2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Anladım tatlım.Bizde önümüzdeki ay alacağız inşaallah mobilyalarımızı, ne kadar zamanda teslim ederler merak ettimde.. Oyy ne güzel yaa sen şimdi nasıl da mutlusundur :)

İnşallah cnm sende paylaşırsın bizimle senin beğendiğin koltukları gördüm modokoda çok güzel duruyorlar opuyorumnanaktan Çok sürmez teslimi sanırım en fazla 1 hafta .
Sorma içim içime sığmıyo onları kullanmak için sabırsızlanıyorum içimde tuhafta bi hiç oldu öncesi şaka gibiydi sanki şimdi diyorum kendime gerçekten evleniyorum düşününce mutlulukla hüzün karışıyo tuhaf bi his :kedi:

Canlarım hepinize merhaba önce tek tek alıntı yapacaktım ama baktım o kadar çok yazmışsınız ve tebrik etmişsiniz ki ben de toplu olarak yazayım dedim.
Güzel dileklerinize,desteğinize ve sevincime ortak olmanıza çookkk teşekkür ederim.
Gelelim olayların devamına,bilmek istersiniz diye düşündüm.İstiyorsunuz di mi yoksa yazmayayım.İstemezseniz silerim :)
Cumartesi günü akşam arkadaşımıza gidecektik aradı gelmiş 20 dk. sonra orada olurum deyince.anammmmm pc. yi nasıl kapattım,yaptığım keki fanusa nasıl koydum,montumu ve çizmelerimi nasıl giydim,arabayı ne vakit çalıştırdım da düştüm yola bilemedim.Anlayacağınız apar topar çıktım evden.Öyleki parfüm bile sıkmayı unutmuştum son anda bir elimde direksiyon bir elimde parfüm şişesi,amannnn bu şişenin fısfıs yeri nerde ayyy karşıdan gelen araba canın çıkmasın o farları gözüme gözüme diktin diyerek epey bir yol aldım.Bir baktım bizimkini alacağım yere yaklaşmışım hemen kendimi bir toparladım parfümü çantaya fırlatış,biraz camı açış ( bak bak benim için parfüm boca edilmiş denmesin di mi ama ) ve sevdiceğin önünde ani bir frenle duruş.Arabaya geldi bindi,bir 15 san.kendime gelemedim.Sonra bana doğru eğildi öptü yanağımdan o beni öperken çektim kokusunu içime anlatılmaz yaşanır cinsinden.Ve sonra bana yavrum bir daha seni kırmama,incitmeme müsaade etme,fırsat verme lütfen seni çok özledim ben..... daha sonrasında kazanılmış AŞK zaferinin sarhoşluğunda arkadaşımın evine gittik.Orada da sevdiğim adamın ilgisi,sevgisi yoğun bir şekilde yüreğime işlemeye devam etti.Güzel bir gece geçirdik onu tekrar metrobüse bindirdim.sıcak yüreğini bir kere daha kokusuyla beraber içimde hissettim,öptüm doyasıya ve uğurladım onu :)
Dün annem ing. ye gideceği için sabah erkenden havaalanına doğru yola çıktık.Adamım da evinden oraya yanımıza geldi,annemi yolcu ettik.Sonra bize geldik,babayı eve bıraktık,yemek yedik ve arabayı alıp çıktık.Evimizin ihtiyaçları için dolaşmaya başladık.son bir haber daha hanımlar yemek odamızı aldık.Sevimli,evimiz gibi minik,şirin bir şey kendileri.Junıor bir takımımız oldu.Aşkımla pek sevdik kendilerini.
İşte sevgili arkadaşlarım üzücü ve sıkıntılı bir hafta böylesine güzel,sıcak ve AŞK kokulu geçti.O nu çok özlemişim ve hava,su gibi bana lazımmış bunu bir defa daha anladım.Seviyorum yaaaaaaa

ömrümün sahibi seninde mobilyaların hayırlı olsun düğündaşım :)

Canım çoook sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Tabiki merk edioduk anlattığın iyi oldu cnm çok sevindim senin adına..

merhaba kızlar dünkü konuşmamız sandığımdan kısa sürdü...ve ayrıldık...

