2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Evet o da olabilir ben dün heycandan hiçbişeye kafam basmadığı için nişanlıma devrettim kaydirigubbakcemile3
ev sahibini görmedik daha zaten emlakçı aracılığıyla anlaşıldı o aradı görüştü. Adam tanışmaya ve detayları konuşmaya gelicek o zaman netleştirilir
Beğendin mi mutfağımı yani zemuszemus

Mutfağın çok güzel tatlım, dün bende beyaz eşyalara baktım bissürü. her markaya girdik çıktık. ve iki yönlü düşündük. yani kiradayız normal beyaz eşya baktık, hemde ankastrelere baktık. dün kesin kararla biz seneye ev alıyoruz. gerekirse evlerden birini satıcaz öyle alıcaz. markayada vestele karar verdik. o zorluda çalışan mühendis akrabamız alacak.nerdeyse %45 indirimli olacak. toplamda buzdolabı, çamaşır mak. bulaşık mak.fırın hepsi 4.500 tl ye oldu. Modelleri falanda çok beğendim inox seçtim.vestel çürük çıkıyo falan diyodu herkes sevgilim dediki boşver seneye kadar idare etsin sonrasında zaten kısmet evimiz olacak ankastre alırız dedi ucuzunu alıp kurtulalım içimiz acımaz seneye dedi.:sm_confused:

yok kanka öyle demedim yani :roflol:
ben dün ikea dan fırın eldiveni aldım, zeytin çıkarma makinesi aldım,nihale aldım,
amerikan servis aldım,bardak altlığı aldım

Zeytin çıkarma makinesi mii enemm ben onu görmemiştim hemen alıyım nasıl bişey ne kadardı kaydirigubbakcemile3
Artıkın evim belli olduğu için tüm eksiklerimi tamamlayabilirimmm hihoyyyt

Zeytin çıkarma makinesi mii enemm ben onu görmemiştim hemen alıyım nasıl bişey ne kadardı kaydirigubbakcemile3

yılda 1 defa zeytin çıkarma makinasını kullanacaksınız ve hemen alıorsunuz ay hiç anlamıyorum ..... ne gerek var :lepi:

öyle makine dediğime bakma yaa :roflol:
2.75 tl ceviz kırma şeysii vardırya onun gibi birşey çok basit,ikea da var

yılda 1 defa zeytin çıkarma makinasını kullanacaksınız ve hemen alıorsunuz ay hiç anlamıyorum ..... ne gerek var :lepi:

aa öyle deme ben çok kullanırım çünkü bende sevgilimde zeytinli hamurişlerine bayışırız.pizzalar,poğaçalar,börekler. ama yeşil zeytinin çekirdeksizi var siyahın yok,ve üstelik işkence oluyo çekirdeğini çıkarmak.bu aletle her pazar ohhh yapar yeriz :dance:

öyle makine dediğime bakma yaa :roflol:
2.75 tl ceviz kırma şeysii vardırya onun gibi birşey çok basit,ikea da var

kaydirigubbakcemile3Ayy bundan eksik kalmamalıyım akşam gidip alıyım.
Zeytinli çörekler yapıyorum ben çok severimm kocişime yaparken simsiyah olmaz ellerim bıçakla kırk saat uğraşıyodum tek tek aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

aa öyle deme ben çok kullanırım çünkü bende sevgilimde zeytinli hamurişlerine bayışırız.pizzalar,poğaçalar,börekler. ama yeşil zeytinin çekirdeksizi var siyahın yok,ve üstelik işkence oluyo çekirdeğini çıkarmak.bu aletle her pazar ohhh yapar yeriz :dance:

bende isterim banada yapın o zaman :lepi:delikafadulden

Back