2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ayyyyyy ben buraya bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm
http://www.acquaverde.com.tr/main.html

hele birde gidip gör asıl o zaman bayılacaksın, senin foto çekebileceğin acayip biryer, yani sana müthiş malzeme çıkar ordan :roflol:

Ben sana herşey yoluna girer demiştimmm vereliniortak

Ayyyyyy ben buraya bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm
http://www.acquaverde.com.tr/main.html

hele birde gidip gör asıl o zaman bayılacaksın, senin foto çekebileceğin acayip biryer, yani sana müthiş malzeme çıkar ordan :roflol:

KIZLAR size balayı otelleriniz için bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum
fazla detaya inmeden size yardımı olur diye düşünüyorum..

Eğer gidecekseniz parasına briaz daha fazla kıyın herşey dahil veya ultraherşey dahil otelleri seçin..

hemen hemen yarım pansiyon otellerle yakın fiyatlarda zatn.. yarım pansiyon oteller ekstralardan kazanırlar mesela bir bardak suyu 5 tl vererek içersinizki tatilde yemeeği içeceği zatenn fazlasıyla olur
yani başından ödemediğiniz parasının fazlasını otelle gititğinde ödersiniz..

antalya bölgesini seçecek arkadaşlarr benim nacishane fikrim.. alanyayı seçmesinler..

alanya tabiri caizse kroların çok oldğu yanlız bay satışının yapıldı en fazla bölge...

yani ben otelin dışına çıakrım gezerim diyorsanız kıskançç beyleriniz rahatsız olabilir sizi kısıtlayabilir...

bu durum tesisine göre değişir elbette..
şimdilik aklıma gelenler bunlarr..

Balayı işini ben hallettim, erken rezarvasyonla yaptırmıştım. Voyage türkbüküne gidiyoruz.

kesinlikle şikayet etmiyeceğin bir tesis

dört dörtlük tatil yaşarsın.. atıyorum heryer norla viskimi verir orası jack daniels verir yani alkol kulalnmıo olabilirsin ama yoğut mu yiceksin en kalitelisi

hizmete zaten tartışılmaz ...

bizde öyle düşündük, yani voyage lardan biri olacağı kesindi ama gittik hiçbirinde yer yok, yani varda villa tipi değil, bizimki tutturdu ya boongalov olacak ya villa diye. bende bodrumun denizini sevmem ama birtek orda villa tipi kalmıştı bide otel komple yenilenmiş orası olsun dedik:içelim:

Evet canım yaaaa makineme lens almam lazım kaydirigubbakcemile3

Greenline da süpermişş teşekkür ederim yaaa fikir verdiğin içn opuyorumnanaktan

Evet canım yaaaa makineme lens almam lazım kaydirigubbakcemile3

Greenline da süpermişş teşekkür ederim yaaa fikir verdiğin içn opuyorumnanaktan

akolsn lafı bile olmaz, sadece tesadüfki not almışım ajandama alkisalkisalkis
bende Allahtan acayip bir not alma hastalığı var :roflol:

akolsn lafı bile olmaz, sadece tesadüfki not almışım ajandama alkisalkisalkis
bende Allahtan acayip bir not alma hastalığı var :roflol:

Çok işe yaradı ama iyiki yazmışsınn zemuszemus

Nişanlım ofisine gelsinde bi baksın bakalım o ne dicekk . Gerçi yeterki sen bul herşeyi ben kabul ederim modunda olduğu için hiç hayır diceğini sanmıyorum havada kapar kaydirigubbakcemile3 Detaylarla uğraşmayı araştırmayı pek sevmez deeklava:

hepsi aynı canım bizimkide hayatta sevmez bende tam aksine detaycıyım. mesela hala beyaz eşyalarım yok ama ben ıvır zıvırla uğraşıyorum :roflol:

hepsi aynı canım bizimkide hayatta sevmez bende tam aksine detaycıyım. mesela hala beyaz eşyalarım yok ama ben ıvır zıvırla uğraşıyorum :roflol:

Benimde hangi marka olcağı belli ortada ne ev var ne eşya :roflol:
Nişanlım dün diyoki şu davetiyeleri felan seçelim nikah şekerlerini halledelim duvar kağıtlarını felan seçelim tv bakalım ben carrefourda reyonlara öyle adapte olmuşumki bakliyat için erzak kavanozlarıyla boğuşuyodum :roflol:
Arkasını bi döndü ben reyondan kutu boşaltıyom gülmeye başladı hatun iyice sıyırdın he sen böyle değildin diyo :roflol:

veya
dün çok beğenmişti evi ama ev sahibi rakiplerine verdi evi superde ev sahibine saldırdı şuan nezarette :tomato: :roflol:

Yok ya bu da çok kötü senaryo oldu :roflol: Bence kesin izin aldı yoksa işler yoğun felan bile olsa girer bişe yazar çıkardı kaydirigubbakcemile3
Evin peşine koşuyolardır inşallah güzel haberde varir gelince:Saruboceq:

inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…