2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

herşey karar vermeye bakıyor canım ya bi ay içinde söz nişan düğün olur ne olacak ki yeter ki isteyin kaydirigubbakcemile4
inşallah herşey istediğin gibi giderde mayısta evinde olursun hihoyyyt

Bu güzel dileklerin içni çok teşekkür ederim hayatım

Dilerim hepimiz çok mutlu oluruz. opuyorumnanaktan

Kızlar yaaa fotoğraf çekiminiz hakkında düşündünüz mü???

Biz bi yer bulduk cnm dış çekim düşünüyoruz ama karar veremedik zaman problemimiz var ben avrupa yakasındayım çekim anadolu yakasında olacak düğünde anadolu yakasında nasıl olacak bilmiyorum stüdyoda olabilir ama henüz bi karar vermiş değiliz.

MELTEMcim zümrüt ne kadar fiyat verdi sakıncası yoksa söyleyebilirmisin

Biz bi yer bulduk cnm dış çekim düşünüyoruz ama karar veremedik zaman problemimiz var ben avrupa yakasındayım çekim anadolu yakasında olacak düğünde anadolu yakasında nasıl olacak bilmiyorum stüdyoda olabilir ama henüz bi karar vermiş değiliz.

MELTEMcim zümrüt ne kadar fiyat verdi sakıncası yoksa söyleyebilirmisin

bilsem bi sakıncası olmaz tabi canım ama henüz fiyat almadık sadece orada karar kıldık daha 8-9 ayımız var diye henüz aklımızda kesinleştiriyoruz sadece ama öğrenince paylaşırım sizinlede opuyorumnanaktan

Meltemcim bu söylediğin siteye baktım gülüm de

ya pek beğenemedim ucuz etin yahnisi yavan olurmuş hesabı olmuş sanki

İstediğim gibi çekimler yoktu.

Sanki bir arkadaşımız etrafımızdaymışçasına olmuş

Araştırmalarım devam edecek gene de teşekkür ederim yardımın için opuyorumnanaktan

Meltemcim bu söylediğin siteye baktım gülüm de

ya pek beğenemedim ucuz etin yahnisi yavan olurmuş hesabı olmuş sanki

İstediğim gibi çekimler yoktu.

Sanki bir arkadaşımız etrafımızdaymışçasına olmuş

Araştırmalarım devam edecek gene de teşekkür ederim yardımın için opuyorumnanaktan

bende adresi burdaki bi arkadaştan aldım resimlerini çok beğendiğim için sormuştum ona yağmurcum. albümlere gir orda "you_know" un albümü var "bi düğün gördüm sanki" diye. onun resimlerini onlar çekmiş. ama tabi düğün hikayeciliğinin özelliği de biraz o bi arkadaşın her anını resmetmiş gibi bişey.:hulya:

sanırım sen daha şık ve ağır düğün resimleri istiyorsun. bende bi yandan bunlar aklımda dururken bakınmaya devam ediyorum bişey bulursam paylaşıcam zaten opuyorumnanaktan

bende 2010 gelini olucam nişan tarihim belli düğün tarihi ne zaman belli olur bilmiyorum nişanlım işsiz şuanda çalıştığı yer kapandı şimdi iş arıyo

bende adresi burdaki bi arkadaştan aldım resimlerini çok beğendiğim için sormuştum ona yağmurcum. albümlere gir orda "you_know" un albümü var "bi düğün gördüm sanki" diye. onun resimlerini onlar çekmiş. ama tabi düğün hikayeciliğinin özelliği de biraz o bi arkadaşın her anını resmetmiş gibi bişey.:hulya:

sanırım sen daha şık ve ağır düğün resimleri istiyorsun. bende bi yandan bunlar aklımda dururken bakınmaya devam ediyorum bişey bulursam paylaşıcam zaten opuyorumnanaktan

Anacım şık şeyden değil hani isterdim de o kadar parayı da veremem kaydirigubbakcemile3

Bak şu esra pozan var millet çok övmüş diye baktım istediğim öyle pozlar

Onlara bir bak istersen burda bir sürü kişi çektirmiş de kaç para diye soruyorum

Net bir cevap vermiyorlar örtülü ödenek midir nedir delikafadulden

kızlar yeri tuttuk mutluyum çookk:))

Hayırlısı olsun cnm tarih nedir :kedi:

Anacım şık şeyden değil hani isterdim de o kadar parayı da veremem kaydirigubbakcemile3

Bak şu esra pozan var millet çok övmüş diye baktım istediğim öyle pozlar

Onlara bir bak istersen burda bir sürü kişi çektirmiş de kaç para diye soruyorum

Net bir cevap vermiyorlar örtülü ödenek midir nedir delikafadulden

Esra Pozanın fotoları gayet güzel cnm benimde çok hoşuma gidiyo fiyatta aldım ama nişanlıma pahalı geldi :sinifsinif: 750tl-3450 ye kadar paket seçenekleri var

Ben de çok istiyorum onunla çalışmak ya duyguyu verebiliyor.

Zaten öyle 1000 poz da istemiyorum.Ama bunu nasıl yaparım işte o büyük mesele

İş problemi de çıktı bu sene o yüzden göze alamıyorum :gitme:

Amin cnm kızlar ya nikahı salondamu yapsak 2 gün öncedenmi yapsak karar veremedik salonda çok vakit alırmı takıydı nikahtı derken eğlenmeye zaman kalmazsa yazık salona verilen paraya kararsız kaldım senağlama

Benimde hep hayalimdi salonda olsun ama dediğim gibi zaman problemi düşünrüüyo beni 7-11 arası düğünümüz nikah 7de başlasa ki hemen başlamıyo mutlaka bi aksilik çıkıyo sonrasında takı töreni var kafam karıştı kararsız kaldım sonradna keşke demek istemiyorum da :gitme:

Back