E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
-
wlla kıslar balayı sayfasındayım ben düğün günü belli olmadan balayı otelini araştıran ilk gelin benimdir ama napayım ya sonradan sıkışmak istemiyorum warmı sizlerin bi fikri genelde antalya demişler ama ben marmarisi istiyorum ya kafama göre bişi bulamadım dahadaa
bende şimdiden bakıorum işte marmarisi istiyorum çünkü dönüşte izmire bizimkilere urucaz oyüzden akdeniz düşünmüyorum ama otel olarak karar weremedim biri iyi diosa biri kötü dio offf:1ninca: b
u arada babam çağırıyo çok güsel bi film warmış gidip azcık bakayımda gönlü olsun sonra kaçar gelirim yinee şekerlerr
kzzz böcük napıon sen çeyiz topiğinden nası çıktın yawss
Hoşgeldin böcüğüm napıyım ya 2010u bekliyom artık sen napıyosun belli oldumu düğünün
yolumu kaybettım buraya cıktı duz gıdınce kaydirigubbakcemile3
belkı yarın belkı yarındanda yakın mafoldumben yok yok 2010 da ılkbahar ıstıyom nısan gıbı senınkı nezmn
cnm biz Çeşmeye gitcez.. antalyaya gelin gitmeseydim oraya giderdm ama. marmarisede çok güzel diolar duymuştum baya methiniyerimseniben
yolumu kaybettım buraya cıktı duz gıdınce kaydirigubbakcemile3
belkı yarın belkı yarındanda yakın mafoldumben yok yok 2010 da ılkbahar ıstıyom nısan gıbı senınkı nezmn
amın
ee herkes gene kaçmış :1ninca:
hayrlı olsun GAFcım
benım az ısım var gelcemm
sheraton süperdir canımizmire gelen ünlülerin tercihidir tarkan bile çeşme konserinde burda kalmış tabi o wip odasında ama olsunnnnzemuszemus
cnm gerçekten süper ama çok pahalı ya bizim balayında olcğımız zmanlarda kişi başı gecelik 365 dio 2 kişi 730 yapar. 10 gün kalcaz biz balayında 7300 yapar git gel yol masrafı çeşmeyi izmiri gezcez araba kiralayıp toplam 10bin yapar, düğünün peşisıra okadar para ağır gelir walakafamçokkarıştı
gecesi tek kişi 365 mi e yuhhhh:bbo: haklısın canım bi balayı içinde okadar masraff yapılmaz fiyatlarını bilmiodum ama ılıca otelin iyi onu biliorum ablamlar haftasonu gittiler çok beğenmişş oraya baka olmazsaa
cnm gerçekten süper ama çok pahalı ya bizim balayında olcğımız zmanlarda kişi başı gecelik 365 dio 2 kişi 730 yapar. 10 gün kalcaz biz balayında 7300 yapar git gel yol masrafı çeşmeyi izmiri gezcez araba kiralayıp toplam 10bin yapar, düğünün peşisıra okadar para ağır gelir walakafamçokkarıştı
o ne be odayı mı satın alıyoruzzz :1shok::1shok: okdr parayla neler yapılır oooooo hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?