2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Merhaba Arkadaşlar,

Nasılsınız bakalım?Öyle özledimki sizlerle sohbet etmeyi :( Bu gidişle düğünümle ben ilgilenemiycem, nişanlım ailesi ailem ilgilenecek heralde ve dolayısıyla hiçbirşey içime tam olarak sinmeyecek :((

Çünkü haftaiçi çalışıyorum ve haftasonları formasyon alıyorum. Hergünüm sabah 9 akşam 6 dolu olduğu için ben hiçbirşeyle ilgilenemiyorum :( Bide ben Darıcada oturuyorum, nişanlım Esenlerde ve evimiz Beylükdüzünde..Üçü de çok farklı yerler çok uzak birbirine..Okul başladığından beri bütün evlilik hazırlıkları durdu :(

aay şu düğün ggünü biran önce gelsede rahat etsem
nişanlılık helede uzun süre nişanlılık hiç kolay bişey değil yaaa
uuufffff
gel tezkere gellll
nişanlım asker değil dğün tezkeresi bu mafoldumben

Bende uzun nişanlılık dönemindeyim 7,5 aydır nişanlıyız ve daha 7,5 ayımız var puff...Allahtan biçoklarının dedikleri gibi sıkıntılı geçirmiyoruz bu dönemi.Öyle ayy nişanlandıktan sonra çok değişti, araya aileler girince çok sıkıntı oluyo filan gibi şeyler yok çok şükür.Bunca iş stresi okul stresi yanında bide onlar olsa kafayı yerdim heralde..

bende uzun nişanlılık dönemindeyim 1 yıl 5 aydır nişanlıyım :emir_bebek: evlendiğimizde 2 yıl 2 aylık nişanlı olucaz. ama çok şükğr hiç bi sıkıntımız yok zaten nişanlım askerde o yüzden uzuyor bu kadar :hulya:

ben gerçekten gel tezkere geell diyorum :gitme:

Oyy canımmm Allah kavuştursun... Sizde uzunca bir müddet nişanlılığın tadını çıkaracaksınız anlaşılan :) Ya aslında nişanlılık güzel,şu an hem kendi ailem hem onun ailesi misafir gibi görüyor beni ve gönlümü çok hoş tutuyorlar bende tadını çıkarıyorum hiç itirazım yok :))

He tabi uyandığımda eşimi yanımda görmeyi her sabah dileyip yeterrrrr artııııııııııkkkkkkkkk demiyo muyum?Orası ayrı :))

He tabi uyandığımda eşimi yanımda görmeyi her sabah dileyip yeterrrrr artııııııııııkkkkkkkkk demiyo muyum?Orası ayrı :))

Oyy canımmm Allah kavuştursun... Sizde uzunca bir müddet nişanlılığın tadını çıkaracaksınız anlaşılan :) Ya aslında nişanlılık güzel,şu an hem kendi ailem hem onun ailesi misafir gibi görüyor beni ve gönlümü çok hoş tutuyorlar bende tadını çıkarıyorum hiç itirazım yok :))

şubatta dönecek inşallah geriye kalan 5 ayda da zaten düğün telaşı olacak. esas tadını çıkardık askere gitmeden zaten ama suyu çıkmadan evlenelim yani kaydirigubbakcemile3

ay ne hayaller ne hayaller bende sendenim canım. bırak sabahları görebilmeyi günde 1 kere bile görsem razıyım :gitme: yine de çok şükür çoğu gitti azı kaldı opuyorumnanaktan

mrb kızlar yakında nişanlılık dönemini bende tadıcam kısmetse benim nişanlılık dönemi çok uzun sürmicek seneye eylül sonu ekim başı olucak büyük ihtimalle

kıslar günaydın,

kafam okadar karışık ki, nişanlıyım ama dün akşam uzun uzun düşündüm acaba nişanlanmakta erken mi davrandık diye sıkınların üstesinden gelemiyorum hoş benim sıkıntım değil nişanlımın ailesinin sıkıntısı herşey cok karışık uzakdan uzağa takip eidyordum sizleri düğünyeri bulma, tarih belirleme telaşlarınız cok güzel... doğrusu kıskandım sizi....umarım birgün bende paylaşırım sizinle bu güzel telşaları.... düğünümüz 2010-haziranda olsun cok istiyoruz ama bukadar belirsizlikle ....

günaydın kızlarrr,
birileri uzun nişanlılık dedi galiba :)) bende 1 sene 4 aydır nişanlıyım,,kısmetse 6 ay sonra nisan aydında düşünüyoruz nikahımızı,
eşyalarımız herşeyimiz tamam,salonum yerleşti,bir görseniz çok güzel oldu..inşallah bir aksilik çıkmazda planladığımız tarihte evlenebiliriz..

Ajikal madem güzel oldu hani gülüm fotoların ben mi görmedim yoksa senağlama

Ben daha nişanlanmadım;ama öyle uzun süre nişanlılık istemiyorum

Zaten yeterince sevgili olduk delikafadulden

günaydın kızlarrr,
birileri uzun nişanlılık dedi galiba :)) bende 1 sene 4 aydır nişanlıyım,,kısmetse 6 ay sonra nisan aydında düşünüyoruz nikahımızı,
eşyalarımız herşeyimiz tamam,salonum yerleşti,bir görseniz çok güzel oldu..inşallah bir aksilik çıkmazda planladığımız tarihte evlenebiliriz..

Tatlımmm yaa meraktan çatlıycam hee çek bi fotoğrafını da paylaş bizlerle kaydirigubbakcemile3

Back