- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.401
bende 2010 gelini olucam nişan tarihim belli düğün tarihi ne zaman belli olur bilmiyorum nişanlım işsiz şuanda çalıştığı yer kapandı şimdi iş arıyo
Hayırlı teskereler cnm:)) Düğün ne zaman sizin..
Esra Pozanın fotoları gayet güzel cnm benimde çok hoşuma gidiyo fiyatta aldım ama nişanlıma pahalı geldi :sinifsinif: 750tl-3450 ye kadar paket seçenekleri var
Anacım şık şeyden değil hani isterdim de o kadar parayı da veremem kaydirigubbakcemile3
Bak şu esra pozan var millet çok övmüş diye baktım istediğim öyle pozlar
Onlara bir bak istersen burda bir sürü kişi çektirmiş de kaç para diye soruyorum
Net bir cevap vermiyorlar örtülü ödenek midir nedir delikafadulden
Meltemcim kız diğer topikteki havan neydi öyle zemuszemus
8000-10000 olabilir düğün masrafı İbo'yu mu çıkarcanız yavrum
Ben geleyim sizinkine davetiyemi veririm konuklarınıza delikafaduldendelikafadulden
Şekerim o fotoyu çekerler de bizim bildiğin fotoğrafçılar o bakış açısını
yapamazlar gibi geliyor bana.Benim çekimim gibi çekimler yapıyorlar mafoldumben
Benimde hep hayalimdi salonda olsun ama dediğim gibi zaman problemi düşünrüüyo beni 7-11 arası düğünümüz nikah 7de başlasa ki hemen başlamıyo mutlaka bi aksilik çıkıyo sonrasında takı töreni var kafam karıştı kararsız kaldım sonradna keşke demek istemiyorum da :gitme:
şekerim ben sana mahalle fotoğrafçına çektir demiyorum zaten ama onun kadar da ünlü olmayan birini buluruz olmaz mı fisfisfis
üzülme sen buluruz biz bi yer daha vaktimiz de var zaten :teselli:
Esra Pozanın fotoları gayet güzel cnm benimde çok hoşuma gidiyo fiyatta aldım ama nişanlıma pahalı geldi :sinifsinif: 750tl-3450 ye kadar paket seçenekleri var
bende öyle olur diye düşünüyorum canım nikah 7de hemen başlayamaz, takı dediğine nikah salonunda bile 1 saat ayırıyorlar boşuna zaman kaybı. ben nikahtan sonra mekana geçmek şeklinde düşünüyorum. onun da tek sıkıntısı misafirlerin iki mekan arası geçişleri -tatlicadiarzu-
canım bu arada paket listelerini bana özelden atabilir misin?
Haklısın salona dünyanın parası verilecek zaten doyasıya eğlenilsin.Siz nasıl yapacaksınız nikah dairesiyle davet vereceğiniz yerin arası çokmu
omrumunsahibi bu yılın fiyatları mı sendekiler
ben msj attığımda günü alınca haber verir misin demişti.
Bu seneyse beni de bilgilendir kuzum
henüz mekan kesin değil o yüzden nikah dairesi de kesin değil. mekana yakın olan bi daire seçmek istiyorum, ayrıca salonun güzel olması da önemli daha hiç birini gezmedim
bu arada şimdi bakarken çok beğendim fiyat için de mail attım sizinle paylaşayım dedim kızlar. the marmara oteline bağlı esma sultan yalısı çok hoşuma gitti yeri de güzel. fiyatlar bi gelsin hemen paylaşıcam opuyorumnanaktan
Gönder canım.buyrunnnnnnnnn
Bir de kampanyaları oluyormuş ona mı denk getirsek hazır gün almadan
Ayyy hiç bu kadar paracı olmamıştım ömrü hayatımda kaydirigubbakcemile3
Canım çok güzel bir yer yani biz yapamayız da bence istediğin fiyat aralığındaysa
düşün derim.Mükemmel yerrrr çok antik
Orası öyle de sıkıntısı da bize be gülüm
Zavallı aşkım ve bendeniz beraber yüklenicez bunları
Yoksam benim hayallerim nelerrrrr nelerdiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?