2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Arsecim bunda en güzel model ve marka primanova onuda netten buldum mercanda eminönündeymiş yeriiiii kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
Eminönünde olmayan bişey varmı yaawww hihoyyyt

Arsecim bunda en güzel model ve marka primanova onuda netten buldum mercanda eminönündeymiş yeriiiii kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
Eminönünde olmayan bişey varmı yaawww hihoyyyt

mercan a baktım tatlım yok, yani çok kalitesizz görünüyolar.25 tl ile 50 tl arasındalardı ama ben şahsen 1 tl vermem onlara :uhm:

mercan a baktım tatlım yok, yani çok kalitesizz görünüyolar.25 tl ile 50 tl arasındalardı ama ben şahsen 1 tl vermem onlara :uhm:

Yok cnm be primanova markasının ürünleri varmış onları diyorum ben Koçtaştakilere baktınmı sen netten onlardan işte ..
Çok şıklar tam yerini bulıyım sölicem sana.
Sadece sabunluğu bilem 25 tl kafamçokkarıştı

Bu göl kenarındaki Otel nasıl kızlar sizce balayı için :uhm:
Hemde ıstanbula çok yakın malum bizim balayı çok kısa sürcek ramazana denk geldiği için 2-3 güncük dinlenmek için biyere kaçıcaz denizi güneşi çok olamayan tatilimizin yarısı yolda geçmeyen bi yer

http://www.guralsapanca.com/main.html

Yok cnm be primanova markasının ürünleri varmış onları diyorum ben Koçtaştakilere baktınmı sen netten onlardan işte ..
Çok şıklar tam yerini bulıyım sölicem sana.
Sadece sabunluğu bilem 25 tl kafamçokkarıştı

koçtaştakilere baktımda, markasını bilmem ama mercandaki hiçbiryerde böyle görünmüyodu.çakmalarıdır kesin :roflol:

ama koçtaştan alacak bissürü şey buldum,haftasonu uğramam lazım :uhm:

Bu göl kenarındaki Otel nasıl kızlar sizce balayı için :uhm:
Hemde İstanbula çok yakın malum bizim balayı çok kısa sürcek ramazana denk geldiği için 2-3 güncük dinlenmek için biyere kaçıcaz denizi güneşi çok olamayan tatilimizin yarısı yolda geçmeyen bi yer

http://www.guralsapanca.com/main.html

ben buryı biliyorum incelemiştim düğünden önce kafa dağıtmak için bir haftasonu kaçamağına araştırıyodum gördüm.harika biryer bence

koçtaştakilere baktımda, markasını bilmem ama mercandaki hiçbiryerde böyle görünmüyodu.çakmalarıdır kesin :roflol:

ama koçtaştan alacak bissürü şey buldum,haftasonu uğramam lazım :uhm:

Evet kesin çin malıdır kaydirigubbakcemile3
Koçtaşa gidicem bende ama şu evi bi tutabilseydikk :1no2:

ben buryı biliyorum incelemiştim düğünden önce kafa dağıtmak için bir haftasonu kaçamağına araştırıyodum gördüm.harika biryer bence

Evet nişanlım attı banada. Çok güzel bi yer hemde yoldada vaktimiz harcanmaz , öyle aşırı sıcaklıkta seni bunaltmaz göle karşı sessiz sakin güzel kafa dinleriz zaten bizede o lazım dedi.
Benimde hoşuma gitti bakalım bi fiyat alıyım ne kadarmış geceliği :uhm:

Evet kesin çin malıdır kaydirigubbakcemile3
Koçtaşa gidicem bende ama şu evi bi tutabilseydikk :1no2:

Evet nişanlım attı banada. Çok güzel bi yer hemde yoldada vaktimiz harcanmaz , öyle aşırı sıcaklıkta seni bunaltmaz göle karşı sessiz sakin güzel kafa dinleriz zaten bizede o lazım dedi.
Benimde hoşuma gitti bakalım bi fiyat alıyım ne kadarmış geceliği :uhm:

ben sorduğumda fiyatları haftasonu gecelik 1 kişi 200 tl demişti :uhm:
bende hemen vazgeçmiştimmm :roflol:
şimdi kafamda ağva var :sm_confused:

ben sorduğumda fiyatları haftasonu gecelik 1 kişi 200 tl demişti :uhm:
bende hemen vazgeçmiştimmm :roflol:
şimdi kafamda ağva var :sm_confused:

Yaaaa sen benim nişanlımla da aynı kafadasın heee kaydirigubbakcemile3
Az önce bana dediki burası olmazsa ağvada tam bize göre 2 günlük dinlenir geliriz evede yakın dedi kaydirigubbakcemile3
Şimdi ordaki otellere bakıyodum netten
Ayrıca bu sapanca dediğin gibi 1 gece 2 günlüğüne balayı paketiymiş bide 1.445 tl dedi :uhm:

Yaaaa sen benim nişanlımla da aynı kafadasın heee kaydirigubbakcemile3
Az önce bana dediki burası olmazsa ağvada tam bize göre 2 günlük dinlenir geliriz evede yakın dedi kaydirigubbakcemile3
Şimdi ordaki otellere bakıyodum netten
Ayrıca bu sapanca dediğin gibi 1 gece 2 günlüğüne balayı paketiymiş bide 1.445 tl dedi :uhm:

ooo kimin eniştesi bee :roflol:

Ben ağvaya gitmiştim şu hatırlarsın eski dizi vardı mehmet aslantuğun oynadığı ahu türkpençeyle,orası popüler olmuştu. ben o zaman gitmiştim aradaşlarla 1 gece kalmıştık ama tadı damağımda kalmıştı. ve süper biryer bence, ben hiç romantik biri değilimdir ama beni bile romantik yapmıştı orası :roflol: :asigim:

lindadrk, bak ben not almışım
greenlineguesthouse otel varmış. iyi diye not almışım. pansiyon olarakta aquaverde ye iyi yazmışım.
biz o zaman aquaverdeye gitmiştik galiba tam hatırlamıyorum.

Greenline Guest House'da süpermişşş fiyatlarıda çok iyi hemdee
Ben bu balayı işinide çöziyim kaydirigubbakcemile3
Dün ne kadar karamsardım herşey çözülüyo yavaş yavaş
Tekne turunuda ayarladık gibi bişey.
Bi arkadaşım yardımcı olucak babası beykozda balıkçı teknesi vardı çok tanıdığım var ben arkadaşlara sölerim ayarlarız demişşşhihoyyyt Haber bekliyorum ondan.
Kına yeride tamam gibi kaldıı bi tek ev işiiiiii

Greenline Guest House'da süpermişşş fiyatlarıda çok iyi hemdee
Ben bu balayı işinide çöziyim kaydirigubbakcemile3
Dün ne kadar karamsardım herşey çözülüyo yavaş yavaş
Tekne turunuda ayarladık gibi bişey.
Bi arkadaşım yardımcı olucak babası beykozda balıkçı teknesi vardı çok tanıdığım var ben arkadaşlara sölerim ayarlarız demişşşhihoyyyt Haber bekliyorum ondan.
Kına yeride tamam gibi kaldıı bi tek ev işiiiiii

ayyyy ne güzel nasıls evindim bende :içelim:

Back