Hakkında hayırlısı olsun cnm yaa :a015:

Sağol şekerim Modokoda gala mobilyadan aldık yemek ve yatak odamızı koltuklarıda 2 hafta sonra alıcaz inş. Sosyete pazarından uzun zeytinlikler varya onlardan aldım, mutfak için detarjanlık aldım porselern yanında süngör kaoyma yeride var , bide 3lü çerezlikmi soslukmu adı bilemedim kaydirigubbakcemile3 üstten tutmalı ondan aldım. Dünde istanbul forumdan şarap seti aldım 2 kadeh bide sürahisi var çok hoşuma gitti 6 tane ayrıyetten kadeh aldım borcam aldım bide plastiklerimi aldım bulaşık leheni süzgeç vs.Anlayacağın kendimi kaybettim kaç gündür kaydirigubbakcemile3

Aldıklarını iyi günlerde kullan cnm ama ben görmedim yaaaa kaçırdım bnde görmek istiorummmmmmmmmmmm :çok üzgünüm:

kızlarr selamlar. çok yorucu bir günün ardından, bir de kimsesiz çocuklar için kermes var oraya gittim. hemen gelip bir de pasta yaptım yarın sabah kermese vericem.ve sizi özleyip geldim. nasılsınız.
OmrumunSahibi güle güle kullan canım.maşallah diyelim.ama ben de görmedim,neyse içi dolu olsun inşallah :kedi:

kızlarr selamlar. çok yorucu bir günün ardından, bir de kimsesiz çocuklar için kermes var oraya gittim. hemen gelip bir de pasta yaptım yarın sabah kermese vericem.ve sizi özleyip geldim. nasılsınız.
OmrumunSahibi güle güle kullan canım.maşallah diyelim.ama ben de görmedim,neyse içi dolu olsun inşallah :kedi:

Oy oy oy şefkat kelebeği seni yerim ben :1hug:

Fusun canim avcilar da oturacagim canim

Gulcin canim nerelerdesin? fotograf eklemissin ben goremedim :(

seyda canim naber?

kizlar ben biraz once geldim eve kendi evime gittim bugun isten erken ciktim,sevdicegim nakliyeciyle beraber onden gitmisti ben de kendim gittim orada bulustuk yemek takimim geldi ama oylesine koyduk tam olarak neyi nereye koyacagimiza karar veremedikte sanirim koltuklar gelmeden de veremeyecegiz

ben az yiyorum artık.tartılamıyorum ama pantolonlarım bol gelmeye başladı. canımın istediği bişey varsa da tadımlık yapıyorum.2 kilo gitti gibi hissediyorum.

seyda canim naber?

kizlar ben biraz once geldim eve kendi evime gittim bugun isten erken ciktim,sevdicegim nakliyeciyle beraber onden gitmisti ben de kendim gittim orada bulustuk yemek takimim geldi ama oylesine koyduk tam olarak neyi nereye koyacagimiza karar veremedikte sanirim koltuklar gelmeden de veremeyecegiz

Bende Beylikdüzünde canım yakınız kaydirigubbakcemile5 Ayy şimdi ne zor gelmiştir sana evini bırakıp gelmek dimi tatlım kaydirigubbakcemile3 Yaa nasıl yemek odan var mı fotoğrafı filan?Merak ediyorum..

seyda canim naber?

şekerim öncelikle güzel haberlerinle sevindirdin. Allah kötü gün göstermesin kimseye. ve güle güle kullan,sağlıcakla ve aşkınla mutlu mesut kullan.

Kızlar sizler nasılsınız bu arada?
Ben haftada 1 kendime izin veriyorum ve canım ne isterse abartmamak kaydıyla yiyorum (güya) :))) Dün mantıyla ekler pasta yedim şimdi sabırsızlıkla gelecek pazarı bekliyorum :)))

seyda canim naber?

İyiyim cnm saol sen nasılsın_?
Hayırlı olsun cnm zaten ne kdr kafanda tasarlarsan tasarla gelmeden tam net göremiosun olup olmadığnı güzelim..

O kadar yorgunum kisayfaları okuyacak gücüm yok..
Hepinizin iyi olduğunu ümit ediyorum.
Mobilya beyaz eşya,çeyiz o bu derken tükendim.
alınacak daha bir srü şey var,son zamana bırakmak hataymış.
ama aralık ayı fırsatlarla dolu indirim açısından haberiniz olsun,eksikleriniz varsa tamamlayın.
hepinizi çok özledim ben daha 10-15 gün daha bu hızda alışveriş yapmaya devam etmek durumundayım.
nete girebiliyorum ama vaktim yok,sabah 10 gibi çıkıp akşam en erken bu saat geliyorum.
daha ev bile temizlemedim.kutularıyla koyuyorum herşeyi alıp alıp..
gözümde büyüyor temizlik yapmak,nerden başlasam bilemiyorum..
burada boş boş geçirdiğim saatleri özlemle arıyorum :))

Rehyannnn kuşum inşaallah benimde pantolonlarım vs bol gelmeye başlar yakında zira şu anda hiçbir kıyafetim olmuyor 2-3 kazakla idare ediyorum, 2 tane de eteğim var eski meski onları giyiyorum. ınat ettim zayıflıycam dedim almadım kendime yeni kıyafet :))

Back
X