- Konu Sahibi CADISILA87
- #2.421
Kızlar ya mail adreslerini msj atsanız burdan çok zor oluyo msj atmam uzun birazcıkta :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya mail adreslerini msj atsanız burdan çok zor oluyo msj atmam uzun birazcıkta :kedi:
Amin cnm kızlar ya nikahı salondamu yapsak 2 gün öncedenmi yapsak karar veremedik salonda çok vakit alırmı takıydı nikahtı derken eğlenmeye zaman kalmazsa yazık salona verilen paraya kararsız kaldım senağlama
yollayabildiğin mesajda 1000-1250 fotoğraf + extra fotoğraflara 2000 demiş bu kadar ünlü biri için iyi gibi geldi bana.benneyaptımki
video çekimini ne yapıcaz peki mekanların anlaşmalı kameracıları da oluyo mudur ki fisfisfis
bence 2 gün önce yaptırman daha iyi arkadaşım nikah takı derken vakit geçiyo oynamaya vakit kalmıyo
ablamın nikahı salonda yapılmıştı 2 tarafta kalabalıktı oynamaya çok az vakit kaldı
bence 2 gün önce yaptırman daha iyi arkadaşım nikah takı derken vakit geçiyo oynamaya vakit kalmıyo
ablamın nikahı salonda yapılmıştı 2 tarafta kalabalıktı oynamaya çok az vakit kaldı
Fiyatları gayet iyi yani çıkardığı işe göre kamaremanı makyözü kuaförü hepisi var istersen kaydirigubbakcemile2
Evet cnm bizde bu yaz gittiğim düğünden edindiğimiz tecrubelerden salonda nikah işinden vazgeçme noktasına geldik kaydirigubbakcemile
bu arada ömrümün sahibi yolladığın mesajda
1)Standart Çekim 2 5
2)Standart Çekim 2 5
yazıyor ya bu 2 5ler ne oluyor anlayamadım :kedi:
ama şuda var 2 kere saç makyaj yaptıracaksa herkesi etkilemez belki ama gereksiz bi masraf daha eklenmiş olmuyor mufisfisfis
düğün öncesi nikah salonunda nikah en temizi gibi geliyor bana:hulya:
bu arada ömrümün sahibi yolladığın mesajda
1)Standart Çekim 2 5
2)Standart Çekim 2 5
yazıyor ya bu 2 5ler ne oluyor anlayamadım :kedi:
vazgeçmen iyi olmuş bence salona bi dünya para veriliyo takı ve nikahla geçip gidiyo bide aileler kalabalıksa daha kötü oluyo ablamdan tecrübeliyim en güzel gününde oynamadan olmaz ama dimi yanizemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Nikah için saç yaptırmam cnm fön çektirirm büyük ihtimal beyaz bi elbise yada takım giyerim aile arasında olur zaten
o 2-5 20*30cm / 13*18cm ebatındaki resimlerin adetini gösteriyo cnm
Nişanlımın tarafı kalabalık bide genelde nikaha başlamak için herkesin gelmesini yani salonun dolmasını bekliyolar boşa vakit kaybı onun yerine kurtlarımızı dökeriz zemuszemus
Nişanlımın tarafı kalabalık bide genelde nikaha başlamak için herkesin gelmesini yani salonun dolmasını bekliyolar boşa vakit kaybı onun yerine kurtlarımızı dökeriz zemuszemus
bende aynısıyımbide düğün çok yakınımsa dans harici yerime oturmam roman çiftetelli halay rumeli oyunları hepsinde varım
kızlar nerelisiniz bu arada
bende aynısıyımbide düğün çok yakınımsa dans harici yerime oturmam roman çiftetelli halay rumeli oyunları hepsinde varım
kızlar nerelisiniz bu arada
ben 3 kuşak istanbulluyum ama en temelim nevşehire gidiyor bizde daha çok ankara havası ve benzerleri vardır ah ama saydıklarının her biri var bende hepsinden oynarız valla kaydirigubbakcemile2
ay benimkide hiç oynamamış düğünde ne yapıcam ben diyo zaten kaydirigubbakcemile3 bide nasip olursa giriş dansı için ufak bi ders almak istiyoruz sizler ne düşünüyosunuz ders konusunda :uhm:
ne güzel hepimiz seviyoruz oynamayı benim kafama ilk dans takılıyo şimdiye kadar dans etmedim desem yeridir nişamlımda aynısı ders alamayız belki ama bi prova yapmamaız gerekicek 1 ay sonra görücez nasıl olcağınıben 3 kuşak istanbulluyum ama en temelim nevşehire gidiyor bizde daha çok ankara havası ve benzerleri vardır ah ama saydıklarının her biri var bende hepsinden oynarız valla kaydirigubbakcemile2
ay benimkide hiç oynamamış düğünde ne yapıcam ben diyo zaten kaydirigubbakcemile3 bide nasip olursa giriş dansı için ufak bi ders almak istiyoruz sizler ne düşünüyosunuz ders konusunda :uhm: