• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım benim sana tavsiyem arçelikten 5088 NF sitesine gir bak teysem ve kuzenimde war we mükemmel bi buzdolabı çok tasarruflu ve acayip iyi soğutuyo genişte içi enine deil ama içe doğru geniş bayılıyorum bu dolaba ama bana almak nasip olmadı belki son anda değştritebilirsem değiştrtirim ben çok beğeniyorum bu dolabı..

bende bi siyah delisi olarak bakmıştım buna canım, silmesi kolay olsa da çok iz bırakıyor, tabi önemli bu ama birde fiyatı 4000küsürdü hiç düşünmedim bile
benim beğendiğim modelin siyahı parmak izi yapmıyor hem de 2500 civarı bişey
ama tabi senin dediğin 540lt benim dediğim 410lt :çok üzgünüm:

cnm girin araya tabi biz kimse konşmaynca laflıoruz işte :hulya:
cnm biz samsung aldık çok geniş olduğu için 501 lt içne biz bile girerz dio aşkım bnmkide metalik gri hani şu parmak izi bırakmaynlardn ama siyah siya istyrdm bnde yalnz üzernde iz leke çok belli oluomş cnm eger siyah alıcksan iyi düşün leke tutmaynlarndan al yerimseniben
cnm bnm dedgm samsung olan çamaşır makinsı hani siyah olan çok şık evet ama işte leke tutr die istemiorum ama dedgn özellik ondada vardı sanırım olmadı gri olnını alablrm bnde :lepi:

benim mutfağım geniş değil malesef o yüzden en çok önemli cnm
güle güle eskitin inş opuyorumnanaktan
el izi yapmayan çeliklere inox diyorlar galiba bende net bilmiyorum, her siyah iz bırakmıyor ama bazı çelikler de iz bırakabiliyor, ne kadar çok kullanacağımızı düşününce önemli kesinlikle :lepi:
benim dediğim makinenin 2bin civarında fiyatı bi ucuzu ve iki pahalı modelde de var kuru temizleme, airwash özelliği olarak geçiyor, senin dediklerin gerçekten çok şık ben de bayıldıımm opuyorumnanaktan ama verdiğimiz para sadece dış tasarımına bence :olmaz:

kızlar ben geldim ben geldim aşkıma kavuşuyorum yarın yaa izne geliyo yaa sonunda sarılabilcem kokusunu içime çeke çeke sarılıcam yarım aşkıma Allahım kimseyi ayrı bırakmasın inşallah...senağlama

teşkkr edrm cnm.. yani bnm bilgimde o özdilek, nevresm ve havluda hakkında kaliteli cnm begendgn olrsa tereddt etmdn alabilcgn bi marka seydacm..

Tamam canım işte sölediğim markaların hepsine iyi diyolar bakalım tek şey modellerini beğenmek kalıo..
Ümmü hg cnm nasılsın bakalım sevdiceğin geldimi?

teşkkr edrm cnm.. yani bnm bilgimde o özdilek, nevresm ve havluda hakkında kaliteli cnm begendgn olrsa tereddt etmdn alabilcgn bi marka seydacm..

ben yine konuya dalış yapayım :lepi:

ben 3 nevresim ve bir pikemi uniqueart'dan aldım canım pamuk saten kesinlikle tavsiye ederim, bir tane de düz desensiz aldım kervandan
tek kişilik 2 takı mı da days in colorsdan almıştım sık sık indirim yapıyorlar, uniqueartları da indirimden almıştım canım takip etmek lazım hem iyi hem uygun almak için yerimseniben

benim mutfağım geniş değil malesef o yüzden en çok önemli cnm
güle güle eskitin inş opuyorumnanaktan
el izi yapmayan çeliklere inox diyorlar galiba bende net bilmiyorum, her siyah iz bırakmıyor ama bazı çelikler de iz bırakabiliyor, ne kadar çok kullanacağımızı düşününce önemli kesinlikle :lepi:
benim dediğim makinenin 2bin civarında fiyatı bi ucuzu ve iki pahalı modelde de var kuru temizleme, airwash özelliği olarak geçiyor, senin dediklerin gerçekten çok şık ben de bayıldıımm opuyorumnanaktan ama verdiğimiz para sadece dış tasarımına bence :olmaz:[/QUOTE]

teşkkr edrm cnm daha iyileri senin olsn opuyorumnanaktan
yani bzm ortada ev falan yok mutfgm kesin geniş olması lazım yoksa salona koyarız artk delikafadulden
cnm bnde zaten o siyah dedgm çamaşr makinesini alamam çok pahalı ve bana göre gerksiz dedğin gibi dış tasarımna gidio o kdar para :gitme:
ama çok zengin olsaydm alırdım niye almıym ki di mi cnm :dance:

Hg cnm ayy ne güzel aşkına kavuşcan sonunda..

