2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım biz kampanyadan aldık,850 tl peşin,arçelik..
Gayet de güzeller..
fırının fan özelliği falan var.

Evet canım biliyorum gördüm de
Benim nişanlım Arçelik mağazasının önünden geçerken bile saymaya başlıyo çok dertlilerde evdeki bütün eşyalarından dolayı ..
Benimde ablam kullanıyodu kısa süre sonra hepsini boscha çevirdi hiç memnun kalmadı kaç kere servis geldi gitti ama kullanan arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla eskisi gibi değil arçelik diyo herkes tabi birazda şans melesesi olumlu tarafı denk gelmedi hiç bize malesef:1no2:
Umarım sen sorunsuz kullanırsın :Saruboceq:

benim aynen bu şekil salon perdem ...
rengi koyu krem tonları varya ondan

Eklentiler

• $A99QSM1CAKK1T6CCA3MGAY6CAI5Z233CAZ88TMECABB4M4JCA2OXWC1CA7IALAGCAME5D43CAZBCFLGCA2T0XZVCA2V4JB7C.jpg
    $A99QSM1CAKK1T6CCA3MGAY6CAI5Z233CAZ88TMECABB4M4JCA2OXWC1CA7IALAGCAME5D43CAZBCFLGCA2T0XZVCA2V4JB7C.jpg
    3,1 KB · Görüntüleme: 22
kısmen bu renk bu şekil..kıslar

Eklentiler

• $Organze-Pullu-Tul-quot-quot-quot-KACIRMAYIN-UZULURSUNUZ__22651216_0.jpg
    $Organze-Pullu-Tul-quot-quot-quot-KACIRMAYIN-UZULURSUNUZ__22651216_0.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 22
kızlar şimdi kayınvalide aradı kına için cammı istersin gümüşmü diye soruyo, kınanın koyulduğu şeyi soruyodu diye tahmin edip farketmez siz bilirsiniz dedim ama :uhm:

LINDARK yukarda halı yazıma cevap vermdin...

kıslar sizde oymalı mevzusu

Cnm farketmedim ama gösterdiğin için uyuyosa al demiştim ...
Oymalı halı içinde bi bilgim yok kenarlarında aralarında tozlar kalıyo diyolar ama şimdiki elektrikli süpürgelerin emiş gücü çok yüksek bence kalmaz gibime geliyo biraz daha özenli süpürülmesi gerekir belki farkı o dur .
Hangisi içine siniyosa onu al tabiki.
Nişanlının dediğide doğru kaydirigubbakcemile5

Cnm farketmedim ama gösterdiğin için uyuyosa al demiştim ...
Oymalı halı içinde bi bilgim yok kenarlarında aralarında tozlar kalıyo diyolar ama şimdiki elektrikli süpürgelerin emiş gücü çok yüksek bence kalmaz gibime geliyo biraz daha özenli süpürülmesi gerekir belki farkı o dur .
Hangisi içine siniyosa onu al tabiki.
Nişanlının dediğide doğru kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

tamam canım
o eklediğim halıyı alıcam kıslar hoş..süslüzemuszemushihoyyyt

Back