2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar ya mail adreslerini msj atsanız burdan çok zor oluyo msj atmam uzun birazcıkta :kedi:

yollayabildiğin mesajda 1000-1250 fotoğraf + extra fotoğraflara 2000 demiş bu kadar ünlü biri için iyi gibi geldi bana.benneyaptımki

video çekimini ne yapıcaz peki mekanların anlaşmalı kameracıları da oluyo mudur ki fisfisfis

Amin cnm kızlar ya nikahı salondamu yapsak 2 gün öncedenmi yapsak karar veremedik salonda çok vakit alırmı takıydı nikahtı derken eğlenmeye zaman kalmazsa yazık salona verilen paraya kararsız kaldım senağlama

bence 2 gün önce yaptırman daha iyi arkadaşım nikah takı derken vakit geçiyo oynamaya vakit kalmıyo
ablamın nikahı salonda yapılmıştı 2 tarafta kalabalıktı oynamaya çok az vakit kaldı

yollayabildiğin mesajda 1000-1250 fotoğraf + extra fotoğraflara 2000 demiş bu kadar ünlü biri için iyi gibi geldi bana.benneyaptımki

video çekimini ne yapıcaz peki mekanların anlaşmalı kameracıları da oluyo mudur ki fisfisfis

Fiyatları gayet iyi yani çıkardığı işe göre kamaremanı makyözü kuaförü hepisi var istersen kaydirigubbakcemile2

bence 2 gün önce yaptırman daha iyi arkadaşım nikah takı derken vakit geçiyo oynamaya vakit kalmıyo
ablamın nikahı salonda yapılmıştı 2 tarafta kalabalıktı oynamaya çok az vakit kaldı

Evet cnm bizde bu yaz gittiğim düğünden edindiğimiz tecrubelerden salonda nikah işinden vazgeçme noktasına geldik kaydirigubbakcemile

ama şuda var 2 kere saç makyaj yaptıracaksa herkesi etkilemez belki ama gereksiz bi masraf daha eklenmiş olmuyor mufisfisfis
düğün öncesi nikah salonunda nikah en temizi gibi geliyor bana:hulya:

bu arada ömrümün sahibi yolladığın mesajda

1)Standart Çekim 2 5
2)Standart Çekim 2 5

yazıyor ya bu 2 5ler ne oluyor anlayamadım :kedi:

Fiyatları gayet iyi yani çıkardığı işe göre kamaremanı makyözü kuaförü hepisi var istersen kaydirigubbakcemile2

Evet cnm bizde bu yaz gittiğim düğünden edindiğimiz tecrubelerden salonda nikah işinden vazgeçme noktasına geldik kaydirigubbakcemile

vazgeçmen iyi olmuş bence salona bi dünya para veriliyo takı ve nikahla geçip gidiyo bide aileler kalabalıksa daha kötü oluyo ablamdan tecrübeliyim en güzel gününde oynamadan olmaz ama dimi yanizemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ama şuda var 2 kere saç makyaj yaptıracaksa herkesi etkilemez belki ama gereksiz bi masraf daha eklenmiş olmuyor mufisfisfis
düğün öncesi nikah salonunda nikah en temizi gibi geliyor bana:hulya:

bu arada ömrümün sahibi yolladığın mesajda

1)Standart Çekim 2 5
2)Standart Çekim 2 5

yazıyor ya bu 2 5ler ne oluyor anlayamadım :kedi:

Nikah için saç yaptırmam cnm fön çektirirm büyük ihtimal beyaz bi elbise yada takım giyerim aile arasında olur zaten

o 2-5 20*30cm / 13*18cm ebatındaki resimlerin adetini gösteriyo cnm

vazgeçmen iyi olmuş bence salona bi dünya para veriliyo takı ve nikahla geçip gidiyo bide aileler kalabalıksa daha kötü oluyo ablamdan tecrübeliyim en güzel gününde oynamadan olmaz ama dimi yanizemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Nişanlımın tarafı kalabalık bide genelde nikaha başlamak için herkesin gelmesini yani salonun dolmasını bekliyolar boşa vakit kaybı onun yerine kurtlarımızı dökeriz zemuszemus

Nikah için saç yaptırmam cnm fön çektirirm büyük ihtimal beyaz bi elbise yada takım giyerim aile arasında olur zaten

o 2-5 20*30cm / 13*18cm ebatındaki resimlerin adetini gösteriyo cnm

Nişanlımın tarafı kalabalık bide genelde nikaha başlamak için herkesin gelmesini yani salonun dolmasını bekliyolar boşa vakit kaybı onun yerine kurtlarımızı dökeriz zemuszemus

ben direk normal gelinlikli davetli nikah düşündüm doğru canım öyle bi nikah düşünüyorsan en güzeli öyle :lepi:

Nişanlımın tarafı kalabalık bide genelde nikaha başlamak için herkesin gelmesini yani salonun dolmasını bekliyolar boşa vakit kaybı onun yerine kurtlarımızı dökeriz zemuszemus[/QUOTE]

evet cnm öyle oluyo benim gibi oynamayı seven biriysen nikahı önce yap onun yerinede kurtlarını dök bi güzel kaydirigubbakcemile2ohhh yandan at göbeciklerizemuszemus

evet cnm öyle oluyo benim gibi oynamayı seven biriysen nikahı önce yap onun yerinede kurtlarını dök bi güzel kaydirigubbakcemile2ohhh yandan at göbeciklerizemuszemus[/QUOTE]

Sevmemmi zemuszemus yerine oturtabilene aşkolsun kaydirigubbakcemile3

bende aynısıyımbide düğün çok yakınımsa dans harici yerime oturmam roman çiftetelli halay rumeli oyunları hepsinde varım
kızlar nerelisiniz bu arada

bende aynısıyımbide düğün çok yakınımsa dans harici yerime oturmam roman çiftetelli halay rumeli oyunları hepsinde varım
kızlar nerelisiniz bu arada

ben 3 kuşak istanbulluyum ama en temelim nevşehire gidiyor bizde daha çok ankara havası ve benzerleri vardır ah ama saydıklarının her biri var bende hepsinden oynarız valla kaydirigubbakcemile2

ay benimkide hiç oynamamış düğünde ne yapıcam ben diyo zaten kaydirigubbakcemile3 bide nasip olursa giriş dansı için ufak bi ders almak istiyoruz sizler ne düşünüyosunuz ders konusunda :uhm:

Öğrenemedim cnm henüz yani 2 tür horonları var birini öğrendimde öbürünü daha öğrenemedim zaten gelinliğin altından ayak haraketlerimi görmezler kaydirigubbakcemile

ben 3 kuşak istanbulluyum ama en temelim nevşehire gidiyor bizde daha çok ankara havası ve benzerleri vardır ah ama saydıklarının her biri var bende hepsinden oynarız valla kaydirigubbakcemile2

ay benimkide hiç oynamamış düğünde ne yapıcam ben diyo zaten kaydirigubbakcemile3 bide nasip olursa giriş dansı için ufak bi ders almak istiyoruz sizler ne düşünüyosunuz ders konusunda :uhm:

Bizimde bi ortamda hiç dans etmişliğimiz yok napıcaz bilmiyorum önceden bol bol prova yapmamız lazım Şeniz

ne güzel hepimiz seviyoruz oynamayı benim kafama ilk dans takılıyo şimdiye kadar dans etmedim desem yeridir nişamlımda aynısı ders alamayız belki ama bi prova yapmamaız gerekicek 1 ay sonra görücez nasıl olcağını

Back