Canlarım hepinize merhaba önce tek tek alıntı yapacaktım ama baktım o kadar çok yazmışsınız ve tebrik etmişsiniz ki ben de toplu olarak yazayım dedim.
Güzel dileklerinize,desteğinize ve sevincime ortak olmanıza çookkk teşekkür ederim.
Gelelim olayların devamına,bilmek istersiniz diye düşündüm.İstiyorsunuz di mi yoksa yazmayayım.İstemezseniz silerim :)
Cumartesi günü akşam arkadaşımıza gidecektik aradı gelmiş 20 dk. sonra orada olurum deyince.anammmmm pc. yi nasıl kapattım,yaptığım keki fanusa nasıl koydum,montumu ve çizmelerimi nasıl giydim,arabayı ne vakit çalıştırdım da düştüm yola bilemedim.Anlayacağınız apar topar çıktım evden.Öyleki parfüm bile sıkmayı unutmuştum son anda bir elimde direksiyon bir elimde parfüm şişesi,amannnn bu şişenin fısfıs yeri nerde ayyy karşıdan gelen araba canın çıkmasın o farları gözüme gözüme diktin diyerek epey bir yol aldım.Bir baktım bizimkini alacağım yere yaklaşmışım hemen kendimi bir toparladım parfümü çantaya fırlatış,biraz camı açış ( bak bak benim için parfüm boca edilmiş denmesin di mi ama ) ve sevdiceğin önünde ani bir frenle duruş.Arabaya geldi bindi,bir 15 san.kendime gelemedim.Sonra bana doğru eğildi öptü yanağımdan o beni öperken çektim kokusunu içime anlatılmaz yaşanır cinsinden.Ve sonra bana yavrum bir daha seni kırmama,incitmeme müsaade etme,fırsat verme lütfen seni çok özledim ben..... daha sonrasında kazanılmış AŞK zaferinin sarhoşluğunda arkadaşımın evine gittik.Orada da sevdiğim adamın ilgisi,sevgisi yoğun bir şekilde yüreğime işlemeye devam etti.Güzel bir gece geçirdik onu tekrar metrobüse bindirdim.sıcak yüreğini bir kere daha kokusuyla beraber içimde hissettim,öptüm doyasıya ve uğurladım onu :)
Dün annem ing. ye gideceği için sabah erkenden havaalanına doğru yola çıktık.Adamım da evinden oraya yanımıza geldi,annemi yolcu ettik.Sonra bize geldik,babayı eve bıraktık,yemek yedik ve arabayı alıp çıktık.Evimizin ihtiyaçları için dolaşmaya başladık.son bir haber daha hanımlar yemek odamızı aldık.Sevimli,evimiz gibi minik,şirin bir şey kendileri.Junıor bir takımımız oldu.Aşkımla pek sevdik kendilerini.
İşte sevgili arkadaşlarım üzücü ve sıkıntılı bir hafta böylesine güzel,sıcak ve AŞK kokulu geçti.O nu çok özlemişim ve hava,su gibi bana lazımmış bunu bir defa daha anladım.Seviyorum yaaaaaaa
ömrümün sahibi seninde mobilyaların hayırlı olsun düğündaşım :)