2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bizim bikere dans etmek gibi bi şansımız oldu ama dans etmedik çekindik herkesin içinde o zaman 5 ay falan olmuştu tanışalı eltimin kardeşinin düğünü vardı oraya çağırmışlardı o şasıda değerlendiremedik bihayli prova yapmak gerekicek

bizim bikere dans etmek gibi bi şansımız oldu ama dans etmedik çekindik herkesin içinde o zaman 5 ay falan olmuştu tanışalı eltimin kardeşinin düğünü vardı oraya çağırmışlardı o şasıda değerlendiremedik bihayli prova yapmak gerekicek

illa ders olmasına gerek yok zaten internette bir sürü video var dans eğitimini gösteren ama dediğiniz gibi çok prova lazım çook

iyi geceler kızlarrr opuyorumnanaktan

ben 3 kuşak istanbulluyum ama en temelim nevşehire gidiyor bizde daha çok ankara havası ve benzerleri vardır ah ama saydıklarının her biri var bende hepsinden oynarız valla kaydirigubbakcemile2

ay benimkide hiç oynamamış düğünde ne yapıcam ben diyo zaten kaydirigubbakcemile3 bide nasip olursa giriş dansı için ufak bi ders almak istiyoruz sizler ne düşünüyosunuz ders konusunda :uhm:

Biz de nevşehirliyiz...Ben hiç sevmem oynamayı ve bilmem de..Bu sorunu nişanda da yaşamıştım nolcak bilmiom:(((

günaydın kızlarr,cumartesiden beri ne çok kaynatmışsınız,zevkle okudum hepsini
bizimde kafamızda tarih var,24.04.2010 ömrümünsahibiyle aynı gün olucak galiba,
daha gidip gün almadık ama akrabalara falan söyledik,,inşallah istediğimiz tarih olur..
Fotoğrafçıyıda buduk,mailleşerek fiyat aldım ama daha oturup konusmadık,dış mekan çekimi istiyoruz

Günaydınnnn gelin adayları kaydirigubbakcemile5

Omrumunsahibi küstüm sana hatun hani gönderecem demiştin fiyatları bi şeycik gelmemiş :ecrin_bebek:

Ajikalcim ikinizi aynı anda mı vericez yaaa ben de mayıs'ta gidersem topik öksüz kalıcak

Şaka bir yana canım adına çok sevindim,hepimizin hakkından hayırlısı olur umarım

Bu arada kimi buldunuz foto için bir de en önemli kısmı kaç maniii:uhm:

Desen ki çeyizin var mı YOK derim ama fotom güzel olsun kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar ben geldimmm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 Bu gün bir iş görüşmem var anadolu yakasında ama gitmiycem :sinifsinif: maaşı çok az geldi anca kiramıza gider o elime beş kuruş kalmazki :umursamaz:
Günaydınnnn gelin adayları kaydirigubbakcemile5

Omrumunsahibi küstüm sana hatun hani gönderecem demiştin fiyatları bi şeycik gelmemiş :ecrin_bebek:

Ajikalcim ikinizi aynı anda mı vericez yaaa ben de mayıs'ta gidersem topik öksüz kalıcak

Şaka bir yana canım adına çok sevindim,hepimizin hakkından hayırlısı olur umarım

Bu arada kimi buldunuz foto için bir de en önemli kısmı kaç maniii:uhm:

Desen ki çeyizin var mı YOK derim ama fotom güzel olsun kaydirigubbakcemile3

Canımcım burdan gönderemedim uzundu mail adreslerini gönderin yazdımda sen görmedin sanırım mail adresini özleden gönder hemen atıyim

günaydın kızlarr,cumartesiden beri ne çok kaynatmışsınız,zevkle okudum hepsini
bizimde kafamızda tarih var,24.04.2010 ömrümünsahibiyle aynı gün olucak galiba,
daha gidip gün almadık ama akrabalara falan söyledik,,inşallah istediğimiz tarih olur..
Fotoğrafçıyıda buduk,mailleşerek fiyat aldım ama daha oturup konusmadık,dış mekan çekimi istiyoruz

Ay ne çok sevindim ikimizde gidiyoz aynı günde kaydirigubbakcemile5 Hayırlısı olsun canım Bizde dış çekim istiyoruz bi yer bulduk sana ne kadar dediler fiyatı

şöyle dedi;aynen mailden kopyalıyorum kızlar
bir program yaparız yeri,zamanı ve şartları konuşuruz.
sabah kuaförden başlayarak tüm gün süren bir düğün hikayesini birlikte yaratıyoruz.
harika büyük bir albümle birlikte gün boyunca çekilen bütün fotoğrafları (yaklaşık 500 ile 1000 arası) dvd olarak size teslim ediyorum.fiyat olarak konuşmadım ama şartlara göre değişiyor,fatih akgüngör diye aratın bulursunuz,sitesinden düğün fotolarına bakın

Güzel çalışmaları var gerçekten canım hoşuma gitti.Bizimki hikaye tadında olmaz sanırım o kadar bi bütçe ayırmadık sadece dış çekim olabilir ondada henüz bi karara varamadık

acaba fiyatlar ne kadar dış mekan çekimleri için,bursada da bulamadım,hep profesyonel fotoğrafçılar istanbulda ya

selam kızlar nasılsınız negüzel fotoğrafçılar bile ayarlanıyo dış mekan çekim nekadar kızlar

bide galiba benim düğün olacak şimdi nikah yaparsam içimde uhde kalabilir düğün yapcaklar salonlar tutuldumu?

Merhaba ben yeni üyeyim 19.06.2010 da evleniyorum şuan iş yerinde yazıları okuyorum ..:) bu sayfayı gördüm yazim dedim şimdiden tanıştığıma memnun oldum
Hoşgeldin canım.a.s.Hayırlısı olsun.
Günaydınnnn a.s.

Esma hoşgeldin aramıza

Guzelımm 3 gün nerelere gidiyorsun yaaa izin vermiyorum :umursamaz:
Canım düğün vardı şehir dışına çıktım.Geldim ama.NE kadar çok kaynatmışsınız valla okudum hepsini.
çok haklısın canım sanırım herkeste bu aralar aynı problem var biz ayrılığın eşiğine geldik bunun yüzünden geçen hafta ki hala problemler var hala huzurlu değilim Allah hepimizin yardımcısı olsun. senin ve nişanlının adına çok sevindim Allah utandırmasın..
Sağol canım.İnşallah darısı başıma ve başınıza.Sorunlar artıyor nişanlı olunca bizde ayrılıp barıştık.Sevgili gibi olmuyor bazı şeyler.İnşallah sorunlarınızı en kısa zamanda halledersiniz.Konuşarak herşey hallediliyor.Bizim allah nazardan saklasın artık hiç tartışmamız,kavgamız yok:nazar:.Allahta göstermesin.
merhaba kızlar bende biraz geç olsa da aranıza katılmak üzere geldim kabul ederseniz :emir_bebek:
nişanlım şu an askerde o yüzden %100 değil ama inşallah %90 temmuz geliniyim bende zemuszemus
Allah kavuştursun canım.Nerde yapıyor askerliğini?Ayyy bende beklemiştim,kendim geldim aklıma bir an için.Bu arada hoşgeldin canıma.s.
Kızlar yaaa fotoğraf çekiminiz hakkında düşündünüz mü???
Birkaç poz stüdyo çekimi ama mekan çekimi daha çok istiyorum ben.Dha rahat oluyor pozlar.Burcuözgenin fotoları çok hoşuma gitmişti.
bende adresi burdaki bi arkadaştan aldım resimlerini çok beğendiğim için sormuştum ona yağmurcum. albümlere gir orda "you_know" un albümü var "bi düğün gördüm sanki" diye. onun resimlerini onlar çekmiş. ama tabi düğün hikayeciliğinin özelliği de biraz o bi arkadaşın her anını resmetmiş gibi bişey.:hulya:
sanırım sen daha şık ve ağır düğün resimleri istiyorsun. bende bi yandan bunlar aklımda dururken bakınmaya devam ediyorum bişey bulursam paylaşıcam zaten opuyorumnanaktan
Banada yollar mısınız adresi,bende bakmak istiyorum.
selam kızlar nasılsınız negüzel fotoğrafçılar bile ayarlanıyo dış mekan çekim nekadar kızlar

bide galiba benim düğün olacak şimdi nikah yaparsam içimde uhde kalabilir düğün yapcaklar salonlar tutuldumu?

Hayır canım tutmadık daha.Kır düğünümü yoksa salon düğünümü yapalım ona karar vermek gerekiyor ilk başta.Biz kır düğünü istiyoruz ama şartlar ne göstercek bakalım.Bu arada kızlar,salon tutulduğunda kaç lira kapora veriliyor biliyor musunuz?

Şimdi bir fotoğrafçı daha buldum kızlar

Diğer topikte kendi reklamlarını yapmış ama beğendim

Tabii fiyat yaklaşık olursa daha profesyonel biriyle çalışmak daha mantıklı olur.

isteyenlere web adresi özenle yollanır.

Omrumunsahıbı gönderiyorum mailimi canımcım a.s.

şöyle dedi;aynen mailden kopyalıyorum kızlar
bir program yaparız yeri,zamanı ve şartları konuşuruz.
sabah kuaförden başlayarak tüm gün süren bir düğün hikayesini birlikte yaratıyoruz.
harika büyük bir albümle birlikte gün boyunca çekilen bütün fotoğrafları (yaklaşık 500 ile 1000 arası) dvd olarak size teslim ediyorum.fiyat olarak konuşmadım ama şartlara göre değişiyor,fatih akgüngör diye aratın bulursunuz,sitesinden düğün fotolarına bakın

güzel görünüyor resimleri canım fiyatlarını öğrenince bize de bildirir misin :uhm:

Allah kavuştursun canım.Nerde yapıyor askerliğini?Ayyy bende beklemiştim,kendim geldim aklıma bir an için.Bu arada hoşgeldin canıma.s.

Banada yollar mısınız adresi,bende bakmak istiyorum.

teşekkür ederim canım. zonguldakta yapıyor çok şükür azaldı şafağımız artık size de geçmiş olsun bitirmiş ne güzel ve hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

adresi de yolluyorum hemen :hulya:

Şimdi bir fotoğrafçı daha buldum kızlar

Diğer topikte kendi reklamlarını yapmış ama beğendim

Tabii fiyat yaklaşık olursa daha profesyonel biriyle çalışmak daha mantıklı olur.

isteyenlere web adresi özenle yollanır.

Omrumunsahıbı gönderiyorum mailimi canımcım a.s.

mümkünse ben alayım adresi şekercim a.s.
fiyatları belli mi :uhm:

acaba fiyatlar ne kadar dış mekan çekimleri için,bursada da bulamadım,hep profesyonel fotoğrafçılar istanbulda ya

bursa da olman sorun değil ki canım çoğu fotoğrafçı az bi fiyat farkıyla şehir dışına çıkıyor :hulya:

Back