• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar ben şu anda böyleyim ama siyah göbeğimi kamufle etmiş ve etek basenlerimi gizlemiş, aldanmayın yani kaydirigubbakcemile3

aslında iyi gözüküosn füsuncm ama kamufle edio faln demşsn sen daha iyi bilrsn kendi kilonu tabiki ama görünrde bişey yok opuyorumnanaktan

öğretirim tabi emmacım iste yeterki:))) anlatıyorum uygulamalı yazdım kenara eheh:)

sağ öne 1 +sol öne 1 +sağ öne 1+son öne 1+sağı sol ayağının yanına getir (öne giderken ki hareket bitti şimdi geri gidiyoruz)

sağ geri 1 +sol geri 1+ sağ geri 1 +sol geri 1 .....ve daha sonra albaştan bunu uygula kısa sürede seri olcaksın tatlım:)

ooo öğrendm bile çok saol cnm kaydirigubbakcemile5

Denizcimmm çok teşekkür ederim :lepi:
O senin güzelliğinn buyrunnnnnnnnn

senin kendi güzelliğin cnm bn latife etmiorum kaydirigubbakcemile5

buarada kızlar azönce sevgilimin kuzeni söz fotolarımızdan bikaç tane yolladı sağolsun:))) kırmızı gözlü çıkmışım çoğunda vampir gibi :))) neyse sağolsun yine heyecan tavan yaptı bende ya:)

hyrlı olsn cnm bizde görseydk keşke hihoyyyt

yok yok makine ne kadar kıyak yapabilir canım benim olanı çekmiş makine de:) sende çok fazla kilo yok.zaten kilo yerinde olunca alınan en ufak bi kilo fazla duruyo ya mesela bendeki gibi göbeğinden alırsın kiloyu yerinde durur seninki de öyle bi durum bence.hem düğüne koştururken verirsin fazlasını iyisin bence:)

Çok sağolun güzeller öptüm hepinizi a.s. Ama ben ince belli bir gelin olmak istiyorum ve farkındaysanız bel oyuntum filan kalmadı, yağ bağladı o kısım..O yüzden özellikle belimin incelmesini istiyorum :sinifsinif:

Ayy bide fotoğraf makinası bana kıyak geçmiş normalde böyle derli toplu durmuyorum kollarım kalınlaştı basenlerim devasa oldu kızlar heryerimden yağlar pörtlüyo ya :))

Aaaa yapma tatlım gayet iyisin boyuna göre kilonu sölüosun böyle yağlar pörtlycek şekilde olamaz cnm sen öyle görmek istiosun bnce ne kadr bişeye odaklanırsan o kdr batar gözüne..
Bende taktığımda bişeye gidip gelip baktığımda gözüme iyice batmaya başlıyo..

cnm bak cips falan o tarz abur cubur yeme onun yerine meyve ye bak salata ye sakın yağlı şeylere yönelme kendini tut biraz cnm 2-3 lt su içmeyide ihmal etme cnm..

cipsle pek alakam yok tatlıya fazla düşkünüm biraz kafama koysam yapamıcağım şey deilde kendimi engellemeye çalışıcam artık

Çok sağolun güzeller öptüm hepinizi a.s. Ama ben ince belli bir gelin olmak istiyorum ve farkındaysanız bel oyuntum filan kalmadı, yağ bağladı o kısım..O yüzden özellikle belimin incelmesini istiyorum :sinifsinif:

Yok be cnm hçte öyle değil..
Benimde üst bedenim yani styen kısmını ölçtğmde 70 gelio en küçük beden kilo aldğmda orantısız oluorum üstten deil alttan alıorum..Verdim şmdi öyle durmuo Allahtan
Senin öyle durmuo güzelim..

cipsle pek alakam yok tatlıya fazla düşkünüm biraz kafama koysam yapamıcağım şey deilde kendimi engellemeye çalışıcam artık

Canım şerbetli tatlılarımı çok seviyosun?
Bende şerbetli tatlı hayatta yiyemem yutamıorum baklava şeker bare fln 1 tane zar zor yerim ama çklta ve çkltalı tatlılar severm onuda cnm çok çekmesi lazım bitirebilmem için..
Fakat çayı kahveyi acayp şekerli içiorum öyle dengeliorum hralde mesela türk kahwesini 8-9 şekerli içerim o derece fazla içiorum yani..

Aaaa yapma tatlım gayet iyisin boyuna göre kilonu sölüosun böyle yağlar pörtlycek şekilde olamaz cnm sen öyle görmek istiosun bnce ne kadr bişeye odaklanırsan o kdr batar gözüne..
Bende taktığımda bişeye gidip gelip baktığımda gözüme iyice batmaya başlıyo..

bncede seydama katılıorum gerçektn fazlan yok yani öle yağlr faln pörtlememş cnm takma bu kadr :olmaz:

Kızlarrr yüzüme bakın o zaman anlayacaksınız ne kadar kilo aldığımı ..

4887.jpg
[/url][/IMG]

Yok be cnm hçte öyle değil..
Benimde üst bedenim yani styen kısmını ölçtğmde 70 gelio en küçük beden kilo aldğmda orantısız oluorum üstten deil alttan alıorum..Verdim şmdi öyle durmuo Allahtan
Senin öyle durmuo güzelim..

seydacm sen iyisin cidden bak bu kilonda kal bnce ama bn şimdi kendimden şüphelendim çok mu zayfım die foto koycm ama sonradan nasıl silio cnmcm sen biliodun hani ondan soruorm :kedi:

seydacm sen iyisin cidden bak bu kilonda kal bnce ama bn şimdi kendimden şüphelendim çok mu zayfım die foto koycm ama sonradan nasıl silio cnmcm sen biliodun hani ondan soruorm :kedi:

Teşekkür ederm cnm..
Sen iyisin ya şüphlenme kendinden ekle fotoyu biz baktıkdan snra o msjına geri dön edit diosun ordan siliosun ama arkdşlar Denizcim eklediğinde alıntı yapmayalımki resmini silebilsin Deniz..

Teşekkür ederm cnm..
Sen iyisin ya şüphlenme kendinden ekle fotoyu biz baktıkdan snra o msjına geri dön edit diosun ordan siliosun ama arkdşlar Denizcim eklediğinde alıntı yapmayalımki resmini silebilsin Deniz..

tamam cnm çok saol şimdi eklcm o zmn kimse kopyalamsn kızlar ki sileym yoksa aşkım bni uçurur :kedi:

Back
X