2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın kızlarr

Günaydın Kızlar,

Nasılsınız?Ben yine fena hasta oldum,dün sabah yine acildeydik.2 gün istirahat dedi doktor bende evdeyim bugün biraz sizinle laflıyım dedim fırsat varken..

Geçmiş olsun cnm :gitme:

selamm bende 2010 gelin adaylarındanımm.diyorumki dogum günüme denk getirelim 10 nisan yapalım.yok diyor niye seninki olsun benimki olsun kıskançççç nişanlımm:mymeka:

Slm hoşgeldin aramıza sen baskın çık kaydirigubbakcemile3 nişanlının doğum günü ne zaman çok arası varmı

iyi yapıyosun tatlım bende bakıyorum onlara işyerine gelen büyük mağazaların kataloglarını takip ettim bende küçük ev aletlerimin bi kısmını öle aldım h.sonuda mobilyacıları gezicez biyandan da ufak tefek alıyorum al al bitmiyo eksikler

Canım özel okulu kesinlikle tavsiye etmiyorum,benim canım çok yandı.İşçi gibi çalıştırıyorlar seni,nerede ihtiyaç var oraya koş..Öyle yarım gün çalışma lüksün filan yok,sözleşmeli olacağın için fazlaca söz hakkın da yok.Cumartesi öğlene kadar çalışmak zorundasın..Maaşlarda hiç sanıldığı gibi değil.Bi arkadaşım var istanbulda bir özel okulda çalışan..Diğerlerine göre koşulları daha iyi kabul edilen..Kızcağız deli gibi KPSS ye hazırlanıyor.Tabi çalışmak zorundaysan herşeye katlanılabilir bir süreliğine..Karar senin..

arkadaşlar düğün tarihleriniz belli mi? bu arada kendimi tanıtayım gerçi bikaç defa daha bu topice geldim ama pek 2010 yazında evlenen yok sanırım topiç boş oluyodu

23 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum 4 aylık nişanlıyım ondan öncede 11 aylık bi söz dönemi atlattım kısmetse 24.07.2010 da evlencez

merhaba 2010 gelinleri nasılsınız hazırlıklar başladımı?

slmm hazırlar başladı devam ediyor tam gaz:) beyaz eşyaların bi kısmı ve benim çeyiz işlerim tamamlandı şimdi eve kombi aldık ocak+fırın setini tv geldi sıra bakalım nası olcak
bide evin içi var bide ufak tefek de olsa tamirat işi zor tabe diğer tarafada konu açtım en düşündürücü olanı o mayısta çıkcak kiracı biz en geç temmuz başı düğün düşünüyoruz nası yetişcek

Valla canım biraz mecburum çünkü yüklüce bir borçla başlayacağız hayata

O yüzden derimi de yüzseler ıh mıh dememem gerekiyor.Yeter ki paramı versinler

Burda dershanede çalıştım.Paramı da vermediler ki çok komik bir meblaydı maaşım

Herşeyi öncerden alın bitek tamirat kalsın,ustaları da sıkıştırıp sürekli kontrol ederseniz yetişir canım sıkıntı yapma kendine :1hug:

Fotoğraflarına bakmıştım canım çok mutlusunuz.Allah bozmasın.

Bu arada mobilyaları nereden alacaksınız.

Zaman yaklaştıkça topik doldu dahada dolacak inş. kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

Canımcım o zaman Allah yardımcın olsun :1hug: Bakarsın senin şansına güzel bir okuol denk gelir..Özel okulların hemen hepsinde maaş problemi vardır 1 yıldır ben düzenli alıyorum ama diğer öğretmen arkadaşların eksik yatıyor ya da aylardır almayan var.Nerede oturacaksın evlendikten sonrra?

Ayy kızlarr ben Zebrano mobilyada oturma grubu ve yemek odası beğendim ama iki takım birlikte 11 milyar ediyo..Sizce çok pahalı mı?

Herşeyi öncerden alın bitek tamirat kalsın,ustaları da sıkıştırıp sürekli kontrol ederseniz yetişir canım sıkıntı yapma kendine :1hug:

inş canım yaa evin içi ufak tefek ama usta girince malum bişiler çıkıyor inş yetişir ben biraz düşünüyorum nası olcak fln diye nişanlımda olur hepsi diyo amaa ben cıks yetişmez diyorum yinede lmaz:

neyse beyaz eşya derdini geçen sene hallettik bi önümüzde büyük iş mobilyalarımız kaldı zaten ev çok büyük değil kiracı var şimdi o çıkınca eve biraz tadilat yapıcaz sonrada yavaş yavaş yerleştiricez

ama en ufak bişi bile alsa insan çok mutlu oluyo nebilim anlatılacak gibi değil dimi kızlar

Canım var ya paran varsa adamlar hemen yapar,sen bile şaşırırsın

Ayy kızlarr ben Zebrano mobilyada oturma grubu ve yemek odası beğendim ama iki takım birlikte 11 milyar ediyo..Sizce çok pahalı mı?

herkesin bütçesi farklı canım ama bana göre pahalı bize göre tabe bu biz şuan araştırma yapıyoruz bursada olduğum için inegöle fln da soruyorum o kadara çıkcağını sanmıyorum bizim aldıkalrımızın

Bence pahalı falan deyip sakın kötü mal almayın arkadaşlar

Çünkü bu mobilya yani ha deyince değiştiremiyorsun ki

O yüzden acuk kemeri sıkmak gerekcek gerçi bir kemeri az daha sıksak

canımız çıkar :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…