2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

tabi arkadaşım. sen kadınlara yaptır. çevredekilere sor. yoksa bazıları islatıp geçerler ve deli para alırlar sonra bi bakarsın hala kir içinde. mutlaka temizlik yaptıran çok insan vardır. kolay gelsin..

işin kötü tarafı burada yani oturacağım semtte tanıdığım hiç kimse yok.
kime sorsam ne yapsam bilemiyorum.
adaer'de burada oturuyor belki o bilir..

merhaba kızlar dünkü konuşmamız sandığımdan kısa sürdü...ve ayrıldık...

karbeyazcım senin adına üzüldüm keşke böle sonlanmasaydı ama herşeyde bi hayır vardır üzme kendini zamana bırak..

Canlarım hepinize merhaba önce tek tek alıntı yapacaktım ama baktım o kadar çok yazmışsınız ve tebrik etmişsiniz ki ben de toplu olarak yazayım dedim.
Güzel dileklerinize,desteğinize ve sevincime ortak olmanıza çookkk teşekkür ederim.
Gelelim olayların devamına,bilmek istersiniz diye düşündüm.İstiyorsunuz di mi yoksa yazmayayım.İstemezseniz silerim :)
Cumartesi günü akşam arkadaşımıza gidecektik aradı gelmiş 20 dk. sonra orada olurum deyince.anammmmm pc. yi nasıl kapattım,yaptığım keki fanusa nasıl koydum,montumu ve çizmelerimi nasıl giydim,arabayı ne vakit çalıştırdım da düştüm yola bilemedim.Anlayacağınız apar topar çıktım evden.Öyleki parfüm bile sıkmayı unutmuştum son anda bir elimde direksiyon bir elimde parfüm şişesi,amannnn bu şişenin fısfıs yeri nerde ayyy karşıdan gelen araba canın çıkmasın o farları gözüme gözüme diktin diyerek epey bir yol aldım.Bir baktım bizimkini alacağım yere yaklaşmışım hemen kendimi bir toparladım parfümü çantaya fırlatış,biraz camı açış ( bak bak benim için parfüm boca edilmiş denmesin di mi ama ) ve sevdiceğin önünde ani bir frenle duruş.Arabaya geldi bindi,bir 15 san.kendime gelemedim.Sonra bana doğru eğildi öptü yanağımdan o beni öperken çektim kokusunu içime anlatılmaz yaşanır cinsinden.Ve sonra bana yavrum bir daha seni kırmama,incitmeme müsaade etme,fırsat verme lütfen seni çok özledim ben..... daha sonrasında kazanılmış AŞK zaferinin sarhoşluğunda arkadaşımın evine gittik.Orada da sevdiğim adamın ilgisi,sevgisi yoğun bir şekilde yüreğime işlemeye devam etti.Güzel bir gece geçirdik onu tekrar metrobüse bindirdim.sıcak yüreğini bir kere daha kokusuyla beraber içimde hissettim,öptüm doyasıya ve uğurladım onu :)
Dün annem ing. ye gideceği için sabah erkenden havaalanına doğru yola çıktık.Adamım da evinden oraya yanımıza geldi,annemi yolcu ettik.Sonra bize geldik,babayı eve bıraktık,yemek yedik ve arabayı alıp çıktık.Evimizin ihtiyaçları için dolaşmaya başladık.son bir haber daha hanımlar yemek odamızı aldık.Sevimli,evimiz gibi minik,şirin bir şey kendileri.Junıor bir takımımız oldu.Aşkımla pek sevdik kendilerini.
İşte sevgili arkadaşlarım üzücü ve sıkıntılı bir hafta böylesine güzel,sıcak ve AŞK kokulu geçti.O nu çok özlemişim ve hava,su gibi bana lazımmış bunu bir defa daha anladım.Seviyorum yaaaaaaa

adacım çok sevindim herşeyin düzelmesine gözünaydın hihoyyyt
maşallah nazar değmesin eniştemiz artık çok ilgili olmuş Allah bozmasın :nazar:
yemek odanda hayırlı olsun iyi günlerde kullanın cnm :nazar: Şeniz

