- Konu Sahibi CADISILA87
- #18.921
kızlar ben geldimm ev tuttummmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Greenline Guest House'da süpermişşş fiyatlarıda çok iyi hemdee
Ben bu balayı işinide çöziyim kaydirigubbakcemile3
Dün ne kadar karamsardım herşey çözülüyo yavaş yavaş
Tekne turunuda ayarladık gibi bişey.
Bi arkadaşım yardımcı olucak babası beykozda balıkçı teknesi vardı çok tanıdığım var ben arkadaşlara sölerim ayarlarız demişşşhihoyyyt Haber bekliyorum ondan.
Kına yeride tamam gibi kaldıı bi tek ev işiiiiii
Greenline Guest House'da süpermişşş fiyatlarıda çok iyi hemdee
Ben bu balayı işinide çöziyim kaydirigubbakcemile3
Dün ne kadar karamsardım herşey çözülüyo yavaş yavaş
Tekne turunuda ayarladık gibi bişey.
Bi arkadaşım yardımcı olucak babası beykozda balıkçı teknesi vardı çok tanıdığım var ben arkadaşlara sölerim ayarlarız demişşşhihoyyyt Haber bekliyorum ondan.
Kına yeride tamam gibi kaldıı bi tek ev işiiiiii
KIZLAR size balayı otelleriniz
..
Balayı işini ben hallettim, erken rezarvasyonla yaptırmıştım. Voyage türkbüküne gidiyoruz.
kesinlikle şikayet etmiyeceğin bir tesis
dört dörtlük tatil yaşarsın.. atıyorum heryer norla viskimi verir orası jack daniels verir yani alkol kulalnmıo olabilirsin ama yoğut mu yiceksin en kalitelisi
hizmete zaten tartışılmaz ...
hele birde gidip gör asıl o zaman bayılacaksın, senin foto çekebileceğin acayip biryer, yani sana müthiş malzeme çıkar ordan :roflol:
Ben sana herşey yoluna girer demiştimmm vereliniortak
Evet canım yaaaa makineme lens almam lazım kaydirigubbakcemile3
Greenline da süpermişş teşekkür ederim yaaa fikir verdiğin içn opuyorumnanaktan
akolsn lafı bile olmaz, sadece tesadüfki not almışım ajandama alkisalkisalkis
bende Allahtan acayip bir not alma hastalığı var :roflol:
kızlar super nerde ?
Çok işe yaradı ama iyiki yazmışsınn zemuszemus
Nişanlım ofisine gelsinde bi baksın bakalım o ne dicekk . Gerçi yeterki sen bul herşeyi ben kabul ederim modunda olduğu için hiç hayır diceğini sanmıyorum havada kapar kaydirigubbakcemile3 Detaylarla uğraşmayı araştırmayı pek sevmez deeklava:
Super evi tuttu yerleşiyo galiba kaydirigubbakcemile3:roflol:
hepsi aynı canım bizimkide hayatta sevmez bende tam aksine detaycıyım. mesela hala beyaz eşyalarım yok ama ben ıvır zıvırla uğraşıyorum :roflol:
veya
dün çok beğenmişti evi ama ev sahibi rakiplerine verdi evi superde ev sahibine saldırdı şuan nezarette :tomato: :roflol:
Benimde hangi marka olcağı belli ortada ne ev var ne eşya :roflol:
Nişanlım dün diyoki şu davetiyeleri felan seçelim nikah şekerlerini halledelim duvar kağıtlarını felan seçelim tv bakalım ben carrefourda reyonlara öyle adapte olmuşumki bakliyat için erzak kavanozlarıyla boğuşuyodum :roflol:
Arkasını bi döndü ben reyondan kutu boşaltıyom gülmeye başladı hatun iyice sıyırdın he sen böyle değildin diyo :roflol:
Markaya karar veremiyorumki, sen ne alacaksın ?
Yok ya bu da çok kötü senaryo oldu :roflol: Bence kesin izin aldı yoksa işler yoğun felan bile olsa girer bişe yazar çıkardı kaydirigubbakcemile3
Evin peşine koşuyolardır inşallah güzel haberde varir gelince:Saruboceq: