2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cnm biz Çeşmeye gitcez.. antalyaya gelin gitmeseydim oraya giderdm ama. marmarisede çok güzel diolar duymuştum baya methiniyerimseniben

Abimler ordan yeni geldiler çok memnun kalmışlar GRAND İDEAL PEARL diye bi otel bi göz at istersen

kzzz böcük napıon sen çeyiz topiğinden nası çıktın yawss

yolumu kaybettım buraya cıktı duz gıdınce kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin böcüğüm napıyım ya 2010u bekliyom artık sen napıyosun belli oldumu düğünün

belkı yarın belkı yarındanda yakın mafoldumben yok yok 2010 da ılkbahar ıstıyom nısan gıbı senınkı nezmn

cnm biz Çeşmeye gitcez.. antalyaya gelin gitmeseydim oraya giderdm ama. marmarisede çok güzel diolar duymuştum baya methiniyerimseniben

a bana yakın geliosun çeşmeyse şekercim:) sana shaeratonu we pırıl oteli önerebilirim süperdirr ılıca bölegesinde denizi kum we ılıcıktır süperdir yanizemuszemus

bende demin pırıl otele baktım cnm çok güzel bi otel gibi duruo ama sheratona bakmadım du bi bakim onada..

sheraton süperdir canımizmire gelen ünlülerin tercihidir tarkan bile çeşme konserinde burda kalmış tabi o wip odasında ama olsunnnnzemuszemus

canım ılıca otelede bak ablamlar gitmişti bayılmışşş mükemmel dio(kolay beeğenmez o herşeyi) hemde aynı zamanda spa merkezi

sheraton süperdir canımizmire gelen ünlülerin tercihidir tarkan bile çeşme konserinde burda kalmış tabi o wip odasında ama olsunnnnzemuszemus

cnm gerçekten süper ama çok pahalı ya bizim balayında olcğımız zmanlarda kişi başı gecelik 365 dio 2 kişi 730 yapar. 10 gün kalcaz biz balayında 7300 yapar git gel yol masrafı çeşmeyi izmiri gezcez araba kiralayıp toplam 10bin yapar, düğünün peşisıra okadar para ağır gelir walakafamçokkarıştı

gecesi tek kişi 365 mi e yuhhhh:bbo: haklısın canım bi balayı içinde okadar masraff yapılmaz fiyatlarını bilmiodum ama ılıca otelin iyi onu biliorum ablamlar haftasonu gittiler çok beğenmişş oraya baka olmazsaa

wala yaa :1shok: böle oldum görüncekaydirigubbakcemile3 10bin wercek durumumuz olursa yurtdışına çıkmayı tercih ederim açıkcası.. bizim 2 haylimiz war gitmek için, biri maldivler diğeri roma.. öğrenciyken gitcektik romaya ben cesaret edemedim kaydirigubbakcemile3 maldivlere 8günlük turlar war kişi başı 1300euro, bu daha uygun wala kaydirigubbakcemile3
du bide ılıcaya bakim ozmanyerimseniben

o ne be odayı mı satın alıyoruzzz
:1shok::1shok: okdr parayla neler yapılır oooooo hihoyyyt

of ya ben marmaris istiyorum ama bulamadım daha bişilerr magıc life çok güselmiş ama 425 tl kişi başı hayatta weremem okadar para wallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…