2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Şeydacım 1 haftada 1 kilo verebildim sadece :)))

İyi cnm 1 kiloya güle güle dedin kaydirigubbakcemile5
Bende bu gidişle alcam heralde dün askmla kadkydeydik mantı yedik bugn kuzenle kadkydeydik dişçiye gittik yine mantı yedk öle gidersem tıknaz bi gelin olcam sırnaşık şey

O kadar yorgunum kisayfaları okuyacak gücüm yok..
Hepinizin iyi olduğunu ümit ediyorum.
Mobilya beyaz eşya,çeyiz o bu derken tükendim.
alınacak daha bir srü şey var,son zamana bırakmak hataymış.
ama aralık ayı fırsatlarla dolu indirim açısından haberiniz olsun,eksikleriniz varsa tamamlayın.
hepinizi çok özledim ben daha 10-15 gün daha bu hızda alışveriş yapmaya devam etmek durumundayım.
nete girebiliyorum ama vaktim yok,sabah 10 gibi çıkıp akşam en erken bu saat geliyorum.
daha ev bile temizlemedim.kutularıyla koyuyorum herşeyi alıp alıp..
gözümde büyüyor temizlik yapmak,nerden başlasam bilemiyorum..
burada boş boş geçirdiğim saatleri özlemle arıyorum :))

Ayy ne güzel yaa bende bu sıkışılığı yaşamak istiyorum artık çok tatlı yorgunluklar bunlar canımcım opuyorumnanaktan Ama hepsini bir araya sıkıştırmamak da iyi tabi..Bizim 5 aydan fazla var işte, herşeyi sindire sindire yapıyoruz, hiçbirşey sıkışmadığından telaş melaş yok zayıflayamıyorum bakkk kaydirigubbakcemile3

ama aralık ayı fırsatlarla dolu indirim açısından haberiniz olsun,eksikleriniz varsa tamamlayın.
hepinizi çok özledim ben daha 10-15 gün daha bu hızda alışveriş yapmaya devam etmek durumundayım.
nete girebiliyorum ama vaktim yok,sabah 10 gibi çıkıp akşam en erken bu saat geliyorum.

hayırlı olsun.güzel günlerde güle güle kullan aldıklarını ve alacaklarınızı. güzel uğraşlar güzel yorgunluklar bunlar...

İyi cnm 1 kiloya güle güle dedin kaydirigubbakcemile5
Bende bu gidişle alcam heralde dün askmla kadkydeydik mantı yedik bugn kuzenle kadkydeydik dişçiye gittik yine mantı yedk öle gidersem tıknaz bi gelin olcam sırnaşık şey

Ayy bende dün mantı yedim tatlımkaydirigubbakcemile2 ama napiim haftada 1 kaçamak yapmazsam diyeti miyeti çekemem bozarım kaydirigubbakcemile3 1,5 ayda 3-4 kilo versem bana yeter, gerisini düğüne kadar veririm inş

Canım bnm hg iyiyiz Allah'a şükür sorunları olanlarımız war tbkide..
Sen nasılsın anladğm kdaryla çok yorulmşsn ben aklıma geldikce yorulup bunalıorum son zamana bırakmak istemiorum uzun vaadeye bölüp bunaltmadan almak en mantıklısı gbi gelio ama kmseye anlatamıorum işte..
Evi senmi temizliceksin bitek yardıma kimse gelcekmi?

Rehyannnn kuşum inşaallah benimde pantolonlarım vs bol gelmeye başlar yakında zira şu anda hiçbir kıyafetim olmuyor 2-3 kazakla idare ediyorum, 2 tane de eteğim var eski meski onları giyiyorum. İnat ettim zayıflıycam dedim almadım kendime yeni kıyafet :))

zayıflamak için en etkili yöntem bence. bol bişey bırakmamakdolapta.çok işe yarıyor. sende 1 kilo vermişsin 1 haftada çok iyi bence. demekki sağlıklı verdin.

Ayy bilmiyorumki sağlıklı mı verdim, beyaz ekmeği pilavı tatlıyı kestim, sabahları yürüyüşe çıkıyorum ve bol su içiyorum..Yaptığım bu kızlar..Şunu farkettim ki diyetten önce ben adını vermek istemediğim bir hayvancağız gibi yiyormuşum :)))

Ayy bilmiyorumki sağlıklı mı verdim, beyaz ekmeği pilavı tatlıyı kestim, sabahları yürüyüşe çıkıyorum ve bol su içiyorum..Yaptığım bu kızlar..Şunu farkettim ki diyetten önce ben adını vermek istemediğim bir hayvancağız gibi yiyormuşum :)))

estt. nasıl söz. bazen açılıyorlar işte. en sağlıklısı, ayrıca yürüyüş koşudan daha faydalı yağ yakma konusunda. sağlıkla istediğimiz gibi olalım inş.

