2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bu telefon sapıklarından nefret ediyorum yaaaa.gerizekalı hepsi...bende şimdi 2 tane tel var biri turkcel biri telsim biri bana çıkışta görüşelim diye msj atmış bende tanıdık herhalde diye telsim hattımdan aradım adam herhalde saalmış noyu tanımıyorum sizi rahatsız etmeyin dedim kapattım bana msj atmış sesiniz çok hoş tnışalım diye bende hilmiyi aradım böle böle oldu dedim bi ton laf yedim tanımadıgım noyu niye arayormuşum..adam hala çagrı yapıo bana aptal

bu telefon sapıklarından nefret ediyorum yaaaa.gerizekalı hepsi...bende şimdi 2 tane tel var biri turkcel biri telsim biri bana çıkışta görüşelim diye msj atmış bende tanıdık herhalde diye telsim hattımdan aradım adam herhalde saalmış noyu tanımıyorum sizi rahatsız etmeyin dedim kapattım bana msj atmış sesiniz çok hoş tnışalım diye bende hilmiyi aradım böle böle oldu dedim bi ton laf yedim tanımadıgım noyu niye arayormuşum..adam hala çagrı yapıo bana aptal

allahım ya ne gerizekalı ne kadar çaresiz insanlar var şu hayatta.. bi telefondan neler bekliyorlar.. sanki hemen onların kollarına atlıcas.. aptal telefon sapıkları.. benimde başımdan geçmişti de savcılıkla çözdüm ben olayı ;)

allahım ya ne gerizekalı ne kadar çaresiz insanlar var şu hayatta.. bi telefondan neler bekliyorlar.. sanki hemen onların kollarına atlıcas.. aptal telefon sapıkları.. benimde başımdan geçmişti de savcılıkla çözdüm ben olayı ;)

gerizekalı...hilmi arayınca kıvırmış.yok efendi bize yanlış aksettirildi bi daha olmaz adı okanmış sözde bnada tayfun demişti..hilmide bi daha ararsan bu iş mahkemede biter demiş..illa bi erkek arayıp korkutmak mı lazım yaaa

gerizekalı...hilmi arayınca kıvırmış.yok efendi bize yanlış aksettirildi bi daha olmaz adı okanmış sözde bnada tayfun demişti..hilmide bi daha ararsan bu iş mahkemede biter demiş..illa bi erkek arayıp korkutmak mı lazım yaaa

eşin iyi demiş.. ama biracsık da olsa eşin haklı.. bence bilmediğin numaraları arama ;)

eşin iyi demiş.. ama biracsık da olsa eşin haklı.. bence bilmediğin numaraları arama ;)

ya çıkışta buluşalım diye yazmış bende lojmandan arkadaşım herhalde dedim adını yazmayı unuttu galiba dedim msj samimi olunca aradım..onunda azarlamaması lazım böle şeylerde azarlarsa ben nasıl herşeyi söylerim ona..gene azar yicekmiyim korkusu mu yaşayayım..düzgünce diyebilir...ne var aradımsa karşıdakini sapıklığısenağlama

geldim kızlar biraz uzun sürdü bugün benim yemek, hava güzelya izin aldım biraz alışveriş manyaklığı yaptım, kurulama bezi falan aldım,havlu aldım

bana normaldede zaten 15 de bir annemin temizlikçisi gelicek, hem çalışmak hem öğrencilik bide ev işiyle uğraşmak beni öldürür.zaten titiz manyağın tekiyim :smiley-cool:

biliyorum bunu söylemiştin canım...
ama kendin de yaparsın..kendi evin çünküboshayallersmile

Biri temizlik mi dedi kaydirigubbakcemile4
İlgi alanlarımdan biridir kaydirigubbakcemile3
Çeyizin yarısı temizlik malzemeleriyle dolu kaydirigubbakcemile3
Bizde bu akşam imzayı atıp alalım anahtarları temizlik işini halledicem hemen.
Benim evde benden önce kimse oturmadığı için temiz zaten kaba bi temizlik yapılıcak silinip felan basit yanii hihoyyyt

Back