2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

inşallah:Saruboceq:

Bosch'tan seçtim canım özelliklerini kıyasla bak mutlaka karar verirsin sende . En ufak detayına kadar araştırdım düşün yani 43 db'in altı ses çıkarmıyomuş onlara varıncaya kadar kaydirigubbakcemile3

Hepsini ınox serisinden seçtim listeyide verdim. Şimdi ev tutulsun eğer fırın yeri yoksa ki %90 vardır. Ona göre fırınıda alıcam yoksa mecburen mini fırın ve set üstü

Bizim tüm sülale bosch kullanıyo annemde dahil. Nişanlım önce whirpool demişti sonra o da vazgeçti Özellik konusunda whirpool daha farklı , Boschta whirpooldan daha pahalı ama daha dayanıklı yerimseniben

Bosch'tan seçtim canım özelliklerini kıyasla bak mutlaka karar verirsin sende . En ufak detayına kadar araştırdım düşün yani 43 db'in altı ses çıkarmıyomuş onlara varıncaya kadar kaydirigubbakcemile3

Hepsini ınox serisinden seçtim listeyide verdim. Şimdi ev tutulsun eğer fırın yeri yoksa ki %90 vardır. Ona göre fırınıda alıcam yoksa mecburen mini fırın ve set üstü

Bizim tüm sülale bosch kullanıyo annemde dahil. Nişanlım önce whirpool demişti sonra o da vazgeçti Özellik konusunda whirpool daha farklı , Boschta whirpooldan daha pahalı ama daha dayanıklı yerimseniben

kanka hangi modelleri seçtin banada yazsana. ben çok kararsız kaldım bu konuda. bizim hani zorluda akraba varya onun vestel whirlool ürünlerindede indirimi var %30.acaba alsammı diyorum ama kimse önermiyo ürünlerinden. kayınvalidem herşeyim arçelik çok memnunum,yedek parçaları çok ucuz diyo, tanıdık var oda indirim yapar alalım diyo,ama bana çok kalitesiz geliyo arçelik.annemin bulaşık makinesi ile buzdolabı bosch ve çok memnun ama abimlere herşey bosch dan alındı çok kötü diyolar. yani arada kaldım kafam karıştı. bende inox istiyorum :sm_confused:

kanka hangi modelleri seçtin banada yazsana. ben çok kararsız kaldım bu konuda. bizim hani zorluda akraba varya onun vestel whirlool ürünlerindede indirimi var %30.acaba alsammı diyorum ama kimse önermiyo ürünlerinden. kayınvalidem herşeyim arçelik çok memnunum,yedek parçaları çok ucuz diyo, tanıdık var oda indirim yapar alalım diyo,ama bana çok kalitesiz geliyo arçelik.annemin bulaşık makinesi ile buzdolabı bosch ve çok memnun ama abimlere herşey bosch dan alındı çok kötü diyolar. yani arada kaldım kafam karıştı. bende inox istiyorum :sm_confused:

Canım Arçelik ve Vestel grubundan hep olumsuzluk duydum ben . Hadi kulaktan dolma bilgiyide bırak kullananlar var onlardanda gördüm biraz şans işi beyaz eşya ama yinede sağlamından yana kullanmak lazım.
Benim seçtiklerimin kodlarını yazıyım sana incele bi

Kgn57P71 BUZDOLABI
http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/soğutucular/buzdolapları/solo/nofrost-kombi/list.html
SGS65M08TR BULAŞIK MAKİNESİ
http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...aşık-makineleri/SGS65M08TR.html?source=browse
HGV74W350T FIRIN
http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/fırınlar/solo/multifonksiyonlu/list.html
WAS24460TR Çamaşır makinesi ( bunu ınox seçmedim çünkü banyoda gri olmasına gerek yok :)

Evet cnm yakından görmen çok daha iyi yerimseniben Aşağı yukarı çoğu modeli aynı ben seçeli baya oldu belki farklıları bile çıkmıştır en son almaya gidildiğinde tekrar incelicem öyle karar vericem

biz çok gittikte adam akıllı karar veremiyorumki :sm_confused:
en iyisi bosch mağazasına girip en son çıkan modelleri alıp çıkmak alkisalkisalkis

biz çok gittikte adam akıllı karar veremiyorumki :sm_confused:
en iyisi bosch mağazasına girip en son çıkan modelleri alıp çıkmak alkisalkisalkis