Teşekkür ederim arkadaşlar..
Aldıklarımın hepsi içime sindi,zaten çok araştırmıştım aylarca o yüzden nokta atışı yaptım.
Evi tek başıma temizlemeyecektim aslında annem de olacaktı ama onlar gelemedi.
babam bronşit oldu yazın da by-pass olmuştu onun için ağır bir hastalık oldu malum istanbul'da buzzz gibi..
gelemediler,bir bayan tutsam da birlikte temizlesek mi diyorum..?
dip-köşe benden iyi yapar herhalde öyle değil mii.?
hiçbirimiz uğraşamyız böylelikle..
duvarlar falan da silinecek çünkü daha yeni byanmış saten tekrar boyamak saçma olacak gibi..
ne yapsam ki..nedir günlük fiyatları ev temizliğine gelenlerin..

Teşekkür ederim arkadaşlar..
Aldıklarımın hepsi içime sindi,zaten çok araştırmıştım aylarca o yüzden nokta atışı yaptım.
Evi tek başıma temizlemeyecektim aslında annem de olacaktı ama onlar gelemedi.
babam bronşit oldu yazın da by-pass olmuştu onun için ağır bir hastalık oldu malum istanbul'da buzzz gibi..
gelemediler,bir bayan tutsam da birlikte temizlesek mi diyorum..?
dip-köşe benden iyi yapar herhalde öyle değil mii.?
hiçbirimiz uğraşamyız böylelikle..
duvarlar falan da silinecek çünkü daha yeni byanmış saten tekrar boyamak saçma olacak gibi..
ne yapsam ki..nedir günlük fiyatları ev temizliğine gelenlerin..

Valla cnm inşaat temizliğiyse 2 gnde biter ancak 2 gn kadın tutman en mantıklısı camlara falan sakın sen çıkma yeniden boya yapmayada gerk yok duvaları sildirrsin mutfak dolaplarını sen silersin banyoyu kadın yapar o ağır işleri yapar sende arksndan geçersn biz kuzenimin evine gitmiştk kuzen ben kadın bitiremedik o yzden söylüyorum..
En mantıklısı birini tutmak tek başına yapamazsın çok yorulursun..

Canım bencede kadın tut, tadilat görmüş ya da yeni inşaat bir evin pisliği çok zor temizleniyor, sen altından kalkamazsın..Benim kayınvalideme geliyo kadın 70 milyon alıyor günlük..Gerçi benim kayınvalidem eli açıktır, ihtiyacı olduğunu bildiğinden biraz daha fazla veriyor..

Valla cnm inşaat temizliğiyse 2 gnde biter ancak 2 gn kadın tutman en mantıklısı camlara falan sakın sen çıkma yeniden boya yapmayada gerk yok duvaları sildirrsin mutfak dolaplarını sen silersin banyoyu kadın yapar o ağır işleri yapar sende arksndan geçersn biz kuzenimin evine gitmiştk kuzen ben kadın bitiremedik o yzden söylüyorum..
En mantıklısı birini tutmak tek başına yapamazsın çok yorulursun..

iNşaat temizliği değil canım..
kadın ve ben idare edebiliriz diye umuyorum.
ev temiz olursa dizmeye başlayabilirim.
beyaz eşyayı alabilirim pofff mobilya 15 gün sonra gelecekmiş :(
günlük 100 lirayı gözden çıkarttım az mı çok mu sizce..?

kadın en iyi fikir derins cim. aa daha iyi fikrim var biz gelip yardım edelim kaydirigubbakcemile3

bu teklife "hayır" diyecek birini tanımıyorum kaydirigubbakcemile5

Canım bencede kadın tut, tadilat görmüş ya da yeni inşaat bir evin pisliği çok zor temizleniyor, sen altından kalkamazsın..Benim kayınvalideme geliyo kadın 70 milyon alıyor günlük..Gerçi benim kayınvalidem eli açıktır, ihtiyacı olduğunu bildiğinden biraz daha fazla veriyor..

Fiyat iyiymiş,bu soğukta yorgunluğumuza değmez öyleyse..
zaten ne yaparsak yapalım o kadar da iyi yapamayız.
annem de gelir en son beğenmezse tekrar üstünden geçeriz temizliğin..
sağol canım yorumun için..

Serapcım İnşaat temizliği değilse 100 e bulursun güzelim belki daha uyguna bile bulabilrsin ama sonuçta haftalık weya aylık gittikleri ewden daha fazla isterler kaba temizlik olucağı için..
Araştır biraz indirtmeyede çalş fiyatı..

Füsuncum ii gcler cnm görüşürs by by

Rica ederim tatlım, fikir verebildiysem ne mutlu bana..Ama sen yinede 100 milyonu gözden çıkar tatlım çünkü kayınvalidemin evi küçük ve inşaat pisliği değil normal temizlik..Öpüyorum..

Fiyat iyiymiş,bu soğukta yorgunluğumuza değmez öyleyse..
zaten ne yaparsak yapalım o kadar da iyi yapamayız.
annem de gelir en son beğenmezse tekrar üstünden geçeriz temizliğin..
sağol canım yorumun için..

tabi arkadaşım. sen kadınlara yaptır. çevredekilere sor. yoksa bazıları islatıp geçerler ve deli para alırlar sonra bi bakarsın hala kir içinde. mutlaka temizlik yaptıran çok insan vardır. kolay gelsin..

Back
X