2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Slm kızlar kaç gündür uğrayamadım sigortacılık eğitimi vardı çok şükür bitti. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Uzun nişanlılık demişken bende 1 yıldır nişanlıyım öncesindede 6 ay sözlü kaldım.Tamamen benim isteğimdi nişanlım düğüne yakın nişanlanmak arasını uzatmadan evlenmek istiyodu ama ben kaçırcam diye korktum sanırım sırnaşık şey çok şükür bi sorun yaşamadık :nazar:

Slm kızlar kaç gündür uğrayamadım sigortacılık eğitimi vardı çok şükür bitti. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Uzun nişanlılık demişken bende 1 yıldır nişanlıyım öncesindede 6 ay sözlü kaldım.Tamamen benim isteğimdi nişanlım düğüne yakın nişanlanmak arasını uzatmadan evlenmek istiyodu ama ben kaçırcam diye korktum sanırım sırnaşık şey çok şükür bi sorun yaşamadık :nazar:

kaçırcan diye mi korktun ay ne güldüm kaydirigubbakcemile3
maşallah canım aman Allah hiç sıkıntı yaşatmasın inş :Saruboceq:

2010 gelinleri nasılsınız bakalım?a.s.a.s.a.s.

merhabaaa
kendi adıma ben iyiyim hava dışında siz nasılsınız opuyorumnanaktan

merhabaaa
kendi adıma ben iyiyim hava dışında siz nasılsınız opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Bende hastalıktan kurtulamadım bir türlü,ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi boğazım.Uçuk oldu bugünde ağzım falan....Havada yağışlı burda ve çok soğuk.

Bende hastalıktan kurtulamadım bir türlü,ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi boğazım.Uçuk oldu bugünde ağzım falan....Havada yağışlı burda ve çok soğuk.

geçmiş olsun cnm ya aman dikkat bu zamanda her zamankinden tehlikeli üşütmek bile :1ninca:

oranın soğuğu çok fena, biliyorum nişanlım acemiliği izmirde yaptı yemin törenine gitmiştim. hele de istanbulda yaşayan için korkunç. tören izninin yarısını soğuktan donarak ve baş ağrısı çekerek geçirmiştim kaydirigubbakcemile3

selaaamm bende gelirim artık
2010 eylül-ekim geliniyim kısmetse :Saruboceq:
evde tıkılı kaldım ya çok soğuk mafoldumben

selaaamm bende gelirim artık
2010 eylül-ekim geliniyim kısmetse :Saruboceq:
evde tıkılı kaldım ya çok soğuk mafoldumben

hayırlı olsun canıımm :1hug:
senin vaktin bizden de çok ama nasıl gidiyor hazırlıklar, çeyiz telaşları yada beğendiğin şeyler :hulya:
al benden de o kadar tıkıldım kaldım zaten de bişey yapasım gelmiyor ki bu havada :kahve:

bu arada bişey dicem kızlar yaa ben son ana kadar bosch alıcam diyordum beyaz eşya olarak ama şimdi döndüm fikrimden aristona karar verdim, buzdolabı olarak quadrio'nun siyahını almayı düşünüyorum. etrafınızda ariston kullananlar var mı acabaa

hayırlı olsun canıımm :1hug:
senin vaktin bizden de çok ama nasıl gidiyor hazırlıklar, çeyiz telaşları yada beğendiğin şeyler :hulya:
al benden de o kadar tıkıldım kaldım zaten de bişey yapasım gelmiyor ki bu havada :kahve:

meltemcm çok sağol hepimizin hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
valla cnm ben 3 aylık nişanlıyım
nişanlım 2 yıl önce beyaz eşyaların tümünü aldı ve lcd tv de tamama.s
bana bi tek set üstü ocağı bıraktı onu alıcam beyaz eşya olarak bide şu mini fırınlar varya onlardan alıcam.

bende çeyizlerimi tamamladım az çok porselen bitti tencere işide tamam çatal kaşıkta tamam bardak setimde var
tekstil dersen onlardanda birer tane var nevresim 5 tanefalan
alacağım şeyler elektronik eşya
markada karar kılmadım hala :sm_confused:
çeyiz borcum yok nişanlımında yok hepsini ödedik bitirdik

artık burdan paylaşırız herşeyimizi fikir veririz birbirimize
rabbim hakkımızda hayırlısını versin herşeyin :Saruboceq:
bu arada nişanlık 1,5 ay sonra askere gidiyo kısa dönem :gitme:

bu arada bişey dicem kızlar yaa ben son ana kadar bosch alıcam diyordum beyaz eşya olarak ama şimdi döndüm fikrimden aristona karar verdim, buzdolabı olarak quadrio'nun siyahını almayı düşünüyorum. etrafınızda ariston kullananlar var mı acabaa

walla biz yıllardır bosch kullanıyrz hiç sorun yaşamadık
çamaşır makinası 15 yıllık sadece 1 kez arıza yaptı oda 2 yıl önceydi bakım falan yaptırdık

