2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya bişey dicem kötü olman için değilde

benimde yer sorun olduğu için alamamıştım cnm heryer tuturız diyodu ama annem müsade etmedi
çünkü beyaz eşyalarını alıp mağazada bırakn bir komşu varmışş bir sabah kalkmışlarki mağaza yok
diyorum anne o istisnai durum al sen yok diyorrr bırakmam orda bizimde ev müsait değil nişanlıma yollicam eşyaları cnm

ben istanbulu bilmiyorum canlarım geldimmiydi kaybolurum naniknanik
en iyisi siz buluşun bende fotolarınıza bakarım,napalım

Doğru böyle ihtimalde var ama biz mecburuz bizim ev zaten benim eşyalarım dolayısıyla doldu nişanlım zaten amcasında kalıyo onlardada yer yok ev tutar tutmaz istiycez eşyaları o zamana kadar mecbur kalıcak :gitme:

oooo herkes bahene buldu maşallah :mymeka:
ajikacım biz alırız seni feribottan
cadı sende bul bi yolunu bırak bigün arkadaşlarıyla yesin o da
ya da dediğin gibi bayram sonrası da olabilir

evt canım erişim engellenmişti kötükedihüso
ben çekmecede oturuyorum canım yeşilköyde çalışıorum
pardon artık florya demeliyim sanırım delikafadulden
sen nerde oturuyosun cnm

ya bu konuda canınızı sıkmayın bnde aldım hatta taksitleri yeni bitti ööle mağazada duruyo zaten bilindik bi marka aldıysanız o mağaza kapansa da asıl bayisinden merkezinden gidip alırsınız senetleriniz elinizde kalsın atmayın sakın olurmu öle şey canım mahkemesi falan var bu işin kimse bişi yapamaz ürünlere

hoşbulduk canım eski sayfaları okulorum da doğtaşın yeni serisi süper özellikle exclusıve ve scarlet tavsiye edrim ama biraz büyükler yani odakarının büyük olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…