2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

herkese selamlarr opuyorumnanaktan

sevilcim haziran şimdiden doluyorsa sende 3 ay sonra başvur valla baksana şuraya yaa öfff moralim bozuluyo böyle yaa mafoldumben

herkese selamlarr opuyorumnanaktan

sevilcim haziran şimdiden doluyorsa sende 3 ay sonra başvur valla baksana şuraya yaa öfff moralim bozuluyo böyle yaa mafoldumben

akannehirakannehirinanmıyorum
ay ben nasıl ayarlıyım kendimide yarım yıl önceden
reglisi var bilmem neyi var mafoldumben:roflol:

akannehirakannehirinanmıyorum
ay ben nasıl ayarlıyım kendimide yarım yıl önceden
reglisi var bilmem neyi var mafoldumben:roflol:

ay bende aynen öyle oldum akannehir akannehir yani
işte biz en sonunda karar verdik yağmurseliyle uygun olan yerler hemen doluyo diğerleri de pahalı nasılsa, semtin parkında açık hava düğünü yapıcaz halka açık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bzm şu aşağıda çocuk parkı vardı orada yapayım bende o zaman :roflol:

bende artık alıcı gözle bakıcam etrafımdaki parklara kaydirigubbakcemile3

Biz tuttuk sonunda gerçi kaçıncı söyleyişim:)) Çok mu sevindim ne

olsun canım bu çok güzel bi mutluluk 40 kere de tekrarlasan sorun yok bizim için -kendi adıma yani- opuyorumnanaktan

Selam kızlar herkese iyi aksamlar:)
Bakıyorum da herkes 2010 glini burda, nişanlımın ailesi de yakın zamanda gelip bizimkilerle düğün tarihini ayarlayacaklar ,biz ramazandan öncesini istiyoruz :umursamaz:bizimkiler ne dicek bilmiyorumzemuszemus amaaaaan neyse bu arada ismim sümeyraopuyorumnanaktan

İyi akşamlar kızlar bende geldim parkta düğün varmış kız kaydirigubbakcemile3 hangi park bildirinde gelelim kızlar kaydirigubbakcemile2 şaka bi yana bulursunuz uygun bi gün sıkmayın canınızı

hoşgeldin cnm aramıza benim adımı söylemem gerek yok sanırım kaydirigubbakcemile3
aynen bizde ramazandan önce olsun bitsin istiyoruz ama nişanlım askerde ve şubatta gelecek ne olacak hiiç bilmiyorum yani hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:

çilek ve meltemcim çok sağolunnnn:)) Siz de çok mutlu olun inşallahh..SÜmeyra hayırlısı olsun cnm

amiin amiin :Saruboceq:

İyi akşamlar kızlar bende geldim parkta düğün varmış kız kaydirigubbakcemile3 hangi park bildirinde gelelim kızlar kaydirigubbakcemile2 şaka bi yana bulursunuz uygun bi gün sıkmayın canınızı

daha karar veremedik hangi parkta yapsak hepsi birbirinden uygun birbirinden güzel karar verince haber veririz canım kaydirigubbakcemile3
benim derdim şubattan önce karar veremiyor olmamız hatta belli şeyler rayına oturana kadar martı da bulur çünkü şubat 1de gelmiyor nişanlım -tatlicadiarzu-
kısmetimiz neresiysae orası olacak nasipten ötesi yok tabi telaşında anlamı yok ama insan telaş yapıyor ister istemez

ay ne derdim varmış amma yazdım :hulya:

Belirsizlik kötü cnm ama hallolur herşey kaydirigubbakcemile5 zaman daraldıkça içimde tuhaf bir his oluşuyo üzültü ve sevinç arası bişey 8 yıldır o anı bekliyorum onunla aynı evde yaşıyacak olmak eşi olacak olmam çok mutlu ediyo beni ama ailemden ayrı bu güne kadar hiç bir yerde kalmadım onlardan hiç ayrılmadım buda canımı çok sıkıyo nasıl ayrılıcam annemden çok zor olacak senağlama senağlama

8 yıl mı? maşallah ya benim annem bi kaç sokak üstümde olacak evlendiğim zaman ama ben bile nasıl ayrılıcam diyorum. artık ayrı bi evin var çünkü, o evin küçük kzı değilsin :çok üzgünüm: çok zor olacak çook :gitme:

birde kızlar sizden fikir istiyorum
mutfak için bu ikisinde karar kıldım en son, çamaşır makinam mutfakta olmayacak, tezgahım siyah dolap kapaklarım beyaz lake olacak... ne diyorsunuz :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…