi olmuş mu???

evet bizde alıyoruz üzerimize
su 123 tl..elektrik 60 dogalgaza bugün gitcek aşkmboshayallersmile

Ben daha fazla diye duymuştum bu kadarsa iyiymiş o zaman zemuszemus

günaydın gelincikler....kaydirigubbakcemile2

evleniyoruz...
siz sevdiklerimizi düğünümüze bekliyoruz.

kıslar dün kendim bunu yazdım davetiye ciye verdim...artık bu işlem tamam..basılacak
iki gün sonra vericekler..

nasıl metin iyi olmuş mu???

Tamam işte budurr hadi hayırlı olsunnn kaydirigubbakcemile2

Bizde dün akşam gittik ev sahibide geldi anlaştık kontratı imzaladık zemuszemus
Anahtarımızı aldıkk zemuszemus
Bugün kapının kilidini değiştiricess
Sonrada nişanlım evin resmen projesini çıkardı her köşesinin ölçülerine varıncaya kadar kaydirigubbakcemile3 Kendi işi olduğu için bişeyde diyemiyorum kaydirigubbakcemile3
Bununla gezcez artık ona göre eşyaları bu projedeki çizimin içine sığdırcaz diyo :roflol:

Ama çok zevkli bişeymiş yaaa .. Gece işimiz geç bitti diye nişanlım bizde kaldı sabah bizim burdan işe gitmesi daha kolay oluyo sabah evden beraber çıktık işe gelirken bakıyoruz Çok değişik artık orda yaşıcaz ordan işe gidicez diyoruzboshayallersmile

Evett sadelik herzaman güzeldir ciksdir şakkıdıkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3vereliniortak
Bizde dün akşam gittik ev sahibide geldi anlaştık kontratı imzaladık zemuszemus
Anahtarımızı aldıkk zemuszemus
Bugün kapının kilidini değiştiricess
Sonrada nişanlım evin resmen projesini çıkardı her köşesinin ölçülerine varıncaya kadar kaydirigubbakcemile3 Kendi işi olduğu için bişeyde diyemiyorum kaydirigubbakcemile3
Bununla gezcez artık ona göre eşyaları bu projedeki çizimin içine sığdırcaz diyo :roflol:

Ama çok zevkli bişeymiş yaaa .. Gece işimiz geç bitti diye nişanlım bizde kaldı sabah bizim burdan işe gitmesi daha kolay oluyo sabah evden beraber çıktık işe gelirken bakıyoruz Çok değişik artık orda yaşıcaz ordan işe gidicez diyoruzboshayallersmile

o benimki hiç bizde kalmadıboshayallersmile
evet acayip zevkli ben dün bilgisayarda zil için admızı yazdım :) gttk yerleştirdik....

ne komiğim ya hemen de onla ugraştmkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.Lindark nihayet bu da bitti çok şükür:)
Süpercim güzel olmuş sade..
Benim de davetiyemde şu yazıyor:

"Yeni hayatımıza adım adatacağımız bu günde sizleri de aramızda..."

falan gibi bir şey işte..Kısa ve o "yeni hayat" kısmı çok hoş benceopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3vereliniortak

o benimki hiç bizde kalmadıboshayallersmile
evet acayip zevkli ben dün bilgisayarda zil için admızı yazdım :) gttk yerleştirdik....

ne komiğim ya hemen de onla ugraştmkaydirigubbakcemile3

Nişanlımın evi bizim eve çok ters biyerde bazen böyle dışardan felan geç geldiğimizde babamlar bırakmıyo oğlum bu saatte uğraşma yollarda yorgun yorgun diye . O da ilk zamanlar direniyodu yok baba olmaz felan diyodu gidiyodu kaçarak kaydirigubbakcemile3
Şimdilerde çok alıştı beyefendi dün beni eve bıraktı benle beraber içeri girdi
Şimdi gitmeye üşendim yaa nasılsa pijamalarım var burda diyo annemle çok güldük kaydirigubbakcemile3
Ama çok güzel bi duygu yaa sabah gidip uyandırıyorum onu aklinialirimsmileBeraber kahvaltı hazırlıyoruz annemler kalkmamış oluyo . Sonra giyinip işe gidiyoruz kendi evimizde gibi boshayallersmile

Bende yazıcam zile ikimizin adını hihoyyyt

falan gibi bir şey işte..Kısa ve o "yeni hayat" kısmı çok hoş benceopuyorumnanaktan

Günaydın canım çok saolll opuyorumnanaktan

Davetiye yazında çok hoşş

sagol canım benim...
seninkide hoş..ama fazla uzatma hayat anlamlı..yeni hayat falan derken uzuyor cümleyerimseniben

Nişanlımın evi bizim eve çok ters biyerde bazen böyle dışardan felan geç geldiğimizde babamlar bırakmıyo oğlum bu saatte uğraşma yollarda yorgun yorgun diye . O da ilk zamanlar direniyodu yok baba olmaz felan diyodu gidiyodu kaçarak kaydirigubbakcemile3
Şimdilerde çok alıştı beyefendi dün beni eve bıraktı benle beraber içeri girdi
Şimdi gitmeye üşendim yaa nasılsa pijamalarım var burda diyo annemle çok güldük kaydirigubbakcemile3
Ama çok güzel bi duygu yaa sabah gidip uyandırıyorum onu aklinialirimsmileBeraber kahvaltı hazırlıyoruz annemler kalkmamış oluyo . Sonra giyinip işe gidiyoruz kendi evimizde gibi boshayallersmile

Bende yazıcam zile ikimizin adını hihoyyyt

ikimzin adını yazdımkaydirigubbakcemile3

hemde kendi adımı pembe
onunkini mavi yazdım:roflol:

görseniz..bütün zillerdeki yazılara 10 çekti..fark ettiryor..:roflol::hooray:

Back