• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

şaka maka seninde 7 ayın kalmış canımm sırnaşık şey

Sorma canım ya günler çabucak geçiyo valla bugün yazlıklarımı ayırıyorum yıkanıcakları yıkıycaz verilecekler verilecek artık giyilmez kısa kollu fazla bende yavaştan toplıyim dedim seneyede yaz gelmeden gidicim hemde kapanıcam bazılarını giyemem artık ama inan elim gitmiyo şaka maka gidiyorum galiba içim bi garip oldu :gitme:

yawww durun kısmaaayınnnn mafoldumben
kısmetse 31.07.2010

Hayırlısı olsun canım a.s.

ajikalcim fena duırumdayım ben şuan

çünkü kayınpedeirmin bir dükkanı vardı onu satıp bizim oturcağımız evin içini yaptırıcaktı

bizde diodk nisana mayısa anca olur ama dükkan satıldı ve boşaltıldı evi yaptırıcakalr şimdi

o yüzde kasımda fln olsun istiyolar ısrarla bende olmaz diyorum çünkü daha borçlarım bitmedi

birde yaz olsun diorum bakalım kısmet

ısterler erkek tarafı hemen olsun ister,
sen onlara bakma kendi durumunu düşün
benimkilerde hep tarihi öne çekmeye çalıştılar,nişanlım hala daha diyor haziranı beklemeyelim diye
ama benimde ödemelerim ve okulum var,onun keyfiyle hareket etmiycem

kizlar sizn dügün tarihler bellimi???

benimki daha belli degil ama insallah yaz ayinda olacak :hulya:

bizde bu aralar tarih koycak aileler die bekliyoruz haziran sonu die ama kısmet bakalım

2 gündür limoniyiz ve kalbimi çok kırdı hiç bişi yokken nası böle olduk anlayamıyorum yaaa

bizde bu aralar tarih koycak aileler die bekliyoruz haziran sonu die ama kısmet bakalım

2 gündür limoniyiz ve kalbimi çok kırdı hiç bişi yokken nası böle olduk anlayamıyorum yaaa

keşke bizimde tarihi aileler koysa diye gözlerinin içine bakıyorum ama herşeyi bize bıraktılar,bizde kararsız olunca bi türlü belirleyemedik
ne oldu canım,önemli bişey yoktur inşallah,
bu arada bursada nerde oturuyorsun,bende bursadayım,beşevlerde kaydirigubbakcemile5

CADISILA şimdik kuzum şöyle bir durum var
açıköğretim 3.sınıfa geçtim allahın izniyle opuyorumnanaktan
ara sınavım 3-4 nisan
yıl sonu sınavım 29-30 mayıs
doğumgünüm 6 haziran :))
2 sınav arası olmasın diye düşündüm,e ne zaman olucak aklıma şimdilik ya 13 ya da 20 haziran geliyor,
nişanlımda durup durup "dur bakalım,bakarsın baharda olur" diyor,napcağımı bilemedim.

keşke bizimde tarihi aileler koysa diye gözlerinin içine bakıyorum ama herşeyi bize bıraktılar,bizde kararsız olunca bi türlü belirleyemedik
ne oldu canım,önemli bişey yoktur inşallah,
bu arada bursada nerde oturuyorsun,bende bursadayım,beşevlerde kaydirigubbakcemile5

canım bizim tarih kafamızda aslında haziran sonu war ama k.pederim ne dicek onun için konuşcaklar
walla aslında olay çok basit bişi yok ortada aama çok kırıcı laflar etti halada sürdüyo tawrını bide hastayım ztn görüşene kdr bitmez bu tavırlarr :( görüşüncede bitmezse nolcaz :çok üzgünüm:

ben altıparmakta oturuyorum canımm

ajikal kararı san abıraktılarsa sen ne yi bekliosun ben kuzum

mwm seninde önemli değildir umarım krımayın birbirinizi

ben o kdr kırmamak için uğraşır kıramazken birden suçlu olup çıkıyorum ya
napcamı bilemiyorum hiç aklım ermiyo bu kadar severken nie üzülüyoruz kii

ben o kdr kırmamak için uğraşır kıramazken birden suçlu olup çıkıyorum ya
napcamı bilemiyorum hiç aklım ermiyo bu kadar severken nie üzülüyoruz kii

cnm niye beni üzüyosun niye böyle yapıyosun

diye trip atma sakın ama çok neşeli gibide olma durgun dur

kırıldığını anlasın

Back