çevremizde de var bosch kullanan hep olumlu şeyler duyuyorum
bnm nişanlım bekodan almış btn beyaz eşyaları
beko hakkında hiçbi bilgim yok :sm_confused:
biraz da elektronik işi şans işi kaydirigubbakcemile5

meltemcm çok sağol hepimizin hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
valla cnm ben 3 aylık nişanlıyım
nişanlım 2 yıl önce beyaz eşyaların tümünü aldı ve lcd tv de tamama.s
bana bi tek set üstü ocağı bıraktı onu alıcam beyaz eşya olarak bide şu mini fırınlar varya onlardan alıcam.

bende çeyizlerimi tamamladım az çok porselen bitti tencere işide tamam çatal kaşıkta tamam bardak setimde var
tekstil dersen onlardanda birer tane var nevresim 5 tanefalan
alacağım şeyler elektronik eşya
markada karar kılmadım hala :sm_confused:
çeyiz borcum yok nişanlımında yok hepsini ödedik bitirdik

artık burdan paylaşırız herşeyimizi fikir veririz birbirimize
rabbim hakkımızda hayırlısını versin herşeyin :Saruboceq:
bu arada nişanlık 1,5 ay sonra askere gidiyo kısa dönem :gitme:

maşallah canım erkenden tamamlamışsınız herşeyi. bizim de çok şükür borç olmayacak
nişanlımın ailesi karşılıyor herşeyi bize bırakmadan. ne büyük rahatlık değil mi cidden :asigim:
benim de tek eksiğim mutfak elektroniklerim kaldı çeyiz olarak. bir ay içinde onları da alıcam inşallah. ben tefali beğendim cnm bilmem sen ne düşünüyorsun. kettle olarak "vitesse" veya "justine" düşünüyorum, blender set olarak "prepline", tost makinası olarak da "sneack'n clean"ı seçtim. senin beğendiklerin neler :uhm:
zaten kettle da en önemli şey rezistans gizli olacak, blender da parçalama gücü, tost makinasında da tabanlarının çıkıp yıkanabilmesi. Yoksa hepsi aynı :hulya:

bu arada ben bornoz da almadım daha sen ne aldın :uhm:

walla biz yıllardır bosch kullanıyrz hiç sorun yaşamadık
çamaşır makinası 15 yıllık sadece 1 kez arıza yaptı oda 2 yıl önceydi bakım falan yaptırdık

çevremizde de var bosch kullanan hep olumlu şeyler duyuyorum
bnm nişanlım bekodan almış btn beyaz eşyaları
beko hakkında hiçbi bilgim yok :sm_confused:
biraz da elektronik işi şans işi kaydirigubbakcemile5

genelde benim de duyduğum bosch kullanan herkes memnun ve dayanıklılarmış. arçelik de en çok tercih edilenler arasında ama onlarda diğerlerine oranla arıza sayısı yıllara oranla daha fazla oluyormuş galiba. beko, ariston, siemens ve samsung hakkında hiçbi bilgim olmayanlardan :sm_confused: aksi gibi kullananda Yok çok etrafımda. ama beko arçelikten daha iyi diye biliyorum cnm aynı fabrika da olsalar. :hulya:

ay bu arada Allah kavuştursun şimdiden canım :1hug: inşallah siz daha anlamadan gider de gelir opuyorumnanaktan
benimde nişanlım askerde 3küsür ayı kaldı hem de uzun dönem gitmişti. bitti artık diye bakıyoruz. :asigim:

ay bu arada Allah kavuştursun şimdiden canım :1hug: inşallah siz daha anlamadan gider de gelir opuyorumnanaktan
benimde nişanlım askerde 3küsür ayı kaldı hem de uzun dönem gitmişti. bitti artık diye bakıyoruz. :asigim:

ay cnm ya çok az kalmış
rabbim sizi birbirnize kavuştursn inşallah.:Saruboceq:
senin o dediğin markaları ben hiç duymadım meltemcim
ama ben phılıps kullandığım için onu düşündüm ama yinede araştırmadım hiç
phılıpsın ütüsünü, epilasyon aletini ve su ısıtıcısını kullandım hiç sorun yaşamadık
yani annemin evinde
bakalım bende senin dediğin gibi 1 ay sonra alıcam elektronikleri araştırırım iice
hbr veririm sanada bişey duyarsam :roflol:

bnm babaannem emekli olduğu için bornoz setimi almıştı
ama o 3 katlı kutuda olanlardan değil zaten gerek yok öle ıvır zıvır çok içinde onun
bendeki 2 bornoz, 2 vücut havlusu, 2 de kafa havlusu var. başka bişey var mı hatırlamıyorum hiç
ha bu arada klozet takımı alıcam bide sıvı sabunluk takımları varya onlardan alınacak
koçtaş da takım halinde satılıyo
off nsl kalkıcaz altından kafamçokkarıştı

Back