• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar evet düğün telaşından da bikaç kilo veririz heralde dimi yaa..Su içmek çok faydalı kesinlikle ihmal etmeyin acayip zayıflatıyo..

Yokk abur cubur hiç yemem hiç sevmem..Sadece bitter çikolata ve ekler zaafım var, onlara da dur dedim artık..Ben sulu yemek ve sebze manyağıyım :)
Ayyy deniz ben senin gibi olsam daha ne isterim be güzelim maşaallah ya maşaallahhh nazarım değmezin inşaallah :)

Canım bnde sebze yemeklerine bayılırım kırmızı et özelliklede sewmem ama tavuk manyağıyımmm..
Tavuksuz bi hayat düşünemiorummmm sırnaşık şey

Yokk abur cubur hiç yemem hiç sevmem..Sadece bitter çikolata ve ekler zaafım var, onlara da dur dedim artık..Ben sulu yemek ve sebze manyağıyım :)
Ayyy deniz ben senin gibi olsam daha ne isterim be güzelim maşaallah ya maşaallahhh nazarım değmezin inşaallah :)

cnm sende fıstık gbisin maşallh istdklerinde verdin mi herşey istedgn gibi olsck sen tasalanma zemuszemus nazarn degmez merak etme gelin adaylaryz biz bzden zarar gelmez opuyorumnanaktan

Denizcim kilo vermen gerekmio tbkide gayet iyi kilon dıştan nasıl göründüğün önemli sağlıklı duruosan sorun yok demektr gerçi bnce çok kilolu olmaktansa zayıf olmakk her zaman dha iyidir..
Boyuna göre normal diolar bizimkiler bna bide bnm üstüm çok zayıf omuzlarm flnda dar o yzden direk üstten veriorum kilo belime fln dokunduklarnda daha kilo verme diolar hep..
Zaten vermiorum kaldım bu kiloda bakalım stresten yemek yiyemes kilo verirsem bilemicem :lepi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ben trabzonluyum (dedeler sinopa göçetmiş gerçi sinoplu da saylırız) sözlüm arnavut çanakkalelilermiş:)

bana horonu öğretsne cnm ya sen bilirsn :lepi:

phenomen yazdıklarını okuyunca sormak istedim muhabbetinize daldım kusura bakmayın.

tayyibin gelinliğini ve gelinini bende çok beğenmiştim hangi moda eviymiş

ay bu siteye bayıldım akrabalarımızı da keşfetcez sanırsam öyle görünüyo:)))

evet emmacım minyonum ama hiç güzel bi duygu gibi gelmiyo bana minyon olmak 23 yaşımda olduğuma kimse inanmıyo ya:( sevgilimi abim sandılar hastanede:)) nişan kına ve düğün makyajlarımı ağır yaptırıcam az kadınsı görüneyim diye yoksa sevgilimin yanında küçücük kalcam:))))

buarada evlilik güzel şey ama insanı bayağı bi sulugöz mü yapıyo hem ağlayıp hem gidiyoruz

k,loyu nasıl verebiliciğimi biliyorum icraat yok bende abur cuburu çok severim hele stresliysem hiç duramam işim zor biraz nişanlığın altına korse giymiştim herkes demiş ne kadar zayıf gösteriyo diye rejimmi yaptı demişler

evet emmacım minyonum ama hiç güzel bi duygu gibi gelmiyo bana minyon olmak 23 yaşımda olduğuma kimse inanmıyo ya:( sevgilimi abim sandılar hastanede:)) nişan kına ve düğün makyajlarımı ağır yaptırıcam az kadınsı görüneyim diye yoksa sevgilimin yanında küçücük kalcam:))))

buarada evlilik güzel şey ama insanı bayağı bi sulugöz mü yapıyo hem ağlayıp hem gidiyoruz

sırnaşık şey
Canım yaa zaten elbet yaşlancas bign boşver minyon olmak herzaman avantajdır..
Ferhatta hiç yaşını göstermes bazları yaşını gösteriosun desede hep çok küçük duruosun derler bnm saçlar sarı gbiydi önceden bide kilolydm ben dha büyük duruodum nerdeyse ondan aramzda 5 yaş olmasına rağmen..
Saçlar koyulaştı kilo verildi şimdi öle durmuo Allahtn sırnaşık şey
Sende dediğin gbi birazck ağır makyaj yaptrrsn aradaki fark kapanır yerimseniben

