- Konu Sahibi CADISILA87
- #18.861
off geldim n bu yaa bugün ne yogunluk :) yaaa buraya kar yagdı yaaaa ne soguk ya
Kar mııııı akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off geldim n bu yaa bugün ne yogunluk :) yaaa buraya kar yagdı yaaaa ne soguk ya
noluyooo kızlarrrr
Kar mııııı akannehir
Bişe olmuyo ben çikolata yiyorum :roflol:
lındark bakmış kızın nişanlısı eve diger adaylar yane..çoçuk demişki babama söyliyim ona göre onaylarız demiş..
ev sahibide demişki; saat 3 ekadar haber verin yoksa diger kişilere vericem demiş.
aşkıma demişki onlar tutmazsa anahtar sizin demiş ..bakalım ne olcak..çok merak ediyorm..
ama her iki sonuça hazırım....
relaxguclubacismile
lındark yukarda yazdgımı okumadın mı canım adını vermiştm:sm_confused:
aynen kar yagdı öğleye kadarbilmiyorumkismile
Tatlım görmedim kusura bakma
Saat 3ü geçti daha bi haber yok muuu :uhm:
Boşversin beklemesin yaaa versin işte size burda bi sevinç daha yaşayalım ne güzell :teytey:
Hayırlısı olur canım inşallahh içine sinen bi yer olması çok güzel olur büyük sıkıntı ev
aşkım öglen yemegin de armış bunları söylemiş işte...
seni arıcak dedi..ama aramadı dahakaydirigubbakcemile3
anamm super haber yokmu ????
Ay çok heycanlııı hadi hayırlı haberler ver inşşallahheyvahedigeldismile
henüz yok tatlım
içine sinmesi çok önemli kıslar evet..
bugüne kadar..tek begendigm ev :1shok:
toplam 4.ev baktım gerçi:=)
anamm super haber yokmu ????
Ay çok heycanlııı hadi hayırlı haberler ver inşşallahheyvahedigeldismile
şimdi hazırlık evresinde eyvahedigeldismile bu şekiliz
ya sonunda böyle:sm_cool:
aYNEN VALLA Bİ VİM OLSADA OTURUM ŞÖYLE İÇTEN BİR OOOOOOOOOOHHHH DESEM BİTTİ ŞÜKÜR DESEM YAAAAAAAAAAAA ÇOK SIKILDIM BEN YAA ÇOK BUNALDIM UFFF
aklıma gelmişken sorayım ya şimdi bizim memleketti mecbur kına yakacaklar ve hilmi kınadan nefret ediyor sakın yaktırma demişti ama büyüklere böyle bişey diyemem bi öneriniz var mı yaaaaBunalım yokkkkk burda bunun için varızz motivasyon tam gaz devammmm
Hep destek tam destekkk :enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3