• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Gecenin 3'de birilerinin seni dinliyor olması çok kıymetli bişey.
Teşekkür ederim ikinize de ..

ne demk cnm bizimde sorunlarımz olck o zmn biz senin kapını çalarz artk gerçi sen evli bi hatun olrk bize hadi be ordan gelin adaylrı bn kocmlym rahtsz etme dersin :roflol:

Canım benm ya her kızın hayalidir o bak bnm kuzenm kınadada gelinliğini giymişti kız tarafıda onu gelin olarak görsün diye kına yakılıcağı zaman kına kıyafetlerini giymişti başta saçma gelebilr ama sonuçta istanbula gelemez bütün tanıdıklarınız onlarda seni gelinlikle görmek isterler bunuda bi düşünebilrsn cnm..
Veyada gelicek misafirlere buda bi nevi balıkesirdeki düğün olark düşünün kına olark değil istanbulda ağarlıyamıcamız gelemicek misflerimz için böyle kapsamlı bişe düşündk gbilernden bişler sölersnz sıkma canını tatlım herşey olucağna warır..

cnm çok saol bna çok var dha yaaa offf neyse bnada gelck sıra Allahın izniyle :Saruboceq:

Aslında çokta pozitf biri deilm daha dğrusu konu bnm hayatm olunca bi an sinrlendiğimde gözm hiç bişeyi görmez ama dertleşmek her zaman insana iyi gelir bende birilerine anlattğmda bi an hafiflemiş hissederm kendimi helede beni anlayan ve eleştrmeden bnm haklı oldğm yönleride görebilen insanlarsa bunlar dhada rahatlarım..
Umarım birazcıkta olsa seni rahatlatabilmişizdir..
Allah hepimzden razı olsn cnm teşkr ederm..
[/QUOTE]

aynen kendim nedense uygulayamıorum bu politkayı kaydirigubbakcemile3 ama iyi dinlerim dertleri tabi derman olabliosam ne mutlu bana yaaa buyrunnnnnnnnn

Şimdii
emma; deniz
seydaferhat ;şeyda doğru değil mi.?

bende serap vereliniortak
tanışalım artık ;)

Hı hı bende Şeyda memnun oldum tanıştğma serapcım..

Denizcm sıkma canını bak şmdi aklıma geldi şöylede yapabilrsiniz nikahı senin oldğun şehirde yaparsınz akşamındada eğlence ( hem size masrafta olmaz bidaha eğlencede sonçta gelenler içeceklerini kendileri ödüyorlar )
Düğünüde İstanbulda..
Bak bu bnm aklıma yattı he bu olabilr evet :lepi:

gece 3-5 nöbetndeyz seydacım uyuma turkbayragi bnm gözler hafiften kaydı yaa şaşı bakıom ekrana :roflol:

Bende tık yok valla ben her zaman gececiyim dünde sabahın 6snda uyudum zatn sabaha kdr oturuorum akşama kdr yatıorum gece beni çekio resmen uyuyamıorum geceleri yaa
Yanlızım ya ondandır belkide evleniym uyurum :roflol:

[Denizcm sıkma canını bak şmdi aklıma geldi şöylede yapabilrsiniz nikahı senin oldğun şehirde yaparsınz akşamındada eğlence ( hem size masrafta olmaz bidaha eğlencede sonçta gelenler içeceklerini kendileri ödüyorlar )
Düğünüde İstanbulda..
Bak bu bnm aklıma yattı he bu olabilr evet :lepi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

evet seydacım güzel fikir bnmde aklıma yattı :lepi: şu tanşma olymz olsnda bnm için en büyk sıkıntı o çnkü cnm mafoldumben
bnm zeki aşkımda dioki ben gelnlikle çıktıktan sonra basarız istnbula gdriz dio bnde saç baş makyaj kalr mı cnm ya ah bu erkekler kaydirigubbakcemile3

Bende tık yok valla ben her zaman gececiyim dünde sabahın 6snda uyudum zatn sabaha kdr oturuorum akşama kdr yatıorum gece beni çekio resmen uyuyamıorum geceleri yaa

Geceleri çok severim bende..
Öğrencilikten alışkanlık bir de.
Nişanlım uyku delisi ama,ne yapacağız bilmiyorum kaydirigubbakcemile

[Denizcm sıkma canını bak şmdi aklıma geldi şöylede yapabilrsiniz nikahı senin oldğun şehirde yaparsınz akşamındada eğlence ( hem size masrafta olmaz bidaha eğlencede sonçta gelenler içeceklerini kendileri ödüyorlar )
Düğünüde İstanbulda..
Bak bu bnm aklıma yattı he bu olabilr evet :lepi:[/B][/COLOR][/FONT]

evet seydacım güzel fikir bnmde aklıma yattı :lepi: şu tanşma olymz olsnda bnm için en büyk sıkıntı o çnkü cnm mafoldumben
bnm zeki aşkımda dioki ben gelnlikle çıktıktan sonra basarız istnbula gdriz dio bnde saç baş makyaj kalr mı cnm ya ah bu erkekler kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Sıkma kendini tanışma olayında cnm herşey yolunda gider hem baban seni vermicekte napcak Allah askna turşunumu kurcak sen uygun görmüşsnki hayatına almşsn o da kabl edicektr ona ters gelen yönleri olabilr ama bi ömürü o geçirmicek saygı duymaktan başka yapcak bişeyleri yok bunu onlarda anlıo tatlım merak etme..

Napsın kızz seninkide içinde kalmasın die böle bi çözüm bulmş ama eğer dediğim gbi yaparsanız yine evinden telinle duvağnla çıkmş olcaksın Allah'ın izniyle hem fenamı 2 kere giymiş olcan gelinliğini kız ne güzel hemde iki kere eğlence olcak ohhh valla yaşadın hee sositososito

Yaaa seninkidemiiii
Iyyyy Ferhatta öyle bütün hafta çalışıomş yoruluomş oymuş buymuşş pehh uyusun sanki büyüycek bide çok sorunlu o uyurken kesinlikle ışık olmıycak tamamen karanlık olcak çıt çıkmıycak evden rahatsız olmıcak ayy napcam ben onunla hiç bilmiorum yaa Çok üzgünüm çoook

Olur mu öyle şey,hepinizi gelin etmeden çıkmam bu topicten zemuszemus
Bende m. oldum bu arada ..

valla ben anlamam şaka cnm ya siz mutlu olnda biz burda kalanlarle idare edrz artk ama uğra arada da bizide bilglndr evlilik hakkında ne olsa tecrübe konuşuo olck kaydirigubbakcemile3

kesin cnm eksiklik var yatagnında yan tarfnda :roflol: bnde tam tersi uyku tulumym çbk geçsin die günler belkide delikafadulden

Eveett bizi gelin etmeden çıkma bu topikten
Eee sen o zmn tecrübeli olcaksn senin bilgilerinden faydalanmamız gerekicek bizimmm kaydirigubbakcemile2

seydaya kayılıorum cnmmmmmmmm :kedi:

hem fenamı 2 kere giymiş olcan gelinliğini kız ne güzel hemde iki kere eğlence olcak ohhh valla yaşadın hee sositososito [/B][/COLOR][/FONT]

Ayy bende iki kere giyeceğim gelinliği ama kışın ortasında totom donacak muhtemelen
gittim kalın coton beyaz çorap aldım gelinliğin altına
içlik giyersin diye kafa yapıyor millet akannehir

Ayy bende iki kere giyeceğim gelinliği ama kışın ortasında totom donacak muhtemelen

Benim kuzende karın ortasında düğün yapmş dizlerine kdr kar warmş bulundukları şehirde oda çorap giymiş eşi içlik alcakmşta zor ikna etmiş çoraba kaydirigubbakcemile3
Walla donmaktansa millet ne derse desin sen giy cnm snra ilk günlerini hasta geçrmek istemezsin dmi hihoyyyt

Denizcm aynen yan tarfmda bi boşlk var dolmasnı bekliorum uyumak için artk sende o yan taraf dolduğnda uyuyabilrmsn uyuyamazmsn bilemicemmmm kaydirigubbakcemile2

Tanışma olayında feci gergindim bende..
Şöyle bir yazı yazmıştım o zaman o güne dair,ilgini çekebilir belki :hulya:

saol cnm bakıcm mutlaka opuyorumnanaktan

Üfürükten Prenses: -Büyük Buluşma-

Sıkma kendini tanışma olayında cnm herşey yolunda gider hem baban seni vermicekte napcak Allah askna turşunumu kurcak sen uygun görmüşsnki hayatına almşsn o da kabl edicektr ona ters gelen yönleri olabilr ama bi ömürü o geçirmicek saygı duymaktan başka yapcak bişeyleri yok bunu onlarda anlıo tatlım merak etme..

orası öle cnm bnde öle düşünüorum kazasız belasız atlatcm inşllah kaydirigubbakcemile2

Napsın kızz seninkide içinde kalmasın die böle bi çözüm bulmş ama eğer dediğim gbi yaparsanız yine evinden telinle duvağnla çıkmş olcaksın Allah'ın izniyle hem fenamı 2 kere giymiş olcan gelinliğini kız ne güzel hemde iki kere eğlence olcak ohhh valla yaşadın hee sositososito
[/QUOTE]

ne demezsn cnm bn perişan olrm öle valla eger öle bişey olrsa bz ikimz uçakla gdrz hç anlamam :umursamaz: evet cnm ooohhh çümbüş tam kaydirigubbakcemile3

bnde öğrenclktekinin acısını çıkartıorum uyuyark cnm kaydirigubbakcemile3

Serapcım yazdıklarını okudum sonlara doğru odanda kulağna seni seviyorum kısmı ve ağladığn kısmı okuyunca gözlerim doldu resmen bu ara baya sulu göz oldm glba ..
Bak ne güzel olmş tanışma falan böyle devam edicek takma kafana baban sna çok değer verdiğinde karışıo kusursuz olsun herşey istio belliki kızına yakışanın kusursuz şeyler oldğnu düşündüğü için bu kdr müdahalesi..
Bazen babalarıda alttan almak gerek tatlı yerimseniben

Yaaa seninkidemiiii
Iyyyy Ferhatta öyle bütün hafta çalışıomş yoruluomş oymuş buymuşş pehh uyusun sanki büyüycek bide çok sorunlu o uyurken kesinlikle ışık olmıycak tamamen karanlık olcak çıt çıkmıycak evden rahatsız olmıcak ayy napcam ben onunla hiç bilmiorum yaa Çok üzgünüm çoook

zor işin şeydacım yaa kaydirigubbakcemile3

aman boşver cnm valla bn ne olrsa olsun gyrdm iç çamaşrımı en güzelinden :jeyyar: ama bnm yapım bn üşümem kolay kolay aşkım hep der sen bnm sobmsın die elim falan hep sıcak olr çnkü kaydirigubbakcemile3

Benim kuzende karın ortasında düğün yapmş dizlerine kdr kar warmş bulundukları şehirde oda çorap giymiş eşi içlik alcakmşta zor ikna etmiş çoraba kaydirigubbakcemile3
Walla donmaktansa millet ne derse desin sen giy cnm snra ilk günlerini hasta geçrmek istemezsin dmi hihoyyyt

yaa oda zor cnm yaaa sositososito

Denizcm aynen yan tarfmda bi boşlk var dolmasnı bekliorum uyumak için artk sende o yan taraf dolduğnda uyuyabilrmsn uyuyamazmsn bilemicemmmm kaydirigubbakcemile2

yani bn uyusam bile beyfendi uyumaz heralde cnm yaa hem sanki ferhat uyuck delikafadulden

zor işin şeydacım yaa kaydirigubbakcemile3

yani bn uyusam bile beyfendi uyumaz heralde cnm yaa hem sanki ferhat uyuck delikafadulden

İşte diorum ya bnmki uyumaya meraklı uyumayan bnm tabi evlendikden snra tam terside olabilr birden uyumaya meraklı hale gelebilrm kim bilir :lepi:

Back