2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bu arada kızlar ev sahibi duvar kağıdına izin verdiiiii hihoyyyt
Evi girdiğiniz gibi bıaktıktan sonra istediğinizi yapın ev sizin dedi kaydirigubbakcemile3
Bende o zaman banyo dolaplarınıda değiştirmek istiyorum dedim tamam olur şimdi siz yapın ne istiyosanız sonra taksit taksit kiradan düşeriz dedi zemuszemus

Ankastre işinide fırını üst aygazını ve bulaşık makinesinide yaptırın şimdi hemen veremem ama siz çıkmadan önce müsait olduğum ilk zamanda ücretlerini öderim evde kalır onlar dedi nişanlımda o zaman biz kendi zevkimize göre yaptıralım mı yani markası felan önemli mi dedi o da yok güzel bişe olsun dedi o işte tamam yaniizemuszemus
Franke Mıele ve Boscha bakıcam şimdi
Başka bildiğiniz ankastre markası var mı

Evi girdiğiniz gibi bıaktıktan sonra istediğinizi yapın ev sizin dedi kaydirigubbakcemile3
Bende o zaman banyo dolaplarınıda değiştirmek istiyorum dedim tamam olur şimdi siz yapın ne istiyosanız sonra taksit taksit kiradan düşeriz dedi zemuszemus

Ankastre işinide fırını üst aygazını ve bulaşık makinesinide yaptırın şimdi hemen veremem ama siz çıkmadan önce müsait olduğum ilk zamanda ücretlerini öderim evde kalır onlar dedi nişanlımda o zaman biz kendi zevkimize göre yaptıralım mı yani markası felan önemli mi dedi o da yok güzel bişe olsun dedi o işte tamam yaniizemuszemus

oh ne güselvereliniortak

ohh ohhh hihoyyyt çok iyi olmuş yaaaa :dance:

kıslar bu halı nasıl...CADIARZU

ortda sarmaşık krem desen simli...

Eklentiler

• $BellonaKristalSerisiHalMelody4055Cream.jpg
    $BellonaKristalSerisiHalMelody4055Cream.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 20
Çok klasik ve de kalabalık geldi bana canım ama sen bilirsin tabii..
Markası ne?

banada çok karışık geldi::1shok:

ama içlerinde en iyisi buydu birde resimle duruşu gibi degil...
gercekte daha güsel duyor canım

markası bellona...biz eşyalrımızn hediyesi olarak pormanto alıcaktıkta..
malum evi tuttuk duvara monteli ayakkabılıgı var bizde diyoruz ki..halıları bedava hediye olarak alalım halıya para vermemize gerek kalmaz diyoruz..CADIARZU:uhm:

banada çok karışık geldi::1shok:

ama içlerinde en iyisi buydu birde resimle duruşu gibi degil...
gercekte daha güsel duyor canım

markası bellona...biz eşyalrımızn hediyesi olarak pormanto alıcaktıkta..
malum evi tuttuk duvara monteli ayakkabılıgı var bizde diyoruz ki..halıları bedava hediye olarak alalım halıya para vermemize gerek kalmaz diyoruz..CADIARZU:uhm:

Öyle bi şansın varsa mobilyalarınada uyuyosa al canım valla kaydirigubbakcemile5
Fotoğrafta karışık gözüküyo ama canlısını beğendiysen sorun yokbence

Öyle bi şansın varsa mobilyalarınada uyuyosa al canım valla kaydirigubbakcemile5
Fotoğrafta karışık gözüküyo ama canlısını beğendiysen sorun yokbence

kaydirigubbakcemile5Şenizkaydirigubbakcemile3

kötü degil gayet süslüpüslü duruyor gerceginde..ben halıyı ço sade seviyorum kıslar..
o yüzden bugüne kadar hep sade begndim..
aşkımda diyoki bu şıkılıkta bedava halı bulmuşuz neden para verelim diyor..
alalım diyor..:sm_confused:
eşyalarımada tam uyuyor zaten başka uyanda var ama çoguda oymalı kıslar...
oymalılar kullanışlı olmuyor araya pislik giriyor onun için bakmadım bile...
siz nasıl alıyosunuz???
ben yemek odam salon odamın halısını aynı halıcam...düzen olsunzemuszemus

Evetttttt çok sevindim yaaa ç.ok mutluyumm zemuszemus

Arsecim sizin yaptırdığınız ankastre ne markaydı ?

Biz mielle yaptırdık ama, bizim kayınvalidem oraya taşınmak istiyo.o yüzden kaliteli olsun dedi.Benim evede siemens yaptırdık kalitesi biraz daha düşük ama kiracı elinde mahvoluyo,herkes bizim gibi iyi kullanmıyo o yüzden.

kaydirigubbakcemile5Şenizkaydirigubbakcemile3

kötü degil gayet süslüpüslü duruyor gerceginde..ben halıyı ço sade seviyorum kıslar..
o yüzden bugüne kadar hep sade begndim..
aşkımda diyoki bu şıkılıkta bedava halı bulmuşuz neden para verelim diyor..
alalım diyor..:sm_confused:
eşyalarımada tam uyuyor zaten başka uyanda var ama çoguda oymalı kıslar...
oymalılar kullanışlı olmuyor araya pislik giriyor onun için bakmadım bile...
siz nasıl alıyosunuz???
ben yemek odam salon odamın halısını aynı halıcam...düzen olsunzemuszemus

Ben salon ve oturma odası halıları saraydan aldım canım.Bak burda resimleri:

http://www.kadinlarkulubu.com/halilar-konsol-gumuslukler/363048-halilarimi-aldimiste-resimleri.html

Biz mielle yaptırdık ama, bizim kayınvalidem oraya taşınmak istiyo.o yüzden kaliteli olsun dedi.Benim evede siemens yaptırdık kalitesi biraz daha düşük ama kiracı elinde mahvoluyo,herkes bizim gibi iyi kullanmıyo o yüzden.

Ben şimdi biraz fiyat araştırması yaptımda ..
Ankastre bulaşık makineleri fırından daha pahalı yaa hiç bilmiyodum fiyatlarını kötükedihüso
3lü set olarak olanlar uygun baya boschta
Ama evde davlumbaz var o yüzden onu setten çıkarabiliyomuyuz konuşmam lazım .
Bosch Sıemens aynı fabrikadan zaten bide siemense bakıyım bende :uhm:

Back