Denizcim kilo vermen gerekmio tbkide gayet iyi kilon dıştan nasıl göründüğün önemli sağlıklı duruosan sorun yok demektr gerçi bnce çok kilolu olmaktansa zayıf olmakk her zaman dha iyidir..
Boyuna göre normal diolar bizimkiler bna bide bnm üstüm çok zayıf omuzlarm flnda dar o yzden direk üstten veriorum kilo belime fln dokunduklarnda daha kilo verme diolar hep..
Zaten vermiorum kaldım bu kiloda bakalım stresten yemek yiyemes kilo verirsem bilemicem :lepi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

cnm senin maşallahın var süpersn hçbr kusur göremiorm ben zemuszemus

Kızlar evet düğün telaşından da bikaç kilo veririz heralde dimi yaa..Su içmek çok faydalı kesinlikle ihmal etmeyin acayip zayıflatıyo..

su cildede çok faydalı kızlar ihmal etmeyn sakın :lepi:

olsun cnm minyonlar hç yaşlanmz bak ilerde çok faydasını görcksn buyrunnnnnnnnn

öğretirim tabi emmacım iste yeterki:))) anlatıyorum uygulamalı yazdım kenara eheh:)

sağ öne 1 +sol öne 1 +sağ öne 1+son öne 1+sağı sol ayağının yanına getir (öne giderken ki hareket bitti şimdi geri gidiyoruz)

sağ geri 1 +sol geri 1+ sağ geri 1 +sol geri 1 .....ve daha sonra albaştan bunu uygula kısa sürede seri olcaksın tatlım:)

Kızlar ben şu anda böyleyim ama siyah göbeğimi kamufle etmiş ve etek basenlerimi gizlemiş, aldanmayın yani kaydirigubbakcemile3

4734.jpg
[/url][/IMG]

buarada kızlar azönce sevgilimin kuzeni söz fotolarımızdan bikaç tane yolladı sağolsun:))) kırmızı gözlü çıkmışım çoğunda vampir gibi :))) neyse sağolsun yine heyecan tavan yaptı bende ya:)

k,loyu nasıl verebiliciğimi biliyorum icraat yok bende abur cuburu çok severim hele stresliysem hiç duramam işim zor biraz nişanlığın altına korse giymiştim herkes demiş ne kadar zayıf gösteriyo diye rejimmi yaptı demişler

cnm bak cips falan o tarz abur cubur yeme onun yerine meyve ye bak salata ye sakın yağlı şeylere yönelme kendini tut biraz cnm 2-3 lt su içmeyide ihmal etme cnm..

Kızlar ben şu anda böyleyim ama siyah göbeğimi kamufle etmiş ve etek basenlerimi gizlemiş, aldanmayın yani kaydirigubbakcemile3

4734.jpg
[/url][/IMG]

Füsuncum zaten boyuna göre kilon fazla deil resimde eklemişsn gayet iyisin bnce ama gelinlik giycem vermek istiorum dersen anlrm..
Ama aa evet vermen lazım gelinlik giycen sen hoş durmaz denilcek bi vcdun yok iyisin tatlım yerimseniben

phenomencim kilon gayet yerinde be güzelim? gelinlik de çok yakışır bence? hem zaten çok zayıflık da iyi değilki ne güzel balık etlisin:) ben beğendim fiziğini:)

Ayy bide fotoğraf makinası bana kıyak geçmiş normalde böyle derli toplu durmuyorum kollarım kalınlaştı basenlerim devasa oldu kızlar heryerimden yağlar pörtlüyo ya :))

Back
X