O kadar yorgunum kisayfaları okuyacak gücüm yok..
Hepinizin iyi olduğunu ümit ediyorum.
Mobilya beyaz eşya,çeyiz o bu derken tükendim.
alınacak daha bir srü şey var,son zamana bırakmak hataymış.
ama aralık ayı fırsatlarla dolu indirim açısından haberiniz olsun,eksikleriniz varsa tamamlayın.
hepinizi çok özledim ben daha 10-15 gün daha bu hızda alışveriş yapmaya devam etmek durumundayım.
nete girebiliyorum ama vaktim yok,sabah 10 gibi çıkıp akşam en erken bu saat geliyorum.
daha ev bile temizlemedim.kutularıyla koyuyorum herşeyi alıp alıp..
gözümde büyüyor temizlik yapmak,nerden başlasam bilemiyorum..
burada boş boş geçirdiğim saatleri özlemle arıyorum :))

serapcm tatlı telaşlar bunlar yorulacaksın ama herşeye değicek görüceksin bak :1hug:
eşyalarını iyi günlerde kullanın cnm hayırlı olsun :nazar: Şeniz

hg seydam kaydirigubbakcemile5
bi baktım kimsecikler yok iyki geldin cnm kaydirigubbakcemile3
bnde iyi tatlım yuvarlanıp gidoruz işte sırnaşık şey

Burdaydım cnm yine gözükmüyodum heralde topikten çıkmadım hç ama pek yenilemiodum sayfayı muhabbt olmadğı içinn zemuszemus

Burdaydım cnm yine gözükmüyodum heralde topikten çıkmadım hç ama pek yenilemiodum sayfayı muhabbt olmadğı içinn zemuszemus

anladım cnm aktif gözükmüodun bnde yoksun sandım :gitme:
gerçi kimse aktif gözükmüo tatlım bnde kimse yok sandım :sinifsinif:
neyse bn geldim cnm bulurz konuşck şeyler kaydirigubbakcemile3

anladım cnm aktif gözükmüodun bnde yoksun sandım :gitme:
gerçi kimse aktif gözükmüo tatlım bnde kimse yok sandım :sinifsinif:
neyse bn geldim cnm bulurz konuşck şeyler kaydirigubbakcemile3

Buluruz hemen tbi kuşum aa sırnaşık şey
Yaa ne zmndr sorcam sorcam unuturum siz evendikden snra nerde oturcaksınız Allah nasp kısmet ederse cnm?

Allah nasip kısmet ederse pendikte tatlım kaydirigubbakcemile3 güzel mi cnm ben istnbulu pek bilmiorumda akannehir
siz nerde oturcktnz seydacm hihoyyyt

Aaa kuşum çok yakın olcaz desene :lepi:
Pendiğin güzel yerleride var kötü yerleride var cnm tam olarak nerde oturcağnza bağlı..
Biz söylemiştim ya büyük ihtimal ilk zamanlar Tuzla (pendiğin ilerisi)
Ama o evden çıktığımızda maltepe pendik arası bi yer istiyoruz..

Aaa kuşum çok yakın olcaz desene :lepi:
Pendiğin güzel yerleride var kötü yerleride var cnm tam olarak nerde oturcağnza bağlı..
Biz söylemiştim ya büyük ihtimal ilk zamanlar Tuzla (pendiğin ilerisi)
Ama o evden çıktığımızda maltepe pendik arası bi yer istiyoruz..

cnm pendikte merkeze yakın oturcz yerimseniben
ne güzel seydacım yaa çok sevindim :lepi:

cnm pendikte merkeze yakın oturcz yerimseniben
ne güzel seydacım yaa çok sevindim :lepi:

O zaman iyi cnm ama orda bildiğim kadaryla pek yeni yapı yok bide arabaylamı yakın yürüyerekmi oda önemli ama pendik güzel bi yerdir gezme dolaşma acısından falanda ben severim pendiği çok sahiline gidip yürümüşlüğümz wardr..
Yakın bi zamanda evlerini görceksin inşallah ztn o zmn tam olarak nası bi yer oldğunu anlarsın sende cnm..
Eviniz hazırmı yoksa snramı alcaksınız?
Yada kiradamı oturcaksnz cnm?

O zaman iyi cnm ama orda bildiğim kadaryla pek yeni yapı yok bide arabaylamı yakın yürüyerekmi oda önemli ama pendik güzel bi yerdir gezme dolaşma acısından falanda ben severim pendiği çok sahiline gidip yürümüşlüğümz wardr..
Yakın bi zamanda evlerini görceksin inşallah ztn o zmn tam olarak nası bi yer oldğunu anlarsın sende cnm..
Eviniz hazırmı yoksa snramı alcaksınız?
Yada kiradamı oturcaksnz cnm?

aşkımlar alt kaynarcada oturuo cnm biz orda oturmcz ama merkeze 5 dk uzaklıkta bi ev varmış aşkımın gözüne kestrdiği sıfırmış kimse otrmamış henüz ama bnm görümemi istyor doğal olarak eger begnrsem orası olck büyük ihtmalle seydacm..
kirada oturcz ilk başta cnm hedfmzde 2-3 yıl içinde evimizi almk..
sizin nasıl olck şimdi cnm kç sene sonra evnizi almyı düşünüosnz?

aşkımlar alt kaynarcada oturuo cnm biz orda oturmcz ama merkeze 5 dk uzaklıkta bi ev varmış aşkımın gözüne kestrdiği sıfırmış kimse otrmamış henüz ama bnm görümemi istyor doğal olarak eger begnrsem orası olck büyük ihtmalle seydacm..
kirada oturcz ilk başta cnm hedfmzde 2-3 yıl içinde evimizi almk..
sizin nasıl olck şimdi cnm kç sene sonra evnizi almyı düşünüosnz?