Aynen işte benim seçtiklerimde öyle sadece çamaşır makinesinin 8 kg olanından seçtim yeterli dedi annemler.
Bulaşık makineside4-5 programlısından fazlasına gerek duyulmuyo kullanılmıyo dediler onların aralarından en sonunu seçmiştim dediğim gibi en son almaya giderken baktım ki bi üst modelleri çıkmışsa alıp çıkıcam inş kaydirigubbakcemile4

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evi tuttukkkkkkkkkkkkkkkkkkk hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Ayyy keyfim süper ötesiii
En büyük yüklerden biri kalktı üzerimden
O kadar içime sindikii 2+1 olması bile umrumuzda olmadı :1rolleyes:
Çok geniş ferah sıfır çok temiz daire iş yerime çok yakın annemede çok yakınnn
4 katlı çok temiz bi sokakta şık bi daire 2. katı bizimmm aklinialirimsmile
Mutfağını görünce zaten diğe odalara bakmadım hiç o kadar geniş ve şık kii tabi benim bütün beyaz eşyalarım değişmek zorunda çünkü adamlar heryeri gömme yapmışlar ankastre alıcam yani hepsini kaydirigubbakcemile3
Salonuda genişlik olarak fena değil bize yeter yatak odası da yeterli ne çok büyük ne çok küçük yani .Fransız balkonlu zaten camları yere kadar benim istediğim gibi hihoyyyt Ama evin kapıları felan bile harika. Tek sorunu banyo birazcık ufak çamaşır makinesinide oraya sokarsam baya bi daralır beni tek düşündüren o şuanda ama hiçde gözüm görmedi çok şirin şık bi daireee bugün anahtarı alıyorusss hihoyyyt

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evi tuttukkkkkkkkkkkkkkkkkkk hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Ayyy keyfim süper ötesiii
En büyük yüklerden biri kalktı üzerimden
O kadar içime sindikii 2+1 olması bile umrumuzda olmadı :1rolleyes:
Çok geniş ferah sıfır çok temiz daire iş yerime çok yakın annemede çok yakınnn
4 katlı çok temiz bi sokakta şık bi daire 2. katı bizimmm aklinialirimsmile
Mutfağını görünce zaten diğe odalara bakmadım hiç o kadar geniş ve şık kii tabi benim bütün beyaz eşyalarım değişmek zorunda çünkü adamlar heryeri gömme yapmışlar ankastre alıcam yani hepsini kaydirigubbakcemile3
Salonuda genişlik olarak fena değil bize yeter yatak odası da yeterli ne çok büyük ne çok küçük yani .Fransız balkonlu zaten camları yere kadar benim istediğim gibi hihoyyyt Ama evin kapıları felan bile harika. Tek sorunu banyo birazcık ufak çamaşır makinesinide oraya sokarsam baya bi daralır beni tek düşündüren o şuanda ama hiçde gözüm görmedi çok şirin şık bi daireee bugün anahtarı alıyorusss hihoyyyt

Süper haber bu yaaaaa
çok sevindim.hayırlısı olsun inşallah.
tek anlamadığım elalemin evine sen niye ankastre yapıyosun. adam yaptırmamışmı ?yaptırmadıysa o yaptırsın onun evi :sm_confused:

Süper haber bu yaaaaa
çok sevindim.hayırlısı olsun inşallah.
tek anlamadığım elalemin evine sen niye ankastre yapıyosun. adam yaptırmamışmı ?yaptırmadıysa o yaptırsın onun evi :sm_confused:

Teşekkürler canımm saolll.

Tatliş ya fırın yerini ve ocak yerini ankastre yapmış kendi oturucakmış sonra diğer dairesi bitince oraya geçmeye karar vermiş dolayısıylada öle kalmış fisfisfis
Ben zaten kendi evime geçtiğimde hepsini ankastre yaptırıcaktım . Onlarda standart ölçüleri zaten kendi evime çıksam bilem onları söküp götürücem çok sorun olmaz yani.
Mutfak dolaplarının açılan kısımlarını atmamışlar eğer normal kullanıcaz diyosanız bunları oraya monte ettirebiliriz normal fırın ocak felan kullanırsınız dedi ona bi çare düşünecs artık
Mutfağımda buuu bakalım beğencekmisin :Saruboceq:opuyorumnanaktan

24841146j8u.jpg

Çok güzelmiş hayatım mutfağın,çok beğendim ben..

