2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bende 2010 gelini olucam nişan tarihim belli düğün tarihi ne zaman belli olur bilmiyorum nişanlım işsiz şuanda çalıştığı yer kapandı şimdi iş arıyo

hayırlısı olsun canım Allah da yardımcınız olsun iş en zor konu zaten evlenecek çiftler için. ama elbet bi çıkar yok bulunur tecrübesi olduktan sonra :teselli:

Hayırlı teskereler cnm:)) Düğün ne zaman sizin..

çok sağol canım :1hug: aklımızda 18 temmuz dedik ama tabi %100 bi kesilik olamıyor o gelmeden

Meltemcim kız diğer topikteki havan neydi öyle zemuszemus

8000-10000 olabilir düğün masrafı İbo'yu mu çıkarcanız yavrum

Ben geleyim sizinkine davetiyemi veririm konuklarınıza delikafaduldendelikafadulden

Esra Pozanın fotoları gayet güzel cnm benimde çok hoşuma gidiyo fiyatta aldım ama nişanlıma pahalı geldi :sinifsinif: 750tl-3450 ye kadar paket seçenekleri var

aslında en alt veya en altın bi üstü seçilebilir. bize fazla da o kadar iyi biri için fiyatlar normal geldi bana buyrunnnnnnnnn

Anacım şık şeyden değil hani isterdim de o kadar parayı da veremem kaydirigubbakcemile3

Bak şu esra pozan var millet çok övmüş diye baktım istediğim öyle pozlar

Onlara bir bak istersen burda bir sürü kişi çektirmiş de kaç para diye soruyorum

Net bir cevap vermiyorlar örtülü ödenek midir nedir delikafadulden

kaydirigubbakcemile3

adından dolayı onu seçmiyorsan onun resimlerinden beğendiğini kaydet bi kenara, bütçene uyan bi yeri tercih et ben bu pozdan istiyorum de canım olmaz mı ki fisfisfis

Şekerim o fotoyu çekerler de bizim bildiğin fotoğrafçılar o bakış açısını

yapamazlar gibi geliyor bana.Benim çekimim gibi çekimler yapıyorlar mafoldumben

Meltemcim kız diğer topikteki havan neydi öyle zemuszemus

8000-10000 olabilir düğün masrafı İbo'yu mu çıkarcanız yavrum

Ben geleyim sizinkine davetiyemi veririm konuklarınıza delikafaduldendelikafadulden

ay öyle deme kız utandım valla :kedi: hava değil yavrum ya bi kere olacak sonuçta, nişanlımın ailesi imkan sunuyorsa sonuna kadar kullanmak lazım dimi ama -tatlicadiarzu-
ama tabi orda da dediğim gibi o kadar abartmam. 5-8 arası en fazla veririm. zaten 100 kişilik falan olacak nikah salonunda nikahtan sonra daha özel kişilerle yemek şeklinde :emir_bebek: hakkımı balayı kısmına devretmek istiyorum ben

Şekerim o fotoyu çekerler de bizim bildiğin fotoğrafçılar o bakış açısını

yapamazlar gibi geliyor bana.Benim çekimim gibi çekimler yapıyorlar mafoldumben

şekerim ben sana mahalle fotoğrafçına çektir demiyorum zaten ama onun kadar da ünlü olmayan birini buluruz olmaz mı fisfisfis
üzülme sen buluruz biz bi yer daha vaktimiz de var zaten :teselli:

Benimde hep hayalimdi salonda olsun ama dediğim gibi zaman problemi düşünrüüyo beni 7-11 arası düğünümüz nikah 7de başlasa ki hemen başlamıyo mutlaka bi aksilik çıkıyo sonrasında takı töreni var kafam karıştı kararsız kaldım sonradna keşke demek istemiyorum da :gitme:

bende öyle olur diye düşünüyorum canım nikah 7de hemen başlayamaz, takı dediğine nikah salonunda bile 1 saat ayırıyorlar boşuna zaman kaybı. ben nikahtan sonra mekana geçmek şeklinde düşünüyorum. onun da tek sıkıntısı misafirlerin iki mekan arası geçişleri -tatlicadiarzu-

bende öyle olur diye düşünüyorum canım nikah 7de hemen başlayamaz, takı dediğine nikah salonunda bile 1 saat ayırıyorlar boşuna zaman kaybı. ben nikahtan sonra mekana geçmek şeklinde düşünüyorum. onun da tek sıkıntısı misafirlerin iki mekan arası geçişleri -tatlicadiarzu-