HOŞBULDUM BİTENEM YAA EVET KAVUŞUCAM SONUNDA ŞAFAK TOPİĞİNDE LİSTELERİ YAPANA KADAR İNANAMIYODUM HİÇ Bİ KIPIRTI YOKTU YEMİN EDERİM AMA LİSTELERİ YAPARKEN KENDİME DOĞAN GÜNEŞ YAZDIKTAN SONRA İNANDIM VE ŞUAN TUTAMIYORUM GÖZAŞLARIMI İÇİM DOLDU TAŞTI BİRDEN HEYECANLA ŞU DAKKADAN SONRA ZAMAN DURDU SANKİ YAA ONSUZ SON SAATLERİM YAA ONA Bİ SARILIP AĞLASAM DOYA DOYA BAŞKA HİÇ BİŞET İSTEMİYORUM...senağlama

ben yine konuya dalış yapayım :lepi:

ben 3 nevresim ve bir pikemi uniqueart'dan aldım canım pamuk saten kesinlikle tavsiye ederim, bir tane de düz desensiz aldım kervandan
tek kişilik 2 takı mı da days in colorsdan almıştım sık sık indirim yapıyorlar, uniqueartları da indirimden almıştım canım takip etmek lazım hem iyi hem uygun almak için yerimseniben

cnm dalış yaptım falanda deme biz zaten siz lafa girmedgnz için kaynatıp gdiyrz tabi grecksn :hulya:
uniqueart markasını hiç duymadım cnm neyin bu dedgne göre kalitelii bişey ?

kızlar ben geldim ben geldim aşkıma kavuşuyorum yarın yaa izne geliyo yaa sonunda sarılabilcem kokusunu içime çeke çeke sarılıcam yarım aşkıma Allahım kimseyi ayrı bırakmasın inşallah...senağlama

ooooh ooooh hadi cnm gözünaydın hg opuyorumnanaktan amin cnm :Saruboceq:

HOŞBULDUM BİTENEM YAA EVET KAVUŞUCAM SONUNDA ŞAFAK TOPİĞİNDE LİSTELERİ YAPANA KADAR İNANAMIYODUM HİÇ Bİ KIPIRTI YOKTU YEMİN EDERİM AMA LİSTELERİ YAPARKEN KENDİME DOĞAN GÜNEŞ YAZDIKTAN SONRA İNANDIM VE ŞUAN TUTAMIYORUM GÖZAŞLARIMI İÇİM DOLDU TAŞTI BİRDEN HEYECANLA ŞU DAKKADAN SONRA ZAMAN DURDU SANKİ YAA ONSUZ SON SAATLERİM YAA ONA Bİ SARILIP AĞLASAM DOYA DOYA BAŞKA HİÇ BİŞET İSTEMİYORUM...senağlama

ay cnm ya kıyamam sana inşallah çabuk biter bu hasrette biran önce kavuşrsun aşkına ve akıttıgn göz yaşların sevinçten olr bu sfer :Saruboceq:

oyy oy canım benim ya ne mükemmel bi duygu şu an yaşadığın:asigim:
aman nazar değmesin ama özendim valla :kedi:
ay bu da son ayrılığımız olsun ikimizin de :gitme:

Oyyyy canım bnm yaa kıyamam ben sna askın gelcek sonunda görceksn onu dokuncaksın sarılcaksın kokusunu doya doya içine çekceksn..
Az kaldı saatler kaldı kavuşmana..

MELTEMEMRE cnm bnm dediğim buzdolabı göze batcak kdr iz bırakmıo anlatmştm bilmiorum ben çok beğeniorum o buzdolabını..
Fiyatıda arçeliğin sitesinde 3.468.000 olarak geçio ama gittiğinde indirim payıda wardır heralde..
Siz aldınızmı buzdolabını fln?

ay cnm ya kıyamam sana inşallah çabuk biter bu hasrette biran önce kavuşrsun aşkına ve akıttıgn göz yaşların sevinçten olr bu sfer :Saruboceq:

SAĞOL BİTANEM YAA İNŞALLAH O GÜNLERİDE PAYLAŞMAK NASİP OLUR SİZLERLE SONRA SADECE DÜĞÜNÜME ODAKLANICAM DÜNYA YANSA UMRUMDA OLMICAK VALLA...kaydirigubbakcemile2

oyy oy canım benim ya ne mükemmel bi duygu şu an yaşadığın:asigim:
Aman nazar değmesin ama özendim valla :kedi:
Ay bu da son ayrılığımız olsun ikimizin de :gitme:

ah canım benim yaa yaşayan daha ii biliyo işte bugünleri görmek için ne sancılar çektik ama kavuştuk çok şükür allahım şafağın bittiği günleride göstersin inşallah...

iyi geceler kızlar nasılsınız
mühürlükaderim gözün aydın aşkına kavuşuyosun galiba izinemi geliyo tezkereyemi

sağol hayatım çok sağol izne gelicek...

Back
X