Saol canım benim bende çok beğendim dolap içleri felan çok geniş ve hepsi frenli sistemden yapılmış kapattın mı gümmm diye kapanmıyo kaydirigubbakcemile3
Kapağı açınca içinden çöp kovası çıkıyo ve ayrıca aynı Ikea mutfakları gibi üst çekmecesinde kaşıklığı sabit zemuszemus Herşeyi benim istediğim gibi yani
Senin eşyalarda ankastreydi dimi kiralıkmıydı senin ev ??

Teşekkürler canımm saolll.

Tatliş ya fırın yerini ve ocak yerini ankastre yapmış kendi oturucakmış sonra diğer dairesi bitince oraya geçmeye karar vermiş dolayısıylada öle kalmış fisfisfis
Ben zaten kendi evime geçtiğimde hepsini ankastre yaptırıcaktım . Onlarda standart ölçüleri zaten kendi evime çıksam bilem onları söküp götürücem çok sorun olmaz yani.
Mutfak dolaplarının açılan kısımlarını atmamışlar eğer normal kullanıcaz diyosanız bunları oraya monte ettirebiliriz normal fırın ocak felan kullanırsınız dedi ona bi çare düşünecs artık
Mutfağımda buuu bakalım beğencekmisin :Saruboceq:opuyorumnanaktan

24841146j8u.jpg

kanka mutfağın aynı bizim beylikdüzü ve gürpınardaki evinkiler gibi. bizde orayı böyle yaptırdık. ama kiracıların ikiside yeni evlilerdi dediler biz fırın falan almıycaz zaten alsakta uymaz buraya, ankastre yaptırın dediler. bizde ankastre yaptırdık.ankastreyi öyle kolay kolay söküp çıkarma gibi bir şansın yok mahvolur. ayrıca onlarında boyutları var.bence ev sahibiyle konuşun bu senin evinde kalacak dersiniz.

Saol canım benim bende çok beğendim dolap içleri felan çok geniş ve hepsi frenli sistemden yapılmış kapattın mı gümmm diye kapanmıyo kaydirigubbakcemile3
Kapağı açınca içinden çöp kovası çıkıyo ve ayrıca aynı Ikea mutfakları gibi üst çekmecesinde kaşıklığı sabit zemuszemus Herşeyi benim istediğim gibi yani
Senin eşyalarda ankastreydi dimi kiralıkmıydı senin ev ??

Benim fırın ocak davlumbaz ankastre set hayatım.Bulaşık makinesi gene öyle tezgahın altında dışarıda değil.Makineyi de banyoya koyduk biz.
Evet ev bizim,mutfak dolabı komple yeniden yapıldı bizim.Bu yüzden istediğimiz gibi yaptırdık.Ama arsenin dediği gibi sizin kira olacağı için ankastreye yanaşmayın derim ben.Tabii gene de tercih sizin.

kanka mutfağın aynı bizim beylikdüzü ve gürpınardaki evinkiler gibi. bizde orayı böyle yaptırdık. ama kiracıların ikiside yeni evlilerdi dediler biz fırın falan almıycaz zaten alsakta uymaz buraya, ankastre yaptırın dediler. bizde ankastre yaptırdık.ankastreyi öyle kolay kolay söküp çıkarma gibi bir şansın yok mahvolur. ayrıca onlarında boyutları var.bence ev sahibiyle konuşun bu senin evinde kalacak dersiniz.

Evet o da olabilir ben dün heycandan hiçbişeye kafam basmadığı için nişanlıma devrettim kaydirigubbakcemile3
ev sahibini görmedik daha zaten emlakçı aracılığıyla anlaşıldı o aradı görüştü. Adam tanışmaya ve detayları konuşmaya gelicek o zaman netleştirilir
Beğendin mi mutfağımı yani zemuszemus

Back