Anladım cnm pendiğin merkezi altkaynarcadan daha iyi bildiğim kadaryla eğer orda bi ev beğendiyse seninde içine sinerse ordan tutarsınz cnm güzel merkezi..
Herşey elinin altında ve alışveriş olarakta pendik en gelişmiş yerlerden birtanesidr herkese hitap eden bi düzeyde..
Canım anlatmıştım ya ailesinin evinde 1 yıl oturabilrz belki tabi dhaa net belli değil babamla konuşulması lazım onların kafalarında netleştrmeleri lazım..
Bizde 1 2 yıl içinde Allah nasp kısmet ederse kendi evimizi almayı istiorus ama kirada oturursak geçinemeyiz bunu iki ailede istemiyo bakalım zaman göstercek herşeyi..

Anladım cnm pendiğin merkezi altkaynarcadan daha iyi bildiğim kadaryla eğer orda bi ev beğendiyse seninde içine sinerse ordan tutarsınz cnm güzel merkezi..
Herşey elinin altında ve alışveriş olarakta pendik en gelişmiş yerlerden birtanesidr herkese hitap eden bi düzeyde..
Canım anlatmıştım ya ailesinin evinde 1 yıl oturabilrz belki tabi dhaa net belli değil babamla konuşulması lazım onların kafalarında netleştrmeleri lazım..
Bizde 1 2 yıl içinde Allah nasp kısmet ederse kendi evimizi almayı istiorus ama kirada oturursak geçinemeyiz bunu iki ailede istemiyo bakalım zaman göstercek herşeyi..

yani resimlerden gördüğüm kadarıyla aşkımların evi güzel zaten onlr yaptrmş evlerini ve 23 yıldır oturuolar cnm esnaflıkta var pendikte tanıomş herkes..
öle yapcz cnm zaten dvmlı otrmcmz için sorun yok mecburen kirada otrucz anltmştm daha öncedn seydcm..
hatrlıorm tatlım öle dedgni ama ne zmn ev alıcgnzı sölememştn..
Allah en güzellerini nasip etsin hepimze seydacım :Saruboceq:

yani resimlerden gördüğüm kadarıyla aşkımların evi güzel zaten onlr yaptrmş evlerini ve 23 yıldır oturuolar cnm esnaflıkta var pendikte tanıomş herkes..
öle yapcz cnm zaten dvmlı otrmcmz için sorun yok mecburen kirada otrucz anltmştm daha öncedn seydcm..
hatrlıorm tatlım öle dedgni ama ne zmn ev alıcgnzı sölememştn..
Allah en güzellerini nasip etsin hepimze seydacım :Saruboceq:

Eniştemizin işi nerde cnm?
Ona göre ev aldığınız zaman semti değiştiebilrsinz pendikte oturmak zorunda deilsnz dmi..
Aminnn cnm Allah hepimize en güzellerini nasp kısmet etsin

Eniştemizin işi nerde cnm?
Ona göre ev aldığınız zaman semti değiştiebilrsinz pendikte oturmak zorunda deilsnz dmi..
Aminnn cnm Allah hepimize en güzellerini nasp kısmet etsin

kartalda cnm..
bizim eniştemzin işi nerde tatlım?
zorunda deiliz cnm ama pendik güzel dediği için bnde başka biyer düşünmedm açıkcası..
amin seydacım..

kartalda cnm..
bizim eniştemzin işi nerde tatlım?
zorunda deiliz cnm ama pendik güzel dediği için bnde başka biyer düşünmedm açıkcası..
amin seydacım..

Hmm anladım cnm Maltepe,Küçükyalı,Bostancı,Erenköy,Göztepe,Ziverbey,Suadiye,Kadköy anlıcan anadolu yakasından öle sahilden ilerlediğin sürece her yer çok güzel nasılsa başta kirada oturcaksnz iyice araştırr içine sinen yere karar verirsin..
Ferhatın işi Maltepede cnm..
Bende Göztepede oturuorum çokta sewiorum oturduğum yeri bakalım bizde ev fiyatlarına göre karar verices..

Back
X