Haklısın salona dünyanın parası verilecek zaten doyasıya eğlenilsin.Siz nasıl yapacaksınız nikah dairesiyle davet vereceğiniz yerin arası çokmu

omrumunsahibi bu yılın fiyatları mı sendekiler

ben msj attığımda günü alınca haber verir misin demişti.

Bu seneyse beni de bilgilendir kuzum

Haklısın salona dünyanın parası verilecek zaten doyasıya eğlenilsin.Siz nasıl yapacaksınız nikah dairesiyle davet vereceğiniz yerin arası çokmu

henüz mekan kesin değil o yüzden nikah dairesi de kesin değil. mekana yakın olan bi daire seçmek istiyorum, ayrıca salonun güzel olması da önemli daha hiç birini gezmedim

bu arada şimdi bakarken çok beğendim fiyat için de mail attım sizinle paylaşayım dedim kızlar. the marmara oteline bağlı esma sultan yalısı çok hoşuma gitti yeri de güzel. fiyatlar bi gelsin hemen paylaşıcam opuyorumnanaktan

Gönder canım.buyrunnnnnnnnn

Bir de kampanyaları oluyormuş ona mı denk getirsek hazır gün almadan

Ayyy hiç bu kadar paracı olmamıştım ömrü hayatımda kaydirigubbakcemile3

henüz mekan kesin değil o yüzden nikah dairesi de kesin değil. mekana yakın olan bi daire seçmek istiyorum, ayrıca salonun güzel olması da önemli daha hiç birini gezmedim

bu arada şimdi bakarken çok beğendim fiyat için de mail attım sizinle paylaşayım dedim kızlar. the marmara oteline bağlı esma sultan yalısı çok hoşuma gitti yeri de güzel. fiyatlar bi gelsin hemen paylaşıcam opuyorumnanaktan

Canım çok güzel bir yer yani biz yapamayız da bence istediğin fiyat aralığındaysa

düşün derim.Mükemmel yerrrr çok antik

Gönder canım.buyrunnnnnnnnn

Bir de kampanyaları oluyormuş ona mı denk getirsek hazır gün almadan

Ayyy hiç bu kadar paracı olmamıştım ömrü hayatımda kaydirigubbakcemile3

ama suç bizde değil ki şekerim evlilik dedin mi paradan başka ne gerekiyor ki herşey para herşey para cık cık :umursamaz:

Orası öyle de sıkıntısı da bize be gülüm

Zavallı aşkım ve bendeniz beraber yüklenicez bunları

Yoksam benim hayallerim nelerrrrr nelerdiiiiiii kaydirigubbakcemile4

Canım çok güzel bir yer yani biz yapamayız da bence istediğin fiyat aralığındaysa

düşün derim.Mükemmel yerrrr çok antik

dur bi fiyatlar gelsin canım hemen es geçme. en çok yemekli olunca ve içki olunca fiyat artıyo. süsleme falan çok oynayabiliyor sonuçta.yerimseniben
bi de ben sanat tarihçisiyim istiyorum ki o tarz yerler olsun alkisalkisalkis aklınızda olsun böyle yerler biliyorsanız yada görürseniz hemen bana yolayın :hulya:

Orası öyle de sıkıntısı da bize be gülüm

Zavallı aşkım ve bendeniz beraber yüklenicez bunları

Yoksam benim hayallerim nelerrrrr nelerdiiiiiii kaydirigubbakcemile4

ailelerden hiç destek yok mu canım ya herşey size kalırsa çok zor olur yahukaydirigubbakcemile

ev var mı bari

Back