- Konu Sahibi CADISILA87
- #5.861
Kızlar evet düğün telaşından da bikaç kilo veririz heralde dimi yaa..Su içmek çok faydalı kesinlikle ihmal etmeyin acayip zayıflatıyo..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokk abur cubur hiç yemem hiç sevmem..Sadece bitter çikolata ve ekler zaafım var, onlara da dur dedim artık..Ben sulu yemek ve sebze manyağıyım :)
Ayyy deniz ben senin gibi olsam daha ne isterim be güzelim maşaallah ya maşaallahhh nazarım değmezin inşaallah :)
Yokk abur cubur hiç yemem hiç sevmem..Sadece bitter çikolata ve ekler zaafım var, onlara da dur dedim artık..Ben sulu yemek ve sebze manyağıyım :)
Ayyy deniz ben senin gibi olsam daha ne isterim be güzelim maşaallah ya maşaallahhh nazarım değmezin inşaallah :)
ben trabzonluyum (dedeler sinopa göçetmiş gerçi sinoplu da saylırız) sözlüm arnavut çanakkalelilermiş:)
phenomen yazdıklarını okuyunca sormak istedim muhabbetinize daldım kusura bakmayın.
tayyibin gelinliğini ve gelinini bende çok beğenmiştim hangi moda eviymiş
ay bu siteye bayıldım akrabalarımızı da keşfetcez sanırsam öyle görünüyo:)))
evet emmacım minyonum ama hiç güzel bi duygu gibi gelmiyo bana minyon olmak 23 yaşımda olduğuma kimse inanmıyo yasevgilimi abim sandılar hastanede:)) nişan kına ve düğün makyajlarımı ağır yaptırıcam az kadınsı görüneyim diye yoksa sevgilimin yanında küçücük kalcam:))))
buarada evlilik güzel şey ama insanı bayağı bi sulugöz mü yapıyo hem ağlayıp hem gidiyoruz
Kızlar evet düğün telaşından da bikaç kilo veririz heralde dimi yaa..Su içmek çok faydalı kesinlikle ihmal etmeyin acayip zayıflatıyo..
ay bu siteye bayıldım akrabalarımızı da keşfetcez sanırsam öyle görünüyo:)))
evet emmacım minyonum ama hiç güzel bi duygu gibi gelmiyo bana minyon olmak 23 yaşımda olduğuma kimse inanmıyo yasevgilimi abim sandılar hastanede:)) nişan kına ve düğün makyajlarımı ağır yaptırıcam az kadınsı görüneyim diye yoksa sevgilimin yanında küçücük kalcam:))))
buarada evlilik güzel şey ama insanı bayağı bi sulugöz mü yapıyo hem ağlayıp hem gidiyoruz
Anammm şeyda ne diyosunnn :)) Kale merkez canım..
Canım valla akraba çıkcas şmdi bu kdr tesdf olamaz kaydirigubbakcemile3
Bu kdr birbirimize ısınmamz bundan demek sırnaşık şey
k,loyu nasıl verebiliciğimi biliyorum icraat yok bende abur cuburu çok severim hele stresliysem hiç duramam işim zor biraz nişanlığın altına korse giymiştim herkes demiş ne kadar zayıf gösteriyo diye rejimmi yaptı demişler
Kızlar ben şu anda böyleyim ama siyah göbeğimi kamufle etmiş ve etek basenlerimi gizlemiş, aldanmayın yani kaydirigubbakcemile3
[/url][/IMG]![]()