2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cadısıla işin zor valla canım,banada hep gelirdi,çat pat anlaşmaya çalışırdık
baktım olmuyor sepetlerdim kaydirigubbakcemile3
ömrümünsahibi senin nasıl gidiyor canım hazırlıkların ne aşamadasın

Canım biz salonu tutuk ben gelinlikçiyle anlaştım ,ayakkabısını,iç çamaşırını hallettim.Beyaz eşyaları dün aldık bi tek mobilyalar damatlık davetiye vs. kaldı çeyizde zaten 2-3 eksik dışında tmam nisanı bekliyorum yani zemuszemus senin nasıl cnm nelerei alabildiniz

ömrümün sahibi ooh oh maşallah,bi çok şeyi almışsınız,özel olmazsa bişey sormak istiyorum ben gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum,aşağı yukarı ne kadar bir fikrin varmı canım
biz düğün yapmayacağız canım,oturma takımımızı aldık,yemek takımı ve yatak odasını aldık,yarın salon geliyor montaja hatta,resmini ekleyebilirsem gösteririm.halı,perde ve avize,tv ve buzdolabı kalıyor geriye..
bide işte tüm nikah işleri gelinlik,kuaför,davetiye,kına,yemek vs vs gibi,,çeyizimde de eksikler var
valla ne yapacam bilmiyorum,kimse destekde olmuyor ailemden mafoldumben

Söyliyim cnmda istanbul ve bursa arası değişir çünkü istanbulda dün gördüm hatta 100tlye bile gelinlik var.Ben kendim kumaşımı aldım dikilecek 1.400tl tuttu satın olarak yani. Dediğim gibi kaliteli bişey istiyosan en az 750tl tutar kiralık. Nikah işlemlerini şimdiden hallediyolarmı bizim burda ben sorum aralıktan sonra defterler açılmadı dediler.Ailen neden destek olmuyo cnm özel değilse borçları felanmı var

aa kiralar iyiymiş canım,biz sırf kiraya 1500 tl ayırlmıştık
annem ve babam ayrı,bi abim var oda çalışmıyor,işten çıktı,ablam var birde,ikimiz eve bakıyoruz,ev zaten kira oda nişanlı olduğu için onunda hazırlıkları var yavaş yavaş çeyiz için.
bide kredi borcu olunca annemin emekli maaşı oraya gidiyor direk,napsınlar,üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor,düğün dernek zamanı dayım ve ananem yardım eder diye umuyorum,olmadı kendim bişekilde yaparım,yapamazsam da sağlık olsun,atla deve değil ama sıkıntısı basıyor işte

Yok cnm o kadar tutmaz bence ordan size para kalır. Onlarda isterler yardım etsinler benimde nişanlımın ailesinin borcu var biz kendimiz biriktiriyoruz bişey istemiyoruz 2 ailedende ama yinede bizden gizli bişeyler alıyolar napsınlar.seninde zman gelsin yardımcı olur herkes merak etme.Bunlar için hiç canını sıkma önemli olan huzurunuz olsun onlar alınır zamanla dahaa genciz çalışır öderiz Allah sağlık versin yeterki :Saruboceq:

ömrümün sahibi cnm istanbulda öle diğer yerleri bilmiorumda satılıkla kiralık arasında fiyat çok oynamaz en fazla 300-500 satınla arasında yarı yarıya fark yok kızlar

ömrümün sahibi cnm istanbulda öle diğer yerleri bilmiorumda satılıkla kiralık arasında fiyat çok oynamaz en fazla 300-500 satınla arasında yarı yarıya fark yok kızlar

Tabi canım yarı yarıyo fark yok benim istediğim gelinliği kumaşını ben almasaydım kiralık 1400tlye dikerim dedi satılıkla 300tl oynuyomuş

ben hep kiralarım birkere giyicem diyodum ama

300 ytl için nedne kiralayaım alırım en iyisi dimi kızlarr

Bende öyle düşündüm cnm nişanlım kızdı ama o kadar para vericem 4-5 saat için gelinlikçiye bırakamam.Ben kafamdan çıksın diye kumaşlarımı aldım fiyatta anlaştım yılbaşından sonra dikilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…