- Konu Sahibi CADISILA87
-
kızlar yarın nişanım var
bende öyleyim vallahi eridim yaa yemem falan iyi halbuki düşünceden stresten herşeyi kafaya takmaktan kilo almıyorum bıktım bu huyumdan ince düşünmekten daha çokzaman varken hesapları aylar öncesinden yapmaktan ama olmuyo işte aceleci bi yapım var..sabrı öğrenmem gerek :1no2: bi evlilik konusunda değil herşeyde böle yaa düşüncedenkafayı yicem.. canımbenim bende öleyim :1no2::1no2:
e buda çok doğru nekadar üstüne düşersen mylede geri tepiyoo oluruna bırakmayı artık denicem üff:1closedeyes:
slmm kızlarr... oh be topik canlanıo wala:lepi: ben giremedim doğru düzgün 2-3gündür ewde bi misafir telaşıdır gelen giden durmuo wala.. ee naptınız kızlarr?? ben aldım gelinliğimi ya erken oldu ama birazkaydirigubbakcemile3 kafanızdaki modeller nee??
oooo bize mi gelin oluyosun ne güzel.. :)) nekadardır nişanlısın canım
buarada erva8 senin eklediğin mutfak önlüklerinden diktireceğim. çoook güzellerdi.hihoyyyt
iki aydır nişanlıyım sen sorunca canım farkettim ne çabuk geçmiş:)
slmmmm herkese.....:lepi:
nereye ait olmalıyım diye düşünürken buldum topiğimi. ne de olsa 2010'un gelini olacağım ben de hayırlısıyla....zemuszemus
Canımcım hoşgeldin aramıza:1hug: Allah tamamına erdirsin yerimseniben
Arkadaşlaaaarrrr çok mutluyummmm çünküüüüüüüüüüüüüüüü evimizi aldık hayırlısıyla :dance: Tam istediğim gibi bi ev bulduk bugün tapu işlerini de hallettik.Darısı tüm ev almak